Manipulátor - psychický teror
Ahojte. Mam otazku na tie,co zili s manipulatorom / psychopatom a rozisli/rozviedli sa a maju spolu dieta/deti. Aky ma vztah s detmi? Ako ho vnimaju deti, ako sa ku nim sprava?
Co vam pomohlo sa od neho odputat? Pripadne existuje taky pripad, ze manipulator sa zmenil?
Dakujem moc.
@jana_konik prosím ako ste dopadli?
@xtina1711 ja som s ním rozvedená od 2019, rok sa ťahal rozvod. A s dietatom sa stretava pravidelne, veľmi sa to hrotilo, posledný rok je to také, že vidí, že ja sa ho už nebojím, tak skrotol, spravil pár kiksov, na trestné oznámenie bolo minimálne jedno jeho konanie,ale ja som to kvôli dieťaťu nehrotila, ale mám to pisomne potvrdené, priznal sa v afekte. Ja mu vymedzim hranice, keď treba, ale stále skúša, manipuluje dieťa, skúša chvíľkami sa nám votrieť do života, cez dieťa sa snažil dostať aj na návštevu, manipuláciou, vydieraním, niekedy musím zasiahnuť rázne. Ale jednam s ním vecne, stručne, jasne, podstatné veci písomne, nech mám dôkaz. Niekedy veľmi hryziem do jazyka, krotim sa a ak treba, využívam jeho taktiku na neho, naučila som sa od neho veľa,.občas použijem proti nemu 🤣

Ahojte,náhodou som natrafila na tuto tému,ktorá je pre mňa vysoko aktuálna. Môžem.sa spytat na pokračovanie?ďakujem