icon

Manžel a jeho bývalá manželka

25. feb 2022

Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?

Strana
z10
mihulam
10. apr 2022

Ako to u vas nakoniec dopadlo? Obcas si spomeniem na tento pribeh a este stale mi je luto autorky. Myslim na nu a dufam ze sa jej dari a ze su v poriadku aj s detickami.

tinka8512
10. apr 2022

@mihulam podľa mňa je normálne s mužom, všetko ide ďalej po starom, preto nepíše, vie co by tu ženy nato povedali.

ariannazara
16. apr 2022

Držím prsty!!! Dufam ze budeš v živote šťastná si veľmi dobrá a silná 🍀 bude ti dopriate, verím v to! 😊

diamond007
16. apr 2022

@tinka8512 nehnevaj sa, ale nie každý tu chodí a číta si staré konverzácie.... Dostala čo chcela, vyrozprávala sa a tým to podľa mňa u nej skončilo a nečíta ďalej.

eperia
16. apr 2022

Ako to nakoniec dopadlo?? Veľmi som ti držala prsty,aby si sa správne rozhodla, ale asi sa rozvodu nevyhla

radiah
16. apr 2022

@eperia aj ja by som rada vedela 🙏

tinka8512
18. apr 2022

@diamond007 ja sa nehnevam ,alebo automaticky cakas ze by som sa mala? Za to mi nestojis "nehnevaj sa" . Len podla mna je zas uplne normalne ze "x"zien co sa tu zapojilo a radilo a diskutovalo sa zaujima ze co sa s nou stalo, je to uplne normalne a ludske.

januarova
18. apr 2022

@autorka, ako to s tebou ďalej pokračuje?

Strana
z10