Manžel a jeho ex
Ahojte prosim vas o radu co by ste si o tom myslely vy ako by ste to riesili ja uz nevladzem mam v hlave zmetok.Ked sme sa daly dohromady tak sa stretaval zo svojou ex boly od seba 2 roky a chodily len 3 mesiace ona nechcela vstah lebo bola mlada. Nevadilo mi to ale ked raz dosla za nim do robot (urcity cas sme spolu pracovaly) a vlastne vtedy nas zoznamil ona namna zazerala ako keby som jej ziedla veceru a jeho pohlady ako keby videl zazrak. Ocka mu ziarily ako nikdy predtym uz len sliny z ust mu zabudly tiect. Ked som mu o tom povedala tak to nebola pravd a poziadala som ho aby sa snou uz nekontaktoval ( vicitila som znej nieco nekale). Poneakom case mu zvonil telefon a nebolo tam meno jeho ex ale ineho dievcata tak som sa ho opitala kto to bol a on mi na to moja ex a odpoved preco ju ma v telefone po inim menom bola lebo mala taku prezivku. V tedy som sa snim porozpravala a povedal ze to skonci. No po case som mu uz neverila a uz sa ani nepametam preco som mu porela vipisi tel. No samozrejme volavaly spolu ale tak ze najprv mne (neviem ci sa uistil ci som doma) a potom jej, to som uz vivolala hadku. Sluboval znova ze je koniec. Nato si nechal vipisi posielat cez pc. Par krat som mu nasla v telefone ze si snou pisal aj to priznal a iba sme sa pohadaly a ja som mu dala vzdy dalsiu sancu. Ked som bola tehotna posledny mesiac tak som nasla dalsiu sms ( podotikam ziadna sms nebola intivneho charakteru) vtedy som mu povedala dost. No potom zacal plakat dusovat sa atd... Napisal doticnej predomnou sms nech ho uz nekontaktuje. No pred par dnami som nasla na pc ze ju vihladaval. Odpoved ze pocul ze sa vidala a chcel vediet za koho. Nemam uz silu v.utry mam chaos verit neverit poznam jeho kamaratky ani na jednu neziarlim su to dobre baby nikdy som neziarlila na nikoho len tato jedna mi vadila. Ked sa ho opitam preco si snou neda pokoj tak odpoved on nad tym nerozmysla nevie preco to roby. Pomoooc som ziarliva, paranoidna?
Ahoj Schira, je mi ľúto že prechádzaš takouto bolestnou skúsenosťou, ktorá ťa nesmierne zraňuje. To, že cítiš hnev,úzkosť a žiarlivosť-je na mieste.Presne takto sa cíti človek,ktorý miluje a očakáva od partnera dôveru,ochranu a porozumenie. Tvoj partner je žiaľ nezrelý pre vzťah, jeho správanie je detinské,neuvedomuje si, že ťa zraňuje,lebo myslí hlavne na svoje city.(zrejme sa úplne nedokáže odstrihnúť od bývalej nie z lásky,ale z egoist.pohnútok). Na druhej strane som si istá, že ťa má rád,vybral si teba a ak mu záleží na vašom vzťahu,mal by ho začať budovať, uistiť ťa, že si dôležitá a milovaná. Prajem ti veľa odvahy,porozumenie a hlavne pevnej viery, že ty si tá dôležitá pre váš vzťah. Jeho "očarenie" zrejme nevyprchalo, ale stane sa tak, hneď ako pochopí, že môže stratiť teba. Pokojne mu to povedz,je si zrejme tebou veľmi istý.

si ziarliva, si vo faze, ked vysetrujes a kontrolujes... ist niekomu do mobilu, alebo pc nie je v poriadku,mala by si, nie, MUSIS na sebe popracovat, skus si nieco precitat o ziarlivosti od plzaka napriklad, inak vezmes dietatu otca aj ked by si to mozno zvladla, ak sa naucis kontrolovat
tvoj drahy zrejme nemal uzavrety vztah voci ex a pravdepodobne ju este stale lubi a je mozne ze tiez, ze vas lubi obidve, pre nu ten vztah evidentne nie je tiez este uzavrety
urobila si chybu ty, ked si videla, ako sa k sebe maju, mala si byt obozretna a nie otehotniet