Manžel a jeho menšia chuť na sex
Ahojte baby..potrebujem radu alebo skor vediet ako to je u vas..viem ze je tu podobna tema, ale ta je starsia...mam taky prorblem zijem s manzelom tri roky, byvame sami..manzelia sme, v poslednom case moj manzel nema chut na sex...teda nie ze by na zaciatku bol stale na mne., ja vzdy musim zacinat, uz sme sa aj o tom bavili aj viackrat sme sa pohadali, vzdy to otoci na inu temu a ja som na vine vsetkemu..ja mam tiez chyby ale ide mi o to ze promedsa vsade sa hovori ze chlap ma vacsiu chut atd..ale u nas je to naopak..inu nema som to tom presvedcena, tym to urcite nie je.., nikdy ma "živočíšne" nepobozkal, len tak sa na mna vrhol a pod...baby som z toho hrozne nestastna, aj mu hovorim ze toto neni normalne aky je.....lebo naozaj som o tom presvedcena ze chlapi su ini, alebo aspon vacsina...ved toto nie je moj prvy chlap v zivote..ake mate vy skusenosti-,?co vasi manzelia..?dakujem
@lyzzy lahko sa to hovori, tazko robi. Pretoze teba by to bavilo robit nasilu? Kebyze z nejakeho dovodu nemas chut na sex, a muz ti povie ze je to v podstate tvoja povinnost?
Ja viem, teraz sa zastavam vlastneho chlapa. Ale je fakt, ze ked ma nechcel uspokojovat a ja som mu odmietla robit oral s tym, ze ma to takto tiez nebavi, v zivote mi na to nic nepovedal, prave naopak. Pochopil, ze nasilu sa to proste robit neda a nema vyznam ma nutit. Ked to nechodi, tak to nechodi. Nevidi ale kvoli tomu dovod ukoncovat vztah. Ved casom to mozno pride.
Prenho je to proste len blby sex.
@ratatatata ....nie nebavilo by ma to robit nasilu.Nikdy v zivote som to nasilu nerobila.Samozrejme ze aj mne sa stalo ze som nemala chut ale v zivote mi moj partner nepovedal ze je to moja povinnost.U nas doma vety typu....je to tvoja povinnost,tvoja praca a pod. neodznievaju.
@lyzzy no musím sa zastať žien, čo tu nechcú opustiť chlapa, len preto, že sex nemajú. Aj keď ja som na tej druhej strane, ja mám sexu dosť. Pre mňa je sex jedným z dôkazov lásky. Alebo veci okolo toho...pusa, objatie...
Ja si zas neviem predstaviť tvoj prípad... že máte sex každý druhý deň a že ste nervozni, keď ho nemáte. Lebo pochybujem, že máte každý druhý deň plnohodnotný sex... predohra a dohra a dvojhodinové muchlanie, vela polôh a tak...
skôr máš asi doma takého testoterona ako ja a máš šťastie, že ťa priťahuje
Toto je môj 5 vážny vzťah (mám 38 r.) a iba dva boli také, že ma ten chlap priťahoval dokonale a že ma presvedčili aj keď sa mi nechcelo, proste sa ma dotkli a už som ich chcela aj ja.
ale kam mierim - Teraz mám chlapa, čo chce sex a chcem ho aj ja, ale iba preto, lebo mám chuť na sex všeobecne. kebych nemala muža, mala by som milenca. Lebo to proste chcem. ale desím sa obdobia, keď prídu deti a povinnosti (som tehotna) a nebudem mať možno chuť na sex. Len chcem tým povedať, že tieto ženy sú asi ako ja.... len ja mám šťastie, že mám doma chlapa čo sex chce a má ho rád. Keby ho nechcel, trápila by som sa, ale neopustila by som ho aj napriek tomu, že to nie je také.... no proste keď ho bozkávam, necitim tie motiliky čo s tými dvoma predošlími. On mi tvrdí, že to cíti... a chce sa stále bozkávať a hneď je celý nadržaný zo mňa...
(mám nový nick, lebo tu mám veľa kolegýň na koníkovi)
.
@bzzzz inak ty máš vážne extrém. Na toto ti môžem poradiť jedno...odmietaj takýto sex, že ani tričko nevyhrnie... povedz mu, nech si na tie 2 razy kúpi Anču a doveď ho do poradne aj nasilu.
Alebo si to na drzáka začni robiť pred ním, kup si vibrator a večer si ho zapni a užívaj si to poriadne...nech závidí.
@s.a.s.k.a. a medzi vami asi vyhasla iskra len. Tak mi to pripadá. Treba rozmýšlať ako to znova zapáliť. Lebo obaja máte chuť na sex a chceli by ste 2-3x do týždňa a nič z teho. Jednoducho sa mi nechce hýbať, vyvíjať iniciatívu. Neviem ako by sa dala iskra zapáliť...niekedy len asi treba počkať kým deti odrastú.
@dykobraz
@monika2606
@lubikan
@bububu123187
@katihudakova
no baby poviem vám svoju verziu. Ja mám sexu dosť. Mám chlapa, čo sex chce. A chcem aj ja sex, proste mám chuť no. Ale nie je to také, že zakaždým je to úžasné dvojhodinové milovanie a venovanie sa jeden druhému. Toto máme len cez víkend a cez dovolenku. Cez týždeň, on ked má pobednú, tak makám ja...lebo to chcem a on mi dovolí. A keď má rannú tak maká on alebo ja...na striedačku. Zhrniem to - od pondelka do piatku sú to len rýchlovky a iba cez víkedny a cez dni volna je to to poriadne milovanie so vším všudy. Takže nie je to také, že, že zakaždým je to prekrásne... to som hovorila o čase, ked som nebola tehotná. TEraz som na na začiatku rizikového tehotenstva, tak sex vôbec nie je. Teda ja mu to spravím ale podstatne menej, proste ma to nebaví, že vlastne iba ja makám.
Treba sa narovinu opýtať chlapa, či chce rýchlovku alebo aj predohru.... a ako sa hovorí s jedlom rastie chuť.... tak zvolte na začiatok len tie rychlovky a ono sa to možno rozbehne. Možno nie. držím palce
@ratatata tak to mas pravdu ,napriklad ja by som mohla 2x zamesiac pretoze pracujem 10 hodin a este aj moj chodi nazmeny nuz sme unavení.Dakujem bohuze moj nenalieha v pracovne dni 😀.Myslim ze kazdy druhy den mozu sexovat tie co su ba socialke 😀
@happyfrog80 ....Myslim ze kazdy druhy den mozu sexovat tie co su ba socialke
Tak takyto nazor mna osobne uraza....zas o niekom nic nevies ale zaradis ho.....pre mna hlupy a absolutne trapny nazor.
@lyzzy som zastanca mojho muza,rozumiem
mu ze nema chut lebo pracuje 10 tky 6 dni v tyzdni ,potom si asi neni unavena ako tvoj ,ja pracujem
desiatky tiez,varit sa musi upratat a ledva mam
cas sledovat tv uz sa mi zyva
@happyfrog80 ....ja som si tvoj nazor precitala a respektujem ho!!!
Ale ja tu nebudem vypisovat detaily zo svojho zivota ktore patria iba nam iba preto aby som sa hadala a nieco niekomu dokazovala.
V prispevku ktory som napisala 17. feb o 12:48...som napisala vsetko co si o tomto myslim,moj nazor.
Nie som taka hlupa aby som sa tu pustala do hadok.
@lyzzy inak ty si tu nejaká namosúrená. A to ťa nechcem napádať. Ale stále si ideš svoje.... sex, sex, sex a sex a ostatné nie normálne. Veď čo povedal Plzák? Všetko je normálne, pokiaľ to obom vyhovuje. A keď @happyfrog80
vyhovuje, že s mužom často nemajú sex a chápe ho, že je unavený, tak je skôr tolerantná.
A tiež si myslím, že mať čas v dnešnej dobe na pravidelný plnohodnotný a dlhý sex/milovanie každý druhý deň zvládnu len ľudia, čo nerobia, alebo sú finančne za vodou a nemajú iné starosti. A proste si výnimka a tak prosím ťa nevnucuj tu tú svoju teoriu, že všetko ostatné nie je v norme.
Ano priznávam, teraz som sa nahnevala... že len ten tvoj modul sexuálneho života je normálny. Tvoj modul je skôr výnimka a neviem, kolko máš rokov a koko tvoj partner a či si pred tým žila s iným partnerom, čo robil 10-tky alebo 12-tky... tak neodsudzuj ale teš sa zo svojej šťastnej pozície, tak ako ja. Jednoducho máme šťastie, že máme chlapov, čo nás neodmietajú aj keď sú unavení....
nicnic
Asi je niečo na tom pravdy, že je to tou modernou dobou ☹
Veď milovanie a sex sú tie najkrajšie chvíle, aké môže pár spolu prežiť...
@bzzzz tak toto nema chybu....ha ha ha ha.roleta....Kolkooooo zien....a ja myslela ,ze som jedina....wow....
To aj moj tak ,keby som si obliekla nejake sexi pradlo tak by na to kukal ,ze nieco nehanebne...jemu sa pacia purigate a ked ideme na to ,tak ostavam oblecena v pyzame a trva to 5 minut 😀
@silvia2013 ..nechcu sex s nami
@alzbeta7979 Podla mna je to blbost, že milovanie každý druhý den zvládnu len ludia, čo sú finančne za vodou alebo doma na sociálke, je to proste o tom ako kto potrebuje a čo je jeho priorita, niekto sedí po práci pri PC každý den 3 hodiny a potom je unavený....ja osobne potrebujem sex velmi často a moj muž robí fyzicky a to 12hodín denne 6 dní v týždni a napriek tomu sa milujeme niekedy aj každý den, ked náhodou nemáme sex tri dni tak mi muž povie bože už sme sa dávno nemilovali 😀 takže ja by som s takými partnermi určite nemohla byť, keby chceli len raz za mesiac to by mna osobne asi zabilo 😀 ale čudujem sa tým ženám, hlavne tým, čo ešte nemajú deti, prečo s nimi ostávajú, si myslím, že budú celý život nespokojné
@janickacrazy ...100 bodov 🙂
@lyzzy Niektorí ludia skrátka sex velmi podcenujú, ale nenadarmo sa vraví, že sex je lepidlom vzťahu....a okrem toho baby, viete, že je dobrý na pleť? 😉
Po rozvode som dlho nemala sex a plet mam aj tak velmi dobru 🙂))
@janickacrazy ....suhlasim s tebou 😀
@ratatatata genialne napisane! 🙂
@janickacrazy .....suhlasim s tebou ale uz sa mi to tu ani nechce riesit.Ja by som nevedela zit vo vztahu bez sexu...bodka.Koniec
@janickacrazy
@lyzzy to je taká hovadina, že sex je lepidlom vzťahu. Však som mala pred týmto partnera, s ktorým sme mali sex každý boží deň a bolo to skvelé. Obaja sme robili v kancli 8-mičky a presne miesto telky sme sa milovali. A to bolo že riadne milovanie. Akurát choroba nás vyviedla z rytmu. a vidíte...mám iného. Proste ma nechal a povedal mi vtedy, perfektný sex nie je všetko. A pritom sme si rozumeli aj ako ľudia-kamoši... vedeli sme sa spolu smiať, podporiť sa.... Jemu proste vadili také veci, že nemáme radi rovnakú hudbu (on techno a ja Depeche), alebo že nečítame rovnaké knihy... a vyslovene mi povedal, že nič lepšieho nezažil ale na vzťah je treba viac ako perfektný sex a porozumenie. Ja neviem čo myslel tým viac.... lebo napr. sme mali stále o čom debatovať.
takže sex nie je tmelom vzťahu, alebo je iba pre tých, pre ktorých je prejav fyzickej lásky potrebný.
A dokonca vo svojom živote som mala aj milenca.... a nestal sa z toho vzťah, lebo sme sa nelúbili...
@janickacrazy
@lyzzy len chcem povedať, že pre každý pár je niečo iné tmelom vzťahu. Preto sa mi tu nepáči, že idete hovoriť, že to nie je normálne. Všetko je normálne.... pokiaľ to dvom vyhovuje a nepresahuje to hranice zákona.
@alzbeta7979 ...ok.A nevadi ti ze sme si to pisali len ja a @janickacrazy medzi sebou???
Naco to citas ked sa ti to nepaci?
@lyzzy tak ti držím palce, aby ste vždy mali ten sex. Lebo potom by si tvojho nechala asi.
Lebo napr. kamoška má muža, ktorý musel začať brať antidepresíva a stratil libido... a zatiaľ sa nenašla vhodná kombinácia liekov, aby ich bral a zároveň mal libido aké predtým. A tiež mi tu plače, že jej chýba sex. No čo by si jej poradila??? vymeniť muža?
si dosť krátkozraká a to sa mi nepáči.. takéto povrchné ženy, ludia a vôbec....
@lyzzy však ja som si to prečítala so záujmu a nevedela som, že sa mi to nebude páčiť dopredu. Až teraz ked som si to prečítala som to zistila. NO ale už viem, že nebudem čítať, čo sa bavíte medzi sebou, lebo s tým nesúhlasím. Ale dopredu som to nevedela no.
@alzbeta7979 ...pozri.Ja tvoje nazory a postoj respektujem.Nenadavam ti za ne ani ta za ne neodsudzujem.Je tak?....nehovorim ti ze si taka a taka (narozdiel od teba)....narozdiel od teba nehodnotim ludi a nenahnevavam sa za to ze maju iny nazor ako ja.
Ja som vyjadrila svoj nazor a nikomu ho nevnucujem....ci si z toho niekto nieco vezme alebo ma rovno dakam posle to je mi uplne jedno....toto je forum....ak nedokazes prekusnut moj nazor tak si ho nevsimaj.
Mozno som kratkozraka alebo nazvi si to ako chces.....ale je to moj nazor!!!!!

@lucinkab ....aj ja poznam vela takych zien...niekedy davnejsie som sa im snazila poradit a velmi mi zalezalo na tom aby to pochopili.Ale som si zbytocne uberala sily.Ako aj dnes im poradim ale uz mi je jedno co budu robit.Niektore zeny sa jednoducho z vlastnej nechopnosti a strachu hodia do ulohy obete a to je zaciatok konca.
A TERAZ NIECO PRE VSETKY ZIENKY KTORE SU TU A KTORYCH SA TO TYKA!!!!
KYM SA NEZASTANETE SAME SEBA TAK NEMOZTE CAKAT ZE TO UROBI NIEKTO ZA VAS!
KYM SAME NEPOCHOPITE A NEROZHODNETE SA ZE BUDETE STASTNE TAK STASTNE NEBUDETE!
KED MATE DOMA MALO SEXU.....TAK SA HRDO ZO VZPRIAMENOU HLAVOU POSTAVTE PRED SVOJHO MUZA A PORIADNE NAHLAS MU POVEDZTE ZE VAM CHYBA SEX,OBJATIE,POHLADENIE A LASKA.
NEPROSTE.....ANI SVOJE DETI NEUCITE ZOBRAT TAK PRECO TO SAME ROBITE?
KED VAS MILY KASLE NA VAS A JE MU JEDNO ZE STE NESTASTNE TAK VAS MANZEL SI VAS ANI VASE TELO NEZASLUZI.
ANO,MILENCA SI DOKAZE NAJST KAZDY.....ALE CLOVEK NEJDE DO VZTAHU/DO MANZELSTVA PRETO ABY V NOM BOLI TRAJA.
TENTO PROBLEM SA DA RIESIT KED SA SNAZIA OBAJA....EXISTUJU SEXUOLOGOVIA,PSYCHOLOGOVIA A VSELICO MOZNE INE CO BY POMOHLO.
KED VAS MUZ TO RIESIT NECHCE TAK VO SVOJEJ PODSTATE NECHCE RIESIT TO ZE STE NESTASTNA.A POTOM TO UZ DAVNO NIE JE O SEXE.