icon

Manžel a jeho rodina

luluba22
13. feb 2014

baby prosim vas povedzte mi svoj nazor... co by ste robili ja uz neviem co robit?... ked sme zacali s manzelom chodit nepacilo sa to jeho bratovi a jeho zene a dali to aj najavo hadkou po druhom raze ako ma videli. jeho mama ma trpi lebo som jeho zena ale da mi to aj patricne pocit o deti sa mi strat nechce velmi teda podla nalady. Najradsej sa pechadza aby vsetci videli aka dobra starka a ked potrebujem aby ich postrazila nechce velmi, parkrat mi povedala že nech si ich vezmem so sebou. A z toho vsetkeho som najhorsia ja mm si stoji za svojou rodinou jemu nevadi ze je jeho mat taka ku mne bratovi sa vtiera aj napriek tomu ze utocia na mna na nase deti a ked nieco na nich poviem na jeho brata a mat tak ja som ta najhorsia. ja sa v tomoto vztahu dusim ja uz neviem co mam robit. vobec niesom stastna, ja uz ani neviem co je to laska neha a mat niekoho rad ako partnera. ja uz nevladzem :(

Strana
z2
elina25
13. feb 2014

@bejbinka i moja je taka pretvárka falošná,ale smutné je že ma muž nezastane tak o čom to je?

elina25
13. feb 2014

@bejbinka
@luluba22 Baby a ja že čo sa môj tak šarpe v sobotu za mamičkou a to je zajtra Valentína,musí osláviť zo svojou srdcovou záležitosťou dúfam že mne sa aspoň korok z vína ujde 😀 😀 😀

bejbinka
13. feb 2014

@elina25 hm, ved toto...neviem si predstavit, co by som robila? Rozmyslam prave nad tym, ze preco je pre matku take tazke nechat syna zit jeho zivot a tesit sa z vnucat...ved pri synovi uz svoju robotu odviedla, tak si moze uzivat relax, slobodu...a nie kazit vztahy.

elina25
13. feb 2014

@bejbinka nech si ho zabalzamuje a vystaví do poličky lebo už včera som z nej mala také nervy žaludočne že som až zvracala

luba28
13. feb 2014

@elina25 nesal sa,... 😝 😀 ,...nieze si nejaku neurozu privodis,...

elina25
13. feb 2014

@luba28 ti potom poviem,neuroza to by som ešte rozchodila len aby som pri nej infart nedostala 😀

lyzzy
13. feb 2014

obdivujem a zaroven nechapem ako to mozte brat niektore s takym humorom.Vsetka cest.Byt na vasom mieste tak dam ultimatum....bud ja alebo pani mama.

lenka0086
13. feb 2014

luluba22 @ podla toho co citam,a ako to pises,mas urcite velke peklo a trapenie,nielen ty-ale aj malinky..podla mna by bolo najlepsim riesenim aby si od neho odisla,a zacala odznova..si mladucka,a nebudes predsa takto zabijat roky..chlapov je dost,a hlavne takych kt.si ta budu vazit a ich rodina tiez..teda to je moj nazor......a koniec koncov,ja sa vzdy riadim jednym:radsej sama,ako sa trapit..... 😉 bude to tazke zo zaciatku,ale sama to casom pochopis,ze to bolo naj riesenie ake si mohla urobit..uvidis..a on nech si ide za mamickou,som zvedava,ci mu bude ,,trenky,, prat a starat sa o neho lepsie,tak ako si to robila ty..on sa zbada,ale uz bude neskoro,ked bude stary ,,chuj,, a ostane sam,lebo nikto neuschne na slnku,ako sa hovori(myslim mamicku).....drz sa,pevne nervy prajem!! ale bude dobre

bejbinka
13. feb 2014

@elina25 a skusala si mu urobit napriek...ked to nejde po dobrotky, tak po zlotky? aby mlady pochopil, ze si zobral Teba a nie mamicku?

elina25
13. feb 2014

@bejbinka no len mi povec ako?

elina25
13. feb 2014

@lyzzy u nás si s ultimátom môžem s prepačenim vieš čo.... 😀 Ne u nás je pokoj a tak príde veľká voda Pani svokra a už je zle nedobre...A sa naseriem a pobalím seba aj malú a môže si tu Pán neviem sa zastať vlastnej ženy nasťahovať celú jeho rodinku a môžu sa tu pre mňa za mňa ako opičky na lustry hompaľať mne to už bude jedno 😀

bejbinka
13. feb 2014

@ elina25 je viacero moznosti, co by si mohla urobit...neviem ale ako je to u Vas doma, ci Ti pomaha v domacnosti, s malou, ako casto chodi k matke a ako dlho sa u nej zdrzi atd...lebo ak je to tak, ze Ty sa staras o vsetko jeho pohodlie (varenie, pranie, zehlenie, upratovanie...) a sedis doma pri malej, o ktoru sa staras viac-menej sama a on si este chodi k mamicke v case, ked by mohol byt s Vami alebo Ti pomoct, tak by som to usekla...predpokladam, ze mamicka by si ho k sebe isto nenastahovala, aby sa o neho musela starat...

luluba22
autor
13. feb 2014

@lenka0086 dakujem vies deti ma rad s tym mi pomaha stara sa ale aj ku nim sa sprava sebecky miestami. aj ja som rozmyslala ze budem sama ale co s detmi maly sem chodi do skolky tu byvame a mama sama nebyva byva v dome este s bratom a neviem ako by to bolo. ci stareho vysackovat odtiato k maminke ked chce byt tam alebo co neviem. a radsej budem sama to hovorim aj ja ako si zrat nervy s niekym kto mi ich iba robi. vobec neviem co ako a kde zacat s tým koncom neviem aky prvy krok spravit

luluba22
autor
13. feb 2014

@fidka79 ani ja mu nezakazujem sa stretavat chlapovi s nou ale nestaci v sobotu poobede mozme ist vsetci a v nedelu nech je s nami nech si spravime plany my nie nech je pri nej. Malemu nezakazujem ale ked vidis aka je ona ked naozaj ju potrebujem a nie je ochotna tak nemam chut ich k nej davat. ked som bola tehotna zuby ma hrozne boleli chcela som ist k zubarovi a ona neochotna ostat lebo chcela ist so svokrom na nakupy na vela ostala a ked som sa vratila mi povie že bolo na case že som uz doma a kde som bola tolko. ako ti to padne ked v meste nepoznas nikoho nemas kde dieta dat? a debil sa este postaví na jej stranu

elina25
13. feb 2014

@bejbinka ako on pomáha len ma nasralo ani sa neopýtal či nechcem niekde ist a už si program urobil...

lenka0086
13. feb 2014

luluba22 podla toho co si pisala vyssie som usudila,ze sa nestara vobec,cele tyzdne je prec,pride v piatok,pre maleho do skolky a uteka k mamicke a vraj tak to je cely vikend..pochopila som to tak,ze ti nepomaha vobec a nestara sa..a navyse teraz pises,ze sa sprava k detom sebecky....tak neviem...vies kolko je rodin a zien co odidu od muza,rozvedu sa,vyrovneaju sa na poli alebo vyplatia a idu po svojom??..vsetko ide ked sa chce..navyse ked je peklo v rodine a vsetko to stoji za prd akurat tak......nejak by ste sa s mamou a bratom zmestili na chvilku a po case by si si nieco nasla...je to na tebe,ja by som to skusila riesit takto,keby som to uz nemohla strpiet..

bejbinka
13. feb 2014

@elina25 myslis tu sobotu? ja by som mu malu pribalila, aspon by sa dlho nezdrzal 😀 a svokre poslala bonbonieru v tvare srdiecka, ze to na Valentina od nevesty, nech ju rozpuci...a doma necakaj na korok, ked nedostanes kvietok, kup si a aj lahvinku, a ked pride mm domov, aspon bude zaskoceny 😀

elina25
13. feb 2014

@bejbinka tak aj urobím,aj malú berie nech si ju užiju

haslerka27
13. feb 2014

@bejbinka dobry napad.-)
@luluba22 posli svokre darcek k Valentinovi.trosku recesie neuskodi...neviem rozvadzat sa kvoli svokre ako ti tu radia niektore je podla mna sialenstvo.co takto si ju vobec nevsimat a ignorovat.neviem co by som robila,ja mam svokru ako med.

bejbinka
13. feb 2014

@elina25 tak tak, Ty si vyloz doma nozky, kasli na domacnost a ostatne veci okolo a relaxuj... 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bejbinka
15. feb 2014

@elina25 tak ako nakoniec dopadol sobotnajsi Valentin u svokry? 😉

mamka27
16. feb 2014

preco ta nemaju radi?... ako sa snimi rozpravas? ako so svojimi alebo mas odstup.. nieco na tom bude..aj ja mam take pocity a vidim ze..niesom naj nevesta. ale zase neni dobre si ich pripustit k sebe (svokru a rodinu) vravela to jedna psychologicka..

mamka27
16. feb 2014

@mamka27 ja ked som u svokrovcov...vsetko mi pada z ruky a neviem sa tam orientovat..mam v p...uz .robim si srandu s toho. ale tiez som na vazkach,ci sm vôbec ja zalubena..

elina25
16. feb 2014

@bejbinka manžel prišiel nato že je na hlavu.....

bejbinka
16. feb 2014

@elina25 nie celkom rozumiem, ale predpokladam ze sa Ti neusiel len ten korok a oslavili ste to spolu 😉

libusa57
17. feb 2014

Tak toto v poriadku nie je!Muz ked uz ma svoju rodinu ma stat pri nej cokolvek sa deje a nie pocuvat rodicov a nedajboze este dalsich pribuznych!Oni nemaju co hovorit do vasho sukromia >Vsetko je to vasa zalezitost!Ako si zijete ako sa chovate a proste vse!Bud Vas budu tolerovat alebo nech idu kadelahsie!Budu ti nicit aj nervy aj zivot.Ak su aj najblizsi a robia ti peklo,jednoducho ukoncite vztahy s nimi.Lenze to tvoj muz by musel pochopit!Ak nechape je zle!Moj je vzdy na mojej strane aj ked pravdu nemam a chcem to vyriesit po svojom a mam na to pravo zit si a riesit moje (nase veci)ako uzname za vhodne.Svokru mam dobru no velakrat mi chcela davat rozum,hned ju uzemnil nech si rozkazuje doma!Ked nieco zasadne to riesi on.Je to ich syn.Ja by som si ich iba znepriatelila a o to nestojim.

libusa57
17. feb 2014

@mamka27 presne,niako,ked nieco nech si to riesi ich syn s nimi a ty sa tvaris akoze padla z visne 😀

libusa57
17. feb 2014

nooo...lebo tym chlapom niekedy co by sme im vkladali slova do ust taki su neschopni ked treba podat slovny vykon zato my mame jazyky po zem!A potom nervy preco to a to nepovedal...proste oni nie su na hadky alebo budu mlcat alebo riesia to striktne(ako moj) a konec!

luluba22
autor
6. sep 2014

ženy ja uz mam nervy na neho vobec nic sa nezmenilo v nasom vztahu on travy vikendy pri svojej mame a ocovi a mna nechava samu domu. a viete co za vsetko, zato, že tam chodi zato že nema o mna zaujem mozem ja. Lebo niesom mila a dobra na neho. Len neviem, ktora zena by mu trpela toto, že na nu ako manzelku ženu uplne kasle ?!

Strana
z2