icon

Manžel a kamarátka

8. júl 2021

Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke

autor
8. júl 2021

@fejkerko ved práve že vie aká je

selu11
8. júl 2021

Boli sme tri dobré kamarátky z čias ZŠ. Jednej frajer, dlhoročný, na tú našu kamarátku stále nadával. Aká je hlúpa, že je prelietavá, dokonca je vraj aj škaredá no a teraz s ňou čaká druhé dieťa 😅

dollyzv
8. júl 2021

Ako,mne to nepríde vôbec v poriadku 🙈🙈 a ani tá reakcia že si trápna a paranoidna...neviem,či ti to povedal muž,či ona či obaja keď ste boli spolu,ale keby mi to povedala len ona,tak by som jej povedala že radšej budem trápna ako sa chovať ako stetka 😂😂😂 a je po kamoške aj po probléme 😁😁 s tou dovolenkou..určite by som tam s ňou a jej sestrou nešla..ak to je zaplatené,vráť jej peniaze a povedz že nejdete a zoberte iný pár(svagrovcov,rodičov iný manželský pár) nemáte hádam rezervovanú jednu izbu pre všetkých štyroch,tak je jedno kto pôjde s vami,alebo ak sa dá,tak v cestovke vymeniť za iný pobyt..

kittykat22
8. júl 2021

mala som tiez takto kamaratku ... dlho nebol problem. Ked zacala tieto hluposti tak bolo po kamaratke. Stretavali sme sa len vonku, na kave, muza od toho momentu nevidela. Kamaratku u ktorej mam pocit, ze ma zaujem o mojho partnera nepotrebujem 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Nakoniec sa nase cesty uplne rozisli.

mimiqa
8. júl 2021

Mam kamosku ktorej uz ex muz nadaval na jej kamosku ze je tlsta bla bla... Obcas ju ze niekam odviezol ona nemala auto...uz maju dieta 🤷‍♀️... Vravi sa ak mas o niekoho zaujem bud kydas nan alebo casto o nom hovoris ☝️

dollyzv
8. júl 2021

Len či tá jej pánska návšteva nebol tvoj muž 😂😂😂😂 a takto sa doberaju (aj pred tebou,pre takých to je hra/predohra,vzruso) samozrejme vôbec to tak nemusí byť,ale nebol by to ani prvý ani posledný takýto prípad 😅 každopádne by som takú "kamošku" čo koketuje s mojim chlapom nechcela..kebyže to je jeho kamoška a takto s ním koketuje tolerovala by si to? Nie? Tak prečo to tolerovať U TVOJEJ (ešte raz zdôraznim TVOJEJ) kamošky..mňa by hanba fackovala sa takto predvádzať pred manželom kamošky(dokonca aj pred iným zenacom)

mimiqa
8. júl 2021

@selu11 👏

jana_eyre_2
8. júl 2021

Nie, našťastie som nikdy nemala takéto koketne kamarátky a už vôbec nemám muža čo by sa o takýchto veciach s niekým bavil a mňa dostával do trápnych situácii.. ak mám byť úprimná, vždy mi veľmi vadili ľudia čo sa takto lacne chovali.. ak by som sa ocitla na tvojom mieste, tak by som sa rázne ohradila pri takýchto radoby vtipných rozhovoroch, aj keď stavím sa že by potom chlacholivo tvrdili že sranda.. maximálne nechutné, to by som aj povedala na tú ich "srandu" 😳

fejkerko
8. júl 2021

@dollyzv no ved toto ci to náhodou nebol jej muž

sticker
dollyzv
8. júl 2021

A vlastne...koho...preboha koho to bol nápad v takejto zostave ísť na dovolenku?? Ak tvoj,môžeš si búchať hlavu o stenu..ak mužov(čo by si asi netrúfol) alebo kamarátky blikali by mi kontrolky...

mimiqa
8. júl 2021

Inak poznam take zeny... Uplne bezchrptacky... Doliezaju ftiraju sa muzom a zrovna zenatym bo neznesu pocit ze su same... Im je jedno ze si tam... Oni aj za gule budu pod stolom chytat tvojho chlapa... Nenavidim take zeny

autor
8. júl 2021

@dollyzv urcite to tak nie je lebo s nim bola celý víkend a cely víkend sme boli spolu
Až takúto paranoiu našťastie nemám, aj keď viem, ze sa take veci stávajú a nikdy za nikoho ruku do ohňa nedam

jarka26011
8. júl 2021

Inak áno, baby tu majú pravdu, keď chlap o nejakej silou mocou hovorí, aká je škaredá atď, tak to je väčšinou pre to, aby záujem z jeho strany jednoducho ututlali 🤷🏻‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jarka26011
8. júl 2021

@dollyzv 👍👍👍

dollyzv
8. júl 2021

@mimiqa ja som mala takú spolužiačku na strednej..hocijaká baba /spolužiačka keď si našla na škole chalana začala za ním doliezat,na kolená mu zadať,flirtovať s ním a podobne,prisahám že jej to muselo robiť nejak dobre alebo co..aj za mojím tak doliezala😂😂 samozrejme,ja som bola žiarlivá jak pes a vzťah to nevydrzal,keďže môj frajer sa tomu nejak rázne nebránil,bral to ako srandu,našťastie sme spolu neboli dlho a v pohode som sa z toho dostala bez jedinej slzy...len nervy som mala na ňu riadne 😁

kittykat22
8. júl 2021

Inak ja som sa tiez pytala tu na konikovi a baby mi povedali, ci som uz uplne sprosta 😀 tiez som dostala v diskusii pekne nalozene ako ty 🙈😅 ako som prisla vtedy s pochybnostami co mam robit, tak po par stranach bolo jasne, ze je s nami koniec 😂 A som za to dodnes rada. Kamaratka by mi muza prefikla na prvu dobru 😉 Ona ma rada sex a neberie to moc vazne, no a chlap ... ktory sa necha dlhodobo prehovarat? 🙂

mimiqa
8. júl 2021

@dollyzv sesterku mam taku... By som tu. Mohla pisat😡... Jemi z nej zle nebavim sa snou uz tri roky... Uz som nezniesla jej flirty tahy... Tri manzelstva znicila a zas ma zenaca.. Debil ma krasnu zenu dospele deti... Nebavia sa snim... A dost... Zhnusila sa mi...

mimiqa
8. júl 2021

Napisem ti nieco... Sesterka pretiahla muza kamoske... Vedla nej ona spala opita... Dokonca rychlovku na chate na wc...

dollyzv
8. júl 2021

@mimiqa no boháča 🤦😅😅 a s týmto sa ešte aj niekomu pochváli hej? 😂

21anjelik19
8. júl 2021

@mimiqa nepoznám ju ale som na ňu naštvaná za toto...ako to mohla urobiť .....je mi z nej na grc fuj.... 🤮

kitycat
8. júl 2021

A koho je to kamaratka? Jeho ci tvoja?

Ak tvoja tak obmedz kontakt.
Ak jeho, naco ti to vesia na nos a na co za nou chodi a potom ju ohovara?
Vsetci traja ste falosni.

dollyzv
8. júl 2021

@kitycat veď to je jej kamoška 😂😂

mimiqa
8. júl 2021

@21anjelik19
@dollyzv baby no koment preto ja uz snou ziaden kontakt

autor
Autor odpoveď zmazal
21anjelik19
8. júl 2021

@mimiqa dobre si urobila.. 👍

mimiqa
8. júl 2021

@21anjelik19 bolelo to bo mi bola ako sestra fakt... No tie intrigy a skusala aj tahy na mojho sice neboli sme spolu vtedy 🙏ani som nevedela ze on ju pozna... Nevedel sa jej zbavit... Doliezala za nim vsade ze 🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
8. júl 2021

Inak autorka ty si musis chlapa poznat...kamoske povedz narovinu nech sa kroti... A chlapovi ze mu odrezes gule kdyby daco🙊😂ono zas mozno jemu to lichoti pred nou akoze ftipalek.. No ona fakt nech cuvne

Vies ono su to chudery v podstate🤷‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal