Manžel a kamarátka
Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke
@21anjelik19 im je to jedno a hlavne ich to vzrusuje si dokazuju ze zbalili zenaca ze su lepsie ako ich zeny 🤷♀️
@beata_k presne. Aj moji kamosi si tak z podobnych pipiek utahuju a teda spat by s nimi nechceli. Len sa bavie ake su sproste a urobia co sa im povie
Podľa mňa mu to netreba hovoriť.. On to vie ze to skúsi... A možno na to čaká...
ako to skoncilo ? Isli stena dovcu ci nie?
aj mna by to zaujímalo, ako to dopadlo.. autorka, daj vedieť 👍
A doteraz si si to ani nevsimla že je taká a je taká zrazu nie ? Nie je problém v Tom, že jej niečo závidíš ?
A teraz ju ohováras a zhadzujes lebo okej je koketnejsia
Už si mala tú odvahu na drzovku jej povedať nechovaj sa tak a tak pred mojím muzom ?
@bambinomio99 neviem ci si stihla prečítať diskusiu pred tým, ako si sem dala svoj zbytočný komentár, ale ano. Jednalo som s nou na drzovku.
@mishkamishka s kamoškou sa uz nestretavam, paradoxne si nasla frajera a ja som od môjho chlapa odišla.
Na dovolenke som bola s úplne inou partiou a uplne inde. Naš pobyt sme predali na poslednú chvíľu.
Tento konflikt bol nič proti tu co prišlo po ňom.
Ta ,,kamoska" mi urcite chýbať nebude. S odstupom času som zistila, ze ma využívala a všetko čo na nu kto hovoril, bola pravda.
A prečo si od svojho chlapa odišla? 🤷
Fúha, to ťa musel riadne naštvať, určite to nebolo len tak zčista jasna... Držím palce!
Práveže som si čítala
@kittykat22 "kamarátka"?to mne sa asi sníva,keď niečo také čítam. Môže byť žena aj závislá na sexe,nie je žiadny problém,že by si to rozdala s každým jedným.
Akurát,že KAMARÁTKA ,keď je kamarátka vie,že na chlapov svojich kamarátiek si musí nechať zájsť chuť.
Lebo inak to kamarátka nie je,ale len úbohá chudera.
@nini1978 tak ked ma niekto zavislost na sexe tak asi moc racionalne nerozmysla. Ale chapem co pises. Ja som to to nevedela zo zaciatku - dobre to maskuje 😀 normalne by si povedala, ze nevie do 5 napocitat. A potom len valis oci 🙈
@kittykat22 nechcem si ani predstaviť..to su príšerné záležitosti a situácie na 💩
Och to mi je ľúto že si odišla ....