icon

Manžel a kamarátka

8. júl 2021

Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke

Strana
z6
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mimiqa
9. júl 2021

@21anjelik19 im je to jedno a hlavne ich to vzrusuje si dokazuju ze zbalili zenaca ze su lepsie ako ich zeny 🤷‍♀️

petulda333
9. júl 2021

@beata_k presne. Aj moji kamosi si tak z podobnych pipiek utahuju a teda spat by s nimi nechceli. Len sa bavie ake su sproste a urobia co sa im povie

beata_k
Odpoveď bola odstránená
macekovam
11. júl 2021

Podľa mňa mu to netreba hovoriť.. On to vie ze to skúsi... A možno na to čaká...

mia78111
9. aug 2021

ako to skoncilo ? Isli stena dovcu ci nie?

mishkamishka
10. aug 2021

aj mna by to zaujímalo, ako to dopadlo.. autorka, daj vedieť 👍

zara1357
Autor odpoveď zmazal
bambinomio99
10. aug 2021

A doteraz si si to ani nevsimla že je taká a je taká zrazu nie ? Nie je problém v Tom, že jej niečo závidíš ?

bambinomio99
10. aug 2021

A teraz ju ohováras a zhadzujes lebo okej je koketnejsia
Už si mala tú odvahu na drzovku jej povedať nechovaj sa tak a tak pred mojím muzom ?

autor
10. aug 2021

@bambinomio99 neviem ci si stihla prečítať diskusiu pred tým, ako si sem dala svoj zbytočný komentár, ale ano. Jednalo som s nou na drzovku.

autor
10. aug 2021

@mishkamishka s kamoškou sa uz nestretavam, paradoxne si nasla frajera a ja som od môjho chlapa odišla.
Na dovolenke som bola s úplne inou partiou a uplne inde. Naš pobyt sme predali na poslednú chvíľu.
Tento konflikt bol nič proti tu co prišlo po ňom.
Ta ,,kamoska" mi urcite chýbať nebude. S odstupom času som zistila, ze ma využívala a všetko čo na nu kto hovoril, bola pravda.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dollyzv
10. aug 2021

A prečo si od svojho chlapa odišla? 🤷

mishkamishka
11. aug 2021

Fúha, to ťa musel riadne naštvať, určite to nebolo len tak zčista jasna... Držím palce!

bambinomio99
11. aug 2021

Práveže som si čítala

nini1978
11. aug 2021

@kittykat22 "kamarátka"?to mne sa asi sníva,keď niečo také čítam. Môže byť žena aj závislá na sexe,nie je žiadny problém,že by si to rozdala s každým jedným.
Akurát,že KAMARÁTKA ,keď je kamarátka vie,že na chlapov svojich kamarátiek si musí nechať zájsť chuť.
Lebo inak to kamarátka nie je,ale len úbohá chudera.

kittykat22
11. aug 2021

@nini1978 tak ked ma niekto zavislost na sexe tak asi moc racionalne nerozmysla. Ale chapem co pises. Ja som to to nevedela zo zaciatku - dobre to maskuje 😀 normalne by si povedala, ze nevie do 5 napocitat. A potom len valis oci 🙈

nini1978
11. aug 2021

@kittykat22 nechcem si ani predstaviť..to su príšerné záležitosti a situácie na 💩

21anjelik19
11. aug 2021

Och to mi je ľúto že si odišla ....

Strana
z6