icon

Manžel a sesternica

18. júl 2022

Stala sa mi taka vec. Mam manzela, sme z Kosic, ale muz casto chodi na sluzobky na tyzden po celom SK (stavia domy). Teraz uz cca 4 mesiace chodi na tyzdnovky do Prievidze. No a asi pred tyzdnom som mu objavila vzadu v kufri lisky pre dve osoby do ZOO. Pytam sa, ze ci bol v ZOO. Ze hej, ze tam bol s kamaratom, ze jeho kamarat isiel do ZOO kupit nejaku plysovu zifaru pre deti, mali volne poobedie, ze zasli do ZOO a potom na pivo. No divne mi to bolo, ze dvaja kolegovia chodi spolu do ZOO kukat na zvieratka. Ale neriesila som. Teraz cez vikend sme boli u babky na navsteve. Neskor mala prist aj sesternica. Boli sme tam od rana a manzel, ze pojde na hodinu za kamaratom, ze ho 5 rokov nevidel a akurat na SK. Vravim dobre, chod. Vratil sa po 2 hodinach a prisiel spolu so seternicou, vraj sa cestou stretli, tak isli spolu. No dobre. Chovali sa divne, nikdy nemali medzi sebou extra vztah, vazdy prehodili 2-3 vety, teraz vobec nic. Sesternica studuje v Nitre. Babka sa jej na navsteve pytala, ze co robi teraz v lete a sesternica, ze ma dve brigady, ze sem tam chodi brigadovat aj do ZOO v bojniciach. Vcera vecer pridal ten kamarat (s ktorym mal manzel byt v sobotu tie dve hodiny) na FB fotky z dovolenky, takze cez vikend na SK ani vobec nebol. Je to jasne? Pytala som sa manzela, ze ci vie, ze sesternica brigaduje v ZOO a vraj ze nie, odkial by to vedel. No podla mna klame, az sa z neho prasi.

Strana
z7
anita6666
19. júl 2022

@katkami123 a načo by mu bola stará? Vsak jednu trpí doma

katkami123
20. júl 2022

@anita6666
Zase nerobme zo starých prďochov tiež nejakú extra výhru. Zato, že sa nájde nejaka popletená žabka, ktorá väčšinou nemá úspech u rovesníkov, tak je šťastná za záujem staršieho, zúfalého, neznamená, že doma ma Xantipu. Lebo väčšinou sa tí chlapi rozvádzať nechcú. Len im chyba vzrušenie.

Strana
z7