Manžel asi nemá rád naše bábätko 🙁
Ahojte, som velmi smutna. Nase babatko ma 3 tyzdne. Manzel so vsetkym pomaha, a sam od seba. Priklad idem babatko prebalit, hned ide za nami, a prebali ho so mnou, pomoze obliect, aj ritku mu pokakanu umyje, tiez mu da papat z flase atd. Teda, ked nie je manzel v praci uplne sa venuje nasmu babatku. Ale vobec neda nasmu babatku pusu 🙁. Uz som drahemu viac krat vravela, aby dal nasmu babatku pusku aspon na lice 🙁. Za cely cas mu dal iba 2 pusy. Minule mu dal na celo tu druhu pusu, aj to len aby som videla, este mi povedal, aha dal som mu
Môjmu mužovy,keď sestrička podávala syna ako prvému(bol pri pôrode),tak skoro až odskočil a prvý raz ho držal,keď som mu ho doma pomaly hodila do náručia🤣 Tiež ho nepusinkoval ako bábatko,až keď bol väčší a rehotal sa na tom,že tato neoholený pichá🤣🤣🤣 Jednoducho si precitlivená.
Je zvlastne, ze svoje dieta oslovujes babatko 🤔 to naozaj aj doma ho tak volas? Celkovo nerozumiem, ked sa niekto o vlastnom dietati vyjadruje bezpohlavne, to neber ako vycitku, ale zaujimalo by ma, preco je to tak...
Kľud, netreba hľadať problém tam kde nie je. Má len 3 týždne, nechaj ho zvyknúť si postupne.
My mame 3 mesacnu dcerku a da sa povedat, ze az teraz ju vo velkom pusinkujeme. Niezeby sme jej doteraz pusy nedavali, ale ked bola taka malicka, krehucka, my vystraseni, sak prve dieta, tak sme sa bali ju bozkavat prilis, bali sme sa jej niekedy aj dotknut ked sa to tak vezme 😀 . Podla mna tvoj manzel tiez moze mat len respekt pred tym. Ale aj ten vztah sa bude budovat postupne, neboh. Aj hormony sa ukludnia.
@lindusss2016 Ja tiez hovorim svojej dcerke obcas, ze je moje krasne babatko. Kedze je babatko, tak mi to pride celkom prirodzene a mile, lebo len "dcerka" alebo "dieta" by nevystihlo dokonale to, ze je malicka este, jednoducho je este zlatucke babatko so vsetkym, co k babatku patri.
@cervenaruza123 ok, jasne, aj ja tak poviem svojim detom (3 a 5 r), ale ze by som o nich rozpravala muzovi, ze "babatko je smutne" alebo tu o nich pisala text cudzim zenam a oslovovala ich takto, to mi je ozaj cudne. Ked pisem o detoch do diskusie s dospelymi zenami, napisem dcera a syn, popripade mala, maly
Ja rozmyslam, ci kolkokrat manzel pobozkal syna, ked bol babatko. Tiez nie casto. Ani ja som ho nejako nepusinkovala. Kazdy sme iny, nie vsetci rodica cmuckaju svoje deti cele dni. Otcovia maju s detmi iny vztah. Laska sa nemeria poctom pusiniek. Stara sa o neho, venuje sa, zaujima sa. Uvidis, ze ked uz dieta nebude "brokolica", ale bude normalne interagovat, viac ho bude objimat aj bozkavat. Vsetko casom
Je to tak ako píšu aj ostatné , keby dieťa neľúbi nepomáha. Môže sa aj báť aby naň nepriniesol akúkoľvek vírus alebo choroby , ono sa ani moc neodporúča dieťa bozkávať a keď tak len na celicko a hlavne len mamina. Manžel predsa chodí so práce stretáva sa s kýmkoľvek a vzhľadom na situáciu ktorá sa mu ani nedivím že sa možno aj boji. Chcela si spraviť problém kde nie je ?
Predstav si, že ja som moju dcéru prvého cca pol roka nepusinkovala asi vôbec 😱 to ju vlastne nemilujem, čo? 😂🤦
Moj manzel nebozkaval synov ked boli uplne maličky,bal sa ze na nich nieco prenesie,naozaj lem obcas a to na hlavku na usta a lička uz vobec nie.mal to tak v sebe,neriesila som vobec,i ked nik okrem mna ich nebozkaval uplne maličkych ani babka s dedkom,ono by sa to ani nemalo tada na pusinku.netreba mysliet na hluposti a uzivat si babetka,plus oddychovat ked sa da.
Tvoje dieta nema nikto co bozkavat.Na tvar,ruky(ktore si dava do pusy)a uz vobec nie na pery!babo nema ZIADNU imunitu a keby mal muz nedajboh zacinajuci herpes tak na to moze dieta aj zomriet.Neprehanam,vygoogli si.Babatka sa nemaju bozkavat!To ze ti muz pomaha s dietatom je tem najvacsi prejav lasky,ver mi.
Keď len toto ta trápi, tak je to ok
Vies co ja som nemala ani sajnu ze male dietako sa ma bozkavat.
U nas v rodine sa nikto neobjimal a nebozkaval, ani "lubim ta" si ludia nehovorili. Proste taky chladny odchov. Mne sa to vstepilo ze tak je to normalne. Ja sama si musim pripomenut ze mam objat alebo pobozkat muza. Ked sa narodil syn, milovala som ho a aj objimala ale nikdy nepobozkala. Asi na 3 den ked som videla ako mu muz uz dal asi 5 pusinku (co mi prislo divne) som si povedala ze to aj ja skusim. Prve bozky boli neprirodzene ale asi po tyzdni som uz nevedela prestat.
Porozpravaj sa s muzom, preco sa vyhyba bozkom... mozno to ma take iste ako ja. Ale je tiez mozne ze ked babatko trochu vyrastie a zacne sa na neho usmievat a bude mat tie krasne baculate licka, nebude moct odolat a zacne ho bozkavat.
Pripajam sa k zenam......hladas problem tam kde ziaden nie je.
Mas muza ktory je starostlivym otcom a prekaza ti, ze nedava dietatu pusinky? Kazdy prejavuje lasku inym sposobom a nie je kazdy taky medovy.....muzi vo vseobecnosti.
Su ini co zas len rozdavaju bozteky ale vychova ci travenie spolocneho casu s detmi ide absolutne bokom.
Mala by si si skor vazit, ze mas tak starostliveho manzela. Laska sa vyjadruje skutkami, slova casto neodpovedaju realite.
No tak to je ti mi katastrofa 😂😂😂😂bábätku nedá dráhy pusu🙃🙃🙃🙃ojojoj, daj baci baci, ale rituálu umyje, príde z prace a stará sa, len nunununu neče dat. Ja ti neviem, dofrasa, rozved sa. Lebo on ho zaručene nemá rád. Podľa mňa možno ho neznasa😂😂🙃nesmrdi bábätku z úst????? Pomoooc. Toto podľa nemôže byť reálna téma. Otec sa stará, pomáha, prebakuje, kŕmi a možno ma strach, lebo iné zase hysacua, že muž babatenko bozkáva... Tak si vyber, chudák chlap
"Aj dnes som vzala babatko na ruky, a sla ku drahemu, a povedala som mu, ze nase babatko je smutne, chce pusu od tata. A drahy povedal, ze nabuduce mu da "...tak tato veta ma odpalila 😂 jak male deti s babikou ...mala by si na sebe popracovat bo toto je smiesno-chore spravanie...a cmulikanie dietata sa ti moze vypomstit.. znama tiez si novorodenca cmulikala aj s familiou preniesli nan herpes a hura kolotoce v nemocnici
🤦 neviem koľko máš rokov ale riadne chujoviny ťa trápia... keby nemal rád tak nepomáha, či mať rád je o tom že koľko pús dostaneš?
Každý prejavuje lásku ináč, nemusí ho predsa cmangat celé dni. Nechaj ho a nenúť ho. Môj zas vkuse cmangá, až sa mi to zdá trošku moc.
Ja osobne nie som velmi za bozkavanie babatiek!
Nasim som sice davala, ale len obcas na celicko.. a uprimne..nikdy mi nenapadlo sledovat, ci moj partner babo bozkava! Skor ked uz, som sledovala, kde! Dlho ani na lice som nedovolila nikomu, len na hlavku a nozicky.. a hoci moj svoje deti miloval a .miluje, zas mi s nimi tolko nepomahal ako s babatkami.. este ucast na kupani a ostatne len maxi vynimocne.
Takze podla mna robis , komara somara. ( A mozno som aj ja prehanala, ale to vzniklo kvoli zubarovi, ktreho som sa raz este ako bezdetna pytala na prenos kazu bozkavanim).
Chce to cas, nie kazdy muz chcem babo dvihat a pusinkovat. Je to otazka jeho vychovy z domu. Netlac na neho, casom to pride . Musi to sam pochopit.
Toto si niekam ulozim a dam to precitat mojmu a poviem mu k tomu, ze ak by sa mi niekedy stalo to, co autorke, tak nech mi poriadne vynada a prebudi ma do reality. Prip odvezie na psychiatriu.
Môj názor je,že sa ho boji...je malinké a drobné ako každé bábätko....🙂Určite ho však má rád.Keby nie,tak sa nespráva ohľadne starostlivosti tak,ako si to opísala.Prosim tá,netlač na svojho manžela,lebo ten strach sa ozaj môže zmeniť na nechuť.....Daj mu čas...Otcom je iba krátko,ale myslím že to otcovske srdce mu nechýba 🌼Pusinky sú maličkosť.To hod za hlavu.Teste sa zo spoločného šťastia,že ste boli obdareni dieťatkom.🌼
Mne jedinej toto cele pripadá ako psycho? Tie vety, ze: bábätko je smutné...úplne desivé 😱 Ale skúsim odpovedať ma otázku. Bábätku je úplne jedno, ci ho otec pusinkuje, jemu stačí cecok v ústach, popestovanie na rukách, pohojdanie ked nevie zaspať, sucha plienka atd...je toho viac, ale pusinka je urcite posledná vec, kvoli ktorej bábätko plače 🙂 ked boli moje deti väčšie, dokonca som par krat spozorovala, ze ked plakali (napr od hladu) a ja som ich bozkala na lice, začali zúrivo plakať, tak ich vytočilo to, ze citili niečo teplé na lici a nevyklul sa z toho prsník plný teplého mlieka 😀😃
@evora áno...aj mne to príde desivé.....😁😁😁
Ach, prepáč, má rád vaše babo. Ale z toho ako sa chovas mam pocit, že prestane mat rad zachviľu teba. Preco mu dirigujes a určujes, pozorujes co robí a preboha ci dáva pusu, alebo nie. Mam dosť. Vieš, chlapi sa nepotrebujú cuculikovat a muckat. Brzdí.
Dufam, ze si sa uz ukludnila! Keby nemal.rad vase babo, tak ti s nim vobec nepomaha! Kiezby mne tolko pomahal ten moj, ked boli babatka! Mas od neho taku pomoc, o ktorej mnohe mozu len snivat!

@simsalabim haha presne🙈cele mi to pride napisane dost komicky ale ta veta je ako z hororu