Manžel chce nasilu dieťa
Je to normalne ze manzel chce nasilu dieta? Mala som 2x potrat rozisli sme sa lebo chcel skusit s inou ci bude mat dieta tiez potratila ta druha ...je to choroba? Fakt neviem uz...
Je normálne že chce dieťa, nie je normálne že ťa nechal po 2 potratoch a zas si s ním aj tak
@simona1996712 Prepáč, ale keď Ťa čistili po potrate, urobili Ti pritom aj lobotómiu, že sa toto pýtaš.
Nie, nie je, n - i - e, NIE! A ešte raz si to prečítaj, pekne po písmenku...
@ivkazba nie som s nim uz on proste nasilu chce dieta je mu jedno s kym ken aby mal a ta co potratila tiez ju nechal
@s_a nie som s nim odisla som od neho
@heleninamama 😔
@simona1996712 tak čo ťa to trápi?
@simona1996712 No tak sa vzchop, Tvoja hodnota predsa nezávisí od toho, či porodíš nejakému deviantovi dieťa. Si zrejme ročník 1996, čiže veľmi mladučká a dieťa mať určite budeš. Len si dobre vyber, s kým.
@simona1996712 a co ta teda stve? Ved ked chce dieta,ok. Nic zle na tom nevidim.
@simona1996712 tak kašli na neho. Ako ja na jednej strane chápem, že človek chce pomôcť, ale to musí chcieť on. Má mňa to pôsobí že má komplex z toho, že možno to berie osobne, že on nie je schopný zabezpečiť, aby nejaká žena porodila jeho dieťa a frustráciu rieši takto. Ideálne aby navštívil odbornú pomoc. Ty si ži svoj život, určite príde niečo lepšie a aj bábo časom s niekým novým.
@ivkazba ano tak on si mysli ze nemoze mat dieta lebo ja som potratila aj ta druha potratila
@simona1996712 Ešte stále manžel? A áno, je to normálne, že chce silou mocou dieťa. Keď ste rozídení, riešte seba, neviem načo jeho riešite. Ľudia evidentne nemajú problémy, tak si ich vyrábajú.
@asia83 ano sme este ale nie sme spolu ...on je akoby ja neviem len dieta riesi chce a chce nic ine ho nezaujima len dieta ale nedari sa mu so ziadnou pocat
kašli na neho, nech má decko s kým chce... rieš si svoj život. ale asi chce véééĺmi potomka....😉
@deti95060810 no je to az chore ze tak silno chce
A načo to riešiš, keď už nie ste spolu. A on je tiež riadny charakter. V najťažšej situácii zeny v živote ju opustí. Obyčajný chrapun
@simona1996712 nechapem... ste od seba, on uz to skusal inde.. a teraz to chce zas riesit s Tebou?
Kašli na takého trúda, toto nie je vzor manžela.
Ty otehotnieť vieš, na jeho semeno kašli.
Ked sa pozbieraš a dáš dokopy, časom ti príde do cesty muž s ktorým budeš mať dieťa ok,
osud ti dáva asi najavo ze toto nie je vhodny "otec".
@simona1996712 No veru môže mat on vadné strelivo, že sa plod prestane vyvíjať. Ale nerieš ho, buď rada že si sa zbavila takého blbá...
😄 veď nech skúsi aj tretiu a keď ani s ňou sa nepodari, už s tebou zostarne 🤦
Ty kokos, už som počula všetko, ale že muž išiel skúšať inde a keď nič, tak sa vrátil...silná káva pre mňa.
@simona1996712 Čo sa mu čudujete? Však to je normálne, že chce veľmi dieťa.
a dal si spravit spermiogram? venuj mu poukazku na vianoce ze zaplatis mu v medirexe..🙂
@simona1996712 tak ako sú ženy kt silou moc chcú dieťa tak si aj takí chlapi....
Zi a nechaj žiť.... Otoc list, pories rozvod a začni pozerať do buducnosti
@simona1996712 co tak namiesto vypisovania zbytocnych otazok vypisat rozvodove papiere?
@simona1996712 Chúďatá ženy.....chlap fakt za všetky prachy...ALE zase povedzme si pravdu, že sú aj ženy. ktoré si urobia dieťa s kýmkoľvek, len aby to dieťa mali.
@mirka1633 vies co prehnana tuzba po niecom spravi to co tento chlap, ze to chce za kazdu cenu, lenze to sa ti moze stat s kazdym, ale v inej oblasti.. niekto chce prehnane poziciu v praci a dal by za to cokolvek, aj sa vyspi so sefkou alebo tak... kazdy clovek ma nejake slabe miesto. mozno tento sa o to dieta bude dobre starat, aj ked extremne na tom visi, to je jasne..
To je divné že je ŽENATY! A trtka si hocikde a oplodnuje hocikoho kto pride?akosorry ale toto je už zvrátene. Prečo nie ste rozvedeni?

No hlavne nie je normálne, že si s niekým kto sa s tebou rozišiel, aby skúsil mať dieťa s inou.