Manžel chce stále sex a mňa to už nebaví
Ahojte, pisem sem, lebo by ma zaujimal nazor na tuto temu od viacerych zien... alebo som len ja divna, ako vravi muz 😖 no ale poporiadku....
Sme manzelia 10 rokov, mame 4 rocnu dcerku. Viac menej je nas partnersky vztah v poriadku, mame sa radi, nepodvadzame sa (teda myslim). Co je ale obrovsky problem a pricina 9 z 10 hadok je sex... Ja proste nemam chut tak casto ako on. Predtym kym sme nemali dieta to vobec neriesil ze kedy je a kedy nie, proste tak cca 3x tyzdenne bol. Teraz ako mame dceru tak po porode kym som bola pribrata bol sex ked som chcela tj vzhladom na unavu, starostlivost atd tak 1x tyzdenne, nic mi na to nepovedal. Potom som v priebehu 1,5 roka schudla a to dost a zacala som chodit do prace a mala do skolky a tu zacalo peklo... On je totiz presvedceny za kazdy volny cas ked som doma a dcerka v skolke je urceny na to, aby bol sex... Proste on ma volno 3dni do tyzdna tak aspon aby 2x bol sex... Neda sa vysvetlit ze ja proste tym donucovanim stracam aj tu trochu chuti co popri vsetkom mam... A ano par krat som sa aj premohla a urobila to nasilu, ale citila som sa potom este horsie. Dochadza to do stadia ze zvazujem aj rozchod, lebo proste nemam naladu na to aby mi stale niekto knural za uchom, ze chce sex... problem je totiz aj ten, ze ma dobru naladu - ideme na kavu, prideme a jemu je nejak automaticky jasne, ze sex a uz ma taha do spalne a ked ho odmietnem, tak sa urazi a nebavi sa so mnou pol dna. Pohadame sa, namiesto riesenia mi zacne vykrikovat ze mame sex priemerne 1x tyzdenne co teda okolo pravdy ani nebeha... Uz som rozmyslala, ze hadam aj si zacnem znacit ako casto sexujeme lebo on ma proste ponizuje aj pred svagrom napr. ze ako malo som ochotna... Neviem co dalej, ubija ma takyto zivot... Akukolvek neznost z mojej strany bere ako pozvanku na sex, takze nemam chut mu uz dat ani pusu ani ho objat ani nic ☹ ☹
@agiagi muzi sex potrebuju, beru to ako fyzicku potrebu (ale to aj zeny) a ti, co maju zenu radi, tak to beru tiez ako prejav lasky. Keby som nemala o sex zaujem, tak by sa ma asi manzel spytal co sa deje, ci je vsetko vo vztahu v poriadku. Netreba z muzov robit "zvieratka" 🙂 mam znameho a toho tak deptal nedostatok sexu a neznosti (sam sa stazoval mojmu muzovi), ze sa aj rozviedol...nasiel si inu zenu a nebolo to len o fyzickej potrebe. Jednoducho sa necitil byt pritazlivy a muzom. Cim nechcem povedat, ze akonahle je zena unavena, tak jej muz zdrhne. To nie. Ale riesit to treba. Sex je potreba, tak ako jedlo, spanok. Ak cloveku dlhodobo chyba, tak to zacne skripat.
@timea7 a co to moze byt?
@eleonorcha môže to byť čisto čistý záujem o sex a akosi je po ruke. záujem o ženu dáva muž najavo trocha iným spôsobom, ako váľaním sa celé dni pri TV, prenechaním všetkej práce v domácnosti a vrhaním sa na ženu 😝 😝 😝 😝 Napíšem to vulgárne, že má záujem o jej a nie o ňu.
chlapi neriešia také veci ako láska a sex.že to musí byť oboje,proste majú chuť na sex,tak im je jedno,kto je po ruke,čo je po ruke,tak to spravia,vykonajú.to je jedno. sex možno je jedným z vyjadrení lásky muža k žene,ale nemôžeme zase brať ,že ona musí byť šťastná,lebo je tak príšerne veľmi milovaná manželom. lebo to neni celkom tak.chlapi berú sex inak,inak naň pozerajú,chcú hned ukojiť svoje chúťky,nezáleží väčšine na tom s kým.len aby bola kvantita.nie kvalita.
a to že ju do toho núti je príšerné,.to by som nedala toto,ona asi cíti,či ju muž miluje,a preto chce s nňou sex,alebo len proste chce uspokojiť svoju túžbu,a keď ona ten sex s ním nechce,asi vie prečo,i keď nanho to môže samozrejme pôsobiť frustrujúco. ale vedela,koho si berie..že mu sex je prednejší pred všetkým ostatným. a že je numero uno. ale žiaľbohu väčšina chlapov je takých.
@jauzneviemcoaako nečítala som všetky príspevky, ale postrehla som, že berieš lieky - nemôže to byť dôvod tvojej zníženej chuti na sex?
@marisola no neviem s akymi chlapmi mas skusenosti....ja poznam chlapov v mojom okoli, ktori teda urcite riesia "kto" je poruke a "co" je po ruke podla tvojho komentara, ani komentovat nebudem.
@katuliena82 to si nevymyšlam,prirodzene,mám také skúsenosti,aa poznam len takých ,oni proste musia nejakým sposobom hocijakým si uspokojiť svoje fyzické potreby. a je im celkom jedno,či ma žena chuť alebo nie. a okrem, toho, všade v každej knižke o chlapoch a tak,sa toho popíše tak tiež to isté.
Ah precitala som celu diskusiu a moj nazor je taky ako tu uz poniektore spomenuli treba to z partnerom podiskutovat....
@baaambulkaa moja, nič v zlom, ale najprv poroď, staraj sa o dieťa, nastúp do roboty a potom uvidíš ako často budeš mať chuť. 😝
@luciannka83 jaj ty múdra :D mi chceš povedať že také ženy nemajú chuť? Takých mi je ľúto....potom tu vyplakúvať ako má muž milenku...ja nevravím mať sex každý deň, ale byť ustenaná utrápená a zrobená žienka domáca...ale ako som zakladateľke písala, u nich ide o hlbší problem a ten treba riešiť rozhovorom nie tu na MK
@katuliena82 preeesne ako píšeš neciti sa príťažlivý neciti sa biť mužom
som na tom podobne tiež tam bolo časte odmietanie snažil som sao tom rozprávať no bolo to len horšie aaa došlo to do stavu že už nechcem,
nie že by som nechcel sex ale nechcem už sex s ňou
@marceldula bože bože,ja obdivujem chlapov,ktorí chcú so ženou riešiť nejaký problém,ktorí vyvinú nejakú iniciatívu o rozhovor,máš môj obdiv...ja talých nepoznám.
@luciannka83 ak žena nie je otrokom detí, domácnosti a manžela, narodenie detí a nástup do práce nič nemusí zmeniť na jej sexuálnom apetíte.
@marisola ked viazne komunikácia začina pracovať fantázia aaje zle však 🙂
@oldman50plus velmi dobre napisane,snad aj pravdivo...
a co robit,ked muz k TOMUTO vsetkemu este zene aj vulgarne nadava a osocuje ju kvoli kuchyni???
@marceldula ved práve,ale chlapi si to akoby neuvedomovali.proste oni nič nechcu riešiť,nic rozprávať o ničom,s nijakou diskusiou nezačínať, len byt ticho a flegmošsky sa tváriť,že problémy neexistujú a ešte aj sa priblblo usmievať.potom sa naskytá otázka,ci su fakt taki hlupi,a nevidia problémy,alebo nas maju totálne v pazi a nelubia ?zaujímavé vazne.vždy som si myslela,že chlap by mal tiež hádam chť riešiť problémy,ale nie je to tak.
@jauzneviemcoaako ja neviem, na týchto forach mam pocit, že ženy maju sex každý den s nadšením a že sa nevediea dočkat kedy na nich chlap skočí ale v realite čo poznam ludí tak je sex presne taký problematický ako píse autorka prispovku. Realne pripady, čo poznam, žena nechce tak často, chlap nahnevaný alebo potom už aj obaja nechcu. Neviem ako to vlasne v skutočnosti a či vela žien nepíše na tieto fora len tak a nie pravdu. Ale to je jedno. Ja si myslím, že sex od teba nesmie vyžadovat ako to prezentuju niektoré ženy. Nie je to tvoja povinnost. Ja to uplne chapem, že ten chlap ma nejaké potreby, to je v poriadku ale žena nie je nafukovacia anička, pre mna ako ženu je sex hlavne citová zaležitost a nie animalna, takže si nelahnem ked muž povie. Ano aj moj muž by chcel mat častejšie ale ked sa do toho zase donutiem a poviem si , že mu spravim radost tak sa po tom citim zle ako pisala aj autorka a hlavne tu všetci píšete o laske... ak muž ženu naozaj miluje tak ju nenutí a rešpektuje jej vlastnu frekvenciu potreby sexu. to je moj nazor. Ja mam napríklad často chud na sex ked muž ani nie je doma, pre mna je naročné mat sex o 11tej v noci ked nam konecne dieta zaspí a ledva vidim. Je to aj o tom, či su na to spravne podmienky. Ja robím z domu a keby si moj chlap na obed odskočil z roboty vobec by mi to nevadilo a bolo by to častejšie ako to je teraz. Takže ja autorku prispevku uplne chápem.
@marisola nehádž všetkých mužov do jedného vreca, možno máš zlú skúsenosť, ale nie je ničím výnimočným, že práve muž je iniciátorom dialógu, keď nastane problém, pretože si uvedomuje, že keď si dvaja všetko vydiskutujú, dusno ustúpi a vráti sa pohoda.
@barbibednarikova žiadna žena by nemala pripustiť, aby jej muž vulgárne nadával a osočoval ju, nie je jeho majetkom. Vtedy je riešením rázne stop, toto nie, toto si už nikdy nesmieš dovoliť, inak musíme ísť od seba. Žena, ktorá to mlčky trpí, tak mu dáva vlastne súhlas k jeho primitívnemu správaniu.
Taká otázka kedy ste sa naposledy s muzom smiali ale tak ze ste sa skoro od smiechu piciksli.alebo kedy ste sa s muzom len tak bláznili nehorím o sexe ale proste len blbosti robiť ako detí.pretože aj dospelý clovek zostsne navždy dieťaťom a aj to ten vztsh prosté upevní vedieť sa smist.mne pred vcerom prišiel muz z prace a prosté sme sa smiali az mi malá z brucha skoro vyskočila a mi sme takýto proste aj smiech zvyšuje hormón šťastia je to úžasné sa vedieť tskto zabaviť a nie byt stale nsfucsne odute.neviem preco si robite dobrovoľne peklo zo života.ja stale tvrdím zijem si svoj rsj na zemi a život je veľmi krátky.vcera sme sa smiali na tom ako starý o pálicke sa budeme po celom dome naháňať ked deti z hniezda vyletis.proste sa vieme spolu smiať.viete to aj vy?
@marisola je mi luto, ze nepoznas chlapov, kt. skutocne miluju a dokazu so zenou hlavne komunikovat a sex je len ceresnickou na torte 😉 mam jedneho doma a hovorime spolu o vsetkom....je moja druha polovica....a ano, rozpravame o vsetkych problemoch, aj o sexe.....preto dokazem pochopit muzov, aj ekd tu sa zeny tvaria, ze muzi su nejake prasce...no nie....maju proste viac testosteronu...(uplne najviac som to pochopila, ked som cakala prveho syna (hned som vedela, ze bude chlapec)....tolko chtica po sexe....ja by som vtedy mohla aj niekolkokrat za den (a vtedy mi doslo, ze do kelu, ked tolko testosteronu maju muzi....fuuu.....musia to nejako vybit....)......ale podla mna je velmi pdostatne, aby boli partneri na rovnakej sex. frekvencii...podla mna je utrpenie ak 1 chce kazdy den a druhemu staci raz za tyzden napr. ......dlhodobo, brutus......
a ano, sex je pre mnohych pudova zalezitost, v podstate je to jedna zo zakaldnych biologickych potrieb....takze ajsne, ze ho potrebujeme, ale su aj ti, kt. sa dokazu ovladat, resp. lubia az tak velmi, ze nemaju potrebu ist inam.....hlavne ak teda je to doma tak vyrovnane, ze su spokojni a uspokojeni, aj oni aj partnerka 😎
To je úžasné ako vám chutí sex. Aj u nás to bolo najprv každý deň, potom každý tretí deň, atď až to skončilo raz za tri mesiace a teraz to asi skončí raz tri roky, len tak ďalej dievčence. Potom sa tu sťažujete, že vás muž podvádza. Keď my muži sme také prasce, ak chceme sex aspoň raz do mesiaca a nevidíme aké ste "unavené". Poviem ti takto, ak by si sa prekonala a spravila mu to so všetkou "parádou", tak ver tomu, že by mu to stačilo aj raz za mesiac. Neboj on by si počkal, pretože by vedel na čo.
sorciera24 mal by som poslať moju manželku k tebe na školenie
Chlapa rozpaľuje keď vidí že žena to chce a užíva si to ale keď je niečo nasilu je to oničom
Určite mi dáte za pravdu že to partner cíti či už jedná alebo druhá strana a veľmi rýchlo vás to prestane baviť, radšej žiadny sex ako zlý
Páči sa mi žienky ako reagujete veď keď sa dvaja ľúbia sex je ako čerešnička na torte myslím zo všetkým nežnosti objatia bozky a keď sa to vytráca tak niekde je problém treba komunikovať bez toho to bude len horšie
Veď keď sa dvaja ľúbia mali by si vedieť povedať všetko
Pekne sa o tom rozpráva ale každý sme iný povaha potreby návyky a pod.
@timea7 @sorciera24 tak neviem,ja poznam muzov,co su ticho a nic neriesia,nekomunikuju aj ked nejaky problem je. dusno sa nesnazia riesit,dusno riesia dusnom..taky je aj moj priatel
@sorciera24 presne toto som zazila, nikdy asi taka chut nebola ako pocas tehotenstva a tiez som cakala chlapca
@panuzasny no ved toto, proste ked chyba ta istota, ze ma bude chciet. Takto len cakam, kedy si "zmysli", tak raz je to po tyzdni, inokedy po dvoch a to sa mozem premavat hola po dome medzitym a neviem co skusat na neho.
@marceldula prave preto ja uz nerada cokolvek iniciujem, lebo aj ked sa premoze kvoli mne, tak vidim, ze sa nuti, tak to radsej ziaden sex
Este k tym prasatam, ja neviem, ale tak prave z toho nedostatku sa moze lahko stat z cloveka take prasa, sama to vidim, kym sa nezacal ten problem, tak by mi ani nenapadlo na ineho pomysliet, no ked ma muz zacal odmietat, uz som ten sex zacala vidiet vsade, uz som si kadeco predstavovala s kadekym, by som mohla eroticky roman napisat.
@marisola jasne, aj aj takych poznam,a le aj inych...preto vravim, nezavidim ti ho.....ale azs je fakt, ze ked sme sa spoznali s mm, taka z taky otvoreny nebol, komunikovat spolu sme sa tiez "ucili"...resp. skor ja jeho...ale pochopil, ze je to dolezite a komunikaciou sa da toho vela vyriesit....teraz po rokoch, uz sam od seba pride a zacne hovoirt.....(a on uz ked azcne, tak nevie prestat 😀 ...niekedy ho uz musim stopnut...ze doriesime, ekd deti zaspia 😀 😎 )
@sorciera24 ten moj sa to akosi odmieta naučiť a nechce to akceptovat.nevie vobec hovorit o problemoch ani o tom,ako mu je,co prežíva,nič, a nechce. to je to,že nechce.nevie povedat ani,ked ho nieco trapi,alebo tak,to uz vobec. a pri hadke je vacsinou ticho,lebo vraj nema co povedat ,resp,nevie,co ma povedat .a ked uz nieco vyvali z oseba,tak radsej fakt,nech je ticho.lebo vravi bludy a vznikaju este horsie nedorozuemenia.horsie a horsie. uz neviem,priala by som si mat normalneho muža,co sa vie porozprávať ,a zacne sam s debatou,ja co som roky s mojim snubencom,tak nikdy v zivote nezacal sam hovorit o nicom.o ziadnom probleme.on ziadny problem predsa nevidi !
@jauzneviemcoaako no ak ti to pomoze niesi jedina... Nieje to navzdy u nas sa to strieda... A manzel uz pochopil, ze cim menej nalieha, tym je to lepsie... Su obdobia, ze vydrzi aj 2 tyzdne bez... A potom si to nevie vynachvalit... Neznasam ked sex rozoberaju inde a najviac ma znechucuje, ze na mna tlaci... Normalne mu to takto narovinu povedz, ale netlac na neho, nerozpravsjte sa o tom, lebo sa pohadate.... Daj mu cas nech tu info stravi. Moj to uz pochopil a napr. po robote sa hra s malou aj ked som doma - mam oddych, fokonca zmyval podlahy... Vecer dme si lahli a cuduj sa svete vie sa aj rozpravat... Ked nieco chce, nech sa aj snazi... Zas ked mu hocikefy das len tak, aj tak sa mu mozes zunovat a bude hladat ine a inde... Su aj take pripady... A NIE, NIESI NENORMALNA, di praveze uplne nirmalna zena so zdravym sebavedomym, ktora pozna svoju hodnotu... Chlap je lovec... Ak najde na zemi mrtvu koryst, s ktorou si mize robit co chce, tak casom pojde lovit inde...
@marisola no toto je iné podceňovanie chlapa toto by som si ja napríklad nikdy k mojmu muzovy nedovolila tak ani on voci mne.nikdy nepochopim ked sa vo vztshu hrajú na dominsntnu a menej dominantného.nemáte rovnocenný vztsh uz len z tohoto co tu pises a nebudete takto dlho fungovať.ono sa ti možno zdá ze je ticho ale raz sj jemu ten pohár trpezlivosťi pretecie.

@katuliena82 treba si uvedomit ze chlapi beru sex inak ako zeny, ze pre nich je to prejav lasky.. 🙂