icon

Manžel chodí von s kamarátmi

10. jún 2022

Manzel si chodi 1x tyzdenne v stredu von s kamaratmi. Byva prec niekolko hodin. Viackrat som ho prosila, aby dochadzal domov do cca 23,00. Ja si uz potom tiez liham, zaspavam, a pokazde ked pride neskoro, prebudi ma, rozbucha sa mi srdce a je mi dlho zle, castokrat uz neviem zaspat. Na druhy den som v nemoznom stave. On tu samozrejme chodi, je opity, sprchuje sa, bunti. Chvalabohu, aspon deti nezobudi, ale mne je otrasne. Vysvetlovala som mu, prosila ho, ze teda, ked nutne potrebuje ostavat vonku do noci, tak nech ide spat ku kamaratovi, zjavne v inych domacnostiach nevadi, ked chodia jeho kamarati neskoro domov. Prosila som ho, nech tu nebunti, nech si lahne do obyvacky na gauc a cusi. No on ma este "budi". Dokonca chce sulozit. Ked odchadzam do inej izby, prenasleduje ma tam. Mam toho uz pokrk. Neviem to vyriesit, ani dohovorom, ani prosbami. Vraj on sa snazi byt potichu. Co s tym? Aj by som si dala stuple do usi, ale zas bojim sa, ze nebudem ani deti pocut, keby sa niekto v noci zobudil. Je to zvlastne, ale ked sa deti zobudia, nebyva mi takto zle, ako ked dorazi domov on. Tuto stredu som sa presunula na gauc ja, hrozne smrdel od alkoholu, v celej izbe je rano strasny puch. Rano som bola ale ako dolamana. Predtym som poprosila jeho, nech ide na ten gauc, ale vraj ze preco by mal. Nechapem, preco by som mala ja trpiet za jeho zabavky. Na druhy den si z toho robi este srandu. Mam pocit, ze to nema riesenie, ci?

Strana
z3
0kristina0
11. jún 2022

Autorka ako funguje na druhy den? On nechodi do prace?

autor
11. jún 2022

@0kristina0 Funguje tazsie, nevyspaty.

zdenkastanka
11. jún 2022

A to taky ide do prace?ved este by fukol zostatkovy alkohol😳😳

autor
11. jún 2022

@zdenkastanka vo stvrtok ma radsej home ofiice

domibed
22. okt 2022

@7lenka11 a ako tomu zabrániť? Neznášam to. Neviem to akceptovať. To nemôžu mať mieru že si dajú dve tri piva dve tri hodiny a idú domov? Niekedy mam sto chuti pobaliť dcéru a seba a vykašľať sa na niekoho kto nie je ochotní robiť kompromis

Strana
z3