icon

Manžel dal do záložne retiazku, ktorú syn dostal na krst a dcéra na prijímanie

18. apr 2025

Dobrý deň. Ako sa k týmto veciam dostanem ? Muž to urobil bez môjho súhlasu a veľa to pre mňa znamenalo ako spomienka. Až teraz som na to prišla, že chýbajú. Ďakujem

heleninamama
18. apr 2025

Autorka, ty tu píšeš pravidelne a rozčuľuješ ľudí. Normálne požiadam admina, aby zverejnil tvoj profil, nech vidí každý, čo si za trúbu, pretože na profile máš určite samé hlúposti o šťastnej veľkej rodine.
Zobrala si si chlapa, ktorý mal dlhy kade-tade, teraz ich spláca, nezarobí ani toľko, aby vás všetkých uživil. Ty napriek tomu roky nepracuješ, hoci nemáte pomaly, čo žrať a naposledy si tu riešila, že chceš ďalšie dieťa, ale svokrovci to mužovi vyslovene zakázali. A teraz riešiš nejaké sprosté šperky.
Fandím svokrovcov, že muzivi nepožičali, že vás nechcú ďalej živiť a ty sa zamysli nad vašim životom a začni konečne tiež pracovať. Koľko tých detí vlastne máte?

autor
18. apr 2025

Keď sa sme pohádali kôli tomu autu tak, že oni ho idú len pozrieť, či neviem čo to znamená. Že si čo sprostá, že nepovedal, že kúpiť. Ale viem ako to u dopadne lebo aj to predtým išli len pozrieť a hneď s ním došiel domov aj to, ktoré sme mali prvé. Jedno vydržalo mesiac potom odišiel motor. Ďalšie sa pokazilo hneď na prvej ceste. A nedá sa poučiť, že to dopadne rovnako. Že svokor má mechanika z práce čo to pozrie. Hovoril to aj predtým a žiadny mechanik nakoniec neprišiel. Kúpili prvé čo videli a ešte zo mňa robí blbu, že načo zas ísť do toho v takejto situácii. Aj keby sme boli bez auta tak čo sa stane, keď ideme k lekárom stačí nám aj toto inak aj tak nikam nechodíme, že by sme ho nutne potrebovali. Nehovoriac o tom, že minie peniaze a potom svokrovci sa chvália kde všade zoberú naše deti a my samozrejme nikam ísť nemôžeme sedíme celé leto v tých horkach na ihrisku a oni sa chvastaju. Ale on to nevidí robí blbosti aspoň by sme si dovolili kúpalisko tu blízko aj bez auta aby deti mali aj nejaké zážitky v lete by

autor
18. apr 2025

Bývame blízko všetkého v meste takže nutné auto nepotrebujeme všade vieme prísť aj pešo prípadne MHD

zuzanka.zuzu
18. apr 2025

@lubkavargova1 ako ste zlato naceňovali keď niekto prišiel? kto to robil? priamo ty?

zuzanka.zuzu
18. apr 2025

@heleninamama konečneeeeeee to tu niekto napísal napriamo 👍 na autorku škoda reagovať

lubkavargova1
18. apr 2025

@zuzanka.zuzu ano na prevadzke pracovnik nacenuje, pozries sa na to podla postupov, vypocitas cenu, povies klientom a ked berie tak sa zalozi...este sme sa spytali zalozit alebo predat = podla toho suma...potom zoberies doklad totoznosti, urobis zmluvu, zalozis zlato a vyplatis sumu, hotovo.

ahhola
18. apr 2025

@heleninamama 😅tu sa vie vsetko.

Vykasli na zlato, na dalsi vrak za rodicovsky bonus, ked v TT mas vsetko pod hubou... na svokru😅a chod teda makat, ked pisu, ze nemakas. S robotou bude coraz horsie, nech mas nieco odrobene a nasetrene.
Priority, zena‼️‼️‼️‼️‼️

zuzanka.zuzu
18. apr 2025

@lubkavargova1 nebála si sa že ťa niekto oklame? že to nebude zlato? nestalo sa že by si vypočítala vyššiu sumu? pred týmto by som mala rešpekt

lubkavargova1
18. apr 2025

@zuzanka.zuzu ako prve overujes a pozeras ci je to zlato...pocas skoleni nas ucili na co si davat pozor a akonahle sa ti nieco nepozdavalo sama si sa mohla rozhodnut, ze to nevezmes do zalohu. Ak by sa stala chyba tak ti to daju zosobnit v plnej sume....tiez bolo, ze som odmietla a bolo to zlato, ale neriskovala som radsej...joj, chodia podvodnici po zalozniach s dutymi sperkami alebo "kovo" a akoze to je zlato. Vyssiu sumu nevies dat, nepusti sa aktualna cena zlata, ta sa kazdy den sledovala a upravovala. Ver, davas si pozor sakra v zalozni, aby si neurobila chybu.

ema22270
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
18. apr 2025

@maranco hrozne :(

januska12323
18. apr 2025

@heleninamama ďakujem, už som chcela nadávať na chlapa a pritom táto osoba je blbá ako tágo sama. Škoda vôbec niečo písať.

maranco
18. apr 2025

@zuzanka.zuzu u nás tiež pozerali hodinárskou lupou puncové značky a mali aj kyselinu dusičnú na testovanie

maranco
18. apr 2025

@balerina2025 opičia láska nedovolila mame dať naňho trestné oznámenie, tak už má 45 a stále býva v mama hoteli

balerina2025
18. apr 2025

@maranco poznam matku, ktoru skrtil vlastny syn, a stiahla trestne oznamenie, nechapem to

maca1984
18. apr 2025

@heleninamama panebože 🙈
vďaka, škoda viac drať klávesnicu

ronie338
18. apr 2025

Toto by bolo hneď na rozvod. Aby on z daňového bonusu kúpil disky a nevyplatil bud dlhý alebo neodlozil aby sme mali tak by už manžel nebol. A keď by predal zlato deti už vôbec nie. Skončil by u mňa hneď. Q svokrovcov by som pekne povedala co si o nich myslím a keď chcú prispieť na auto tak nech tie peniaze radšej dajú na jeho dlhy. A nie ze auto kupovať keď vy nemáte čo jesť. Každý sa vie dostať do ťažkej situácie ale máte to riešiť spolu a nie ze on sa rozhodne.

lubkavargova1
18. apr 2025

@heleninamama to fakt? To potom mi je luto autorky este viac...aj som si vsimla ze aj ine zienky tu ziju takyto "dvojity" zivot...mozno unik z reality...bud sa doma nudia a tak potrebuju trosku adrenalin do zivota....alebo naozaj je to tak zlé, že tu si vytvoria nejaku "akoze" realitu a zeny ju chlacholia a tak jej dodavaju nejake sebavedomie co ani nema a ani nikdy nebude mat a potom je este horsie, ze akonahle vypne internet tak zase spadne do krutej tvrdej reality...tvrde precitnutie

autor
18. apr 2025

Tak som mu to povedala a povedal na to, že on nevie, kde to je. Že mám to hľadať asi som to niekde založila. Až keď som mu ukázala ten papier tak zostal ticho a nepovedal na to nič.

0silvia0
18. apr 2025

A dalej? On mlci, ty mlcis a tym je to vybavene?

autor
18. apr 2025

@0silvia0 ja som kričala potom ale on mlčí doteraz nič na to nepovedal viac ani nemá záujem

0silvia0
18. apr 2025

Tak mu treba povedat, ze zajtra idete spolu do zalozne, nech peniaze zozenie kde chce. A vsetko zlato si uschovaj niekde u rodicov, ked mas chlapa debila

domkakvet
18. apr 2025

Tak toto sa ozaj nerobi, verim ze tie veci najdes, ak aj budes uspesna a dostanes sa k tomu, musis to s manzelom riesit.

balerina2025
18. apr 2025

inac ja chapem ze doba je zla a tak, ale toto uz naozaj musi byt dakde chyba ked je donuteny toto spravit. jeden z vas nepracuje?

mamamoni
18. apr 2025

Ja nechápem takýto život. Nemám peniaze tak si pomôžem v záložni.....Ako to, že nemám peniaze? Ja nechápem, že niekto môže nezarobiť si na svoje základné potreby a na potreby deti....Veď ak by ste obaja makali hoc za minimálku, tak máš stále za čo navariť, za čo natankovať, a žiť na nejakej úrovni. Ja osobne by som v živote neriešila nedostatok peňazí takto.....To prečo nepošleš chlapa do roboty? Prečo ty nepracuješ? Veď hľadaj, skúšaj...nepáči sa mi jedna práca, hľadám inú. Akú sebahodnotu musí mať človek s prázdnou peňaženkou? Ja neverím, že sa cítiš spokojne a sebavedomo.....a popritom je také úplne jednoduché to zmeniť, stačí jeden krok.....

balerina2025
18. apr 2025

@mamamoni tiez nechapem, a lutujem deti.

mamamoni
18. apr 2025

@balerina2025 ja tiež....pri nepracujúcich rodičoch si neosvoja žiadne pracovné návyky, v budúcnosti nebudú chápať ako funguje systém, a samozrejme si neosvoja žiadnu finančnú gramotnosť.....Ja osobne by som v živote pre moje deti takúto budúcnosť nechcela....

balerina2025
18. apr 2025

@mamamoni uplne suhlasim.

vanessakm
6. sep 2025
@lubkavargova1

No nijako, jedine manzel a pekne ist po tieto veci...robila som v zalozni a mali sme taketo pripadiky...nikto ti neda naspat tieto veci jedine tomu kto ich zalozil a aj to tak, ze sa zaplati naspat to co sa mu dalo a uroky ku tomu. Ak tieto veci prepadli, tak mas smolu. Bud su tie veci este na prevadzke a v tom pripade ich vies odkupit naspat alebo hold mas smolu...a aj ked ze ty si o tom nevedela a nesuhlasila. Alebo potom smer policia a aj oni pridu s papierom oficialnym na zaklade ktoreho vieme vydat veci, ale to musis podat trestne oznamenie atd...atd....k tym veciam sa uz nedostanes na 99,99%

@lubkavargova1 a polícia to ako rieši v založnach ved to trestný čin nie