Manžel hrá hry

28. apr 2023

Manzel hra hry po veceroch. Od 7 do 11. Nepomaha ani rozhovor, ani prosenie, ani vyhrazky. Kvoli tomu sme nemali davno sex. Ja uz by som chcela aj dieta, ale takto to asi nepojde, ze..Ja uz som zufala, neviem, co mam este spravit, aby tie sproste hry vypol a venoval sa mne. Aj mi povedal, ze co bude so mnou robit 😖 takto moze aspon hrat. Nerozumiem tej logike.

bora0123
28. apr 2023

Utekaj kym este nie su deti 😅😅 lebo necakaj ze ked sa vam zadari babo sa zazracne zacne venovat rodine....to sa nezmeni stale bude od 7-11 za pc a ty sama s dietatom 🙏 takze ak to nevidi ako problem a nechce to riesit, lebo to uz je realne zavislost ked to zasahuje do kazdodenneho zivota/vztahov, tak ho posli kade lahsie, mozno sa spamata ked uvidi ze to myslis vazne 🤷‍♀️

miskamicha
28. apr 2023

obavam sa,ze ty uz jedno dieťa mas

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marseillefan
28. apr 2023

a aké hry hráva?

andreatytler
29. apr 2023

Skus pohladat ineho. Toto nebude dobry otec pre tvoje deti. Musis im najst dobreho otca.

pribinak
29. apr 2023

Dieťa s týmto muzom? Veľmi zlý nápad ….

Si myslíš že keď bude dieťa že nebude hrávať hry? Že ho viac bude baviť meniť plienky, pestovať kričiace bábätko, riešiť zuby, teploty, ….nebodaj že keď budeš ty unavená že on pôjde variť upratovať alebo umývať podlahy?

Veľmi naivná prestáva

Ty rozmýšľaj či s ním vôbec byt, keď aj hra je prednejšia ako sex

cezpat
29. apr 2023

Áno, je to závislosť, ak zasahuje do osobného života a komplikuje vzťahy ako bolo spomenuté vyššie. Ak si to on neuvedomuje ako problém, dať mu jedine ultimátum... Buď sa spamätá ( sám alebo s odbornou pomocou) alebo odíďte.
Ak sa chcete poradiť, existujú rôzne linky, napr. 0800 800 900
Tieto linky sú aj pre rodinných príslušníkov, minimálne Vám tam odborný pracovník potvrdí alebo vyvráti, či ide o závislosť a poradí ako ďalej... Môžte sa obrátiť na hociktorú z týchto liniek pre závislých, nebojte sa, že je napísané pre alkoholikov, drogovo závislých alebo na hazardných hrách. Tu už spadajú aj všetky novodobé závislosti...
S dieťaťom by som určite počkala ako sa situácia vyvinie. Držím palce.

marianarem
29. apr 2023

Ppvedz mu, ze mas prenho novu hru - zivot bez teba. Ak chces deti, tak urcite s niekym inym.

martinmmartin
29. apr 2023

Skus to aj ty. Ked je ta jeho hra sposob ako pred tebou uniknut a zrazu budes aj ty sucast toho herneho sveta tak sa mu cely ten jeho unikovy system zosype. Otazka je co si najde ako nahrazku. Ale zaciatok je to dobry.

stanulienkat
29. apr 2023

To znamena nielen to, ze ho nezaujimas, ale nepohne prstom ani v domacnosti. Vies kolko starosti bude s dietatom? Pochybujem, ze ho bude kupat, prebalovat, starat sa, vozit ho k lekarovi, uspavat.. Ty uz dieta mas. Chlap, vo sa hra, je nezrely. Kopnut do riti... Vyhnes sa skoremu rozvodu.

komplikovana
29. apr 2023

nevie so ma s manzelkou robit? 😲 Vie on vobec o com je vztah a manzelstvo? Mas dve moznosti, budes akceptovat jeho hranie, alebo ho akceptovat nebudes a pojdes dalej svojou cestou bez neho. Co ine by si tu chcela robit, ak pan manzel nema ziadnu snahu zit manzelsky zivot.

nevenka
29. apr 2023

@stanulienkat ale no, tak hra a hra je rozdiel. My doma mame x box a su tyzdne, kedy sa muz toho nedotkne a niekedy vecer, ked je hotovo a nepozerame spolu serial, tak sa zahra. Preco by nie? Takze tu vidim rozdiel.
Chlapi sa inak hraju cely zivot, z toho nikdy nevyrastu. Rozdiel je "len" v intenzite a prevedeni.

stanulienkat
29. apr 2023

@nevenka sorry, nepoznam nijakeho dospeleho chlapa, co hra hry. Ak sa zahra 2x do mesiaca, tak ok. Ja vidim v okoli zrelych muzov, co sa venuju rodine, detom, praci, domacnosti.

rebrambora
29. apr 2023

Povedala si mu, ze ti to vadi?
Ono, ked sa clovek hra, tak nevnima cas.
My sa hrame totizto obidvaja, niekedy aj cely den, ale prestriedame sa alebo sa hrame spolu.
A ked chcem sex tak ho zacnem napriklad fajcit alebo sa vyzleciem alebo naopak.
Rozpravali ste sa o tom?

bora0123
29. apr 2023

@stanulienkat predstav mi nejakeho 😂😂 ja zas poznam takych co hraju furt hry alebo su naliati 🙏

autor
29. apr 2023

@stanulienkat on hra kazdy bozi den. Tak ako som napisala.

autor
29. apr 2023

@komplikovana sme manzelia iba 3 roky, a uz nevie, co ma so mnou robit 😒 toto nikdy nerobieval. Ale zacal hrat s bratom a od vtedy to ide dole vodou.

autor
29. apr 2023

@pribinak tak zase, ked ho o nieco poziadam, tal to spravi hned. Skor mi ide o to, ze sme kvoli hram nemali sex ani nepamatam. A nechce to zmenit. Vo vsetkom ostatnom je skvely manzel.

angela85
29. apr 2023

@bora0123 to fakt? Ako keby sme boli z rôznych svetov,nehovorím že nepoznám mužov čo hrajú ale to Max v zime, a väčšinou keď je sám doma. Veď normálny chlap má prácu aj doma,v domácnosti okolo deti, koníčky či znamy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
30. apr 2023

Ty s ním chceš mať dieťa??? Chvalabohu,že žiadne nemáte. Či chceš mať dve deti doma? Buď nech sa Tvoj pubertak uvedomi, alebo Ty zdupkaj,kým je ešte čas. Držím palce!