Manžel hrozí neverou. Ako riešiť situáciu?
Mame dlhodobo krízu a sex sme nemali cca 7 mesiacov plus mínus . Ja si uvedomujem že chlapi sex potrebujú a aj ženy ale vec sa má ako má . A dal mi ultimátum buď bude sex somnou alebo sa zariadi. A ja mu vravím že proste nestupne mi libido ak má niekto vydiera . Ja viem je to citlivá téma.. len mi povedzte že nie som jediná ktorá by tak reagovala .
@marseillefan ani by si nehľadal príčinu toho, že preco žena odmieta sex?
Ak nefunguje vo vzťahu kopec veci a sex je často posledné na čo má žena chuť
A čo má akože robiť? Zniesť ti modré z neba? Je to len sex, preboha a ty zjavne trpíš syndrómom zlatej vagíny. Moja manželka mi nepovie nie, ani keď na to nemá chuť... mám väčšie libido ako ona a keď mi sex chýba, som nervózny, nevrlý, atď... Vieš čo mi raz navrhla? Že nech si sex už nepýtam, nech jej len poviem, že ideme na to. A odvtedy sa prakticky nehádame... Poviem, že ideme mať sex a my ideme mať sex (ak nie sú samozrejme nejaké objektívne prekážky). Samozrejme sa snažím, aby bol ten sex zážitkom aj pre ňu, ale má proste menšie libido, takže často to nie je možné. Vtedy si dáme fajku alebo rýchlovku a je vybavené. A ona má doma spokojného chlapa s plným bruchom a prázdnymi guľami. Neriešime somariny, nehádame sa, máme pohodový život.
chlap sex potrebuje, inac mu to udiera a tecie kade tade...ak vydrzal 7 mesiacov, tak jeho to uz tlaci, boli, potrebuje vyprazdnit...a asi preto uz dava take ultimata... ako spolu komunikujete? on to berie ako potrebu( my mame menzesy, chlapy potrebu vyprazdnit vaja) tam stupa nervozita, podrazdenost... my zeny sme emotivne, oni viac fyzicky- potreby...skus s nim trosku inac... vsak ked 7 mesiacov vali plne vajco tak asi niesi mu ukradnuta.. len to uz potrebuje...
No, len aby to "prekvapenie" za 4 dni neboli rozvodové papiere a zbalený kufor. 7 mesiacov je naozaj obrovská doba za ktorú keby ste sa k tomu obaja postavili aktívnejšie ste mohli problém dávno už vyriešiť. Prečo si navrhla psychológa/poradňu až teraz a nie hneď na začiatku? Čo konkrétne ste OBAJA robili tých 7 mesiacov za kroky na záchranu vzťahu ? Asi dokopy nič podľa tvojich odpovedí a až teraz keď ti dal "ultimátum" si zistila že ti zateká do topánok a snažíš sa rýchlo situáciu ako tak zachrániť ale úprimne , ak ani jeden z vás sa nijakým spôsobom aktívne nesnažil viac ako pol roka o záchranu vzťahu tak nemyslím že má vôbec cenu niečo zachraňovať. Neviem si predstaviť že by som s partnerom žila ako akurát spolubývajúca viac ako pol roka a robila sa že sa nič nedeje, to za mňa už dávno nieje vôbec vzťah a ukončiť to by bolo asi najlepšie riešenie.
@marseillefan ale tebe unika že ženy su emociinalnejsie založené ako muži a asi to pre emociionalnejsiu bytost nie je len sex
Tebe sa páči keď len tak tá žena ide mat s tebou sex lebo ty si nervózny….ked tam nie je žiadna túžba a vášeň z Jej strany?
Len proste nech sa urobíš a si kľudný?
@pribinak no veď som to napísal.. keď nie je v danom čase túžba z jej strany, tak si ju len prehnem, vytrtkám odzadu a je vybavené... prípadne fajka... 10 minút a má doma spokojného chlapa. Ale nie, vy potrebujete pred tým tančeky... nuž okej, tak máš doma vojnu a čoskoro rozvod.
@marseillefan hm, tvoj príspevok chápem tak, že nemáš čo napísať tak napíšeš aspoň dajakú somarinu, aby si akože odpovedal
@pribinak čiže moja praktická skúsenosť z vlastného života je somarina... no okej teda.
@marseillefan no teba by som veru nechcela za chlapa, veď tvoja žena sa musí cítiť ako kus hmotnej veci, aby ty si nebol nervózny tak keď ona nemá chuť si ju prehneš alebo fajka.. uvažoval si aj o tom, že keď nemá chuť tak jej to nerobí ani dobre, doslova si to len odtrpí až ty si spokojný ? A čo keby to bolo naopak, že ty si odtrpíš chvíľu plné gule ? To už je zrazu koniec sveta že? … všeličo sa tu človek dočíta
@marseillefan esteze kazdy chlap nie je len take primitivne zvieratko, jak ty
@maty112 na vyprázdnenie vercajku nepotrebuje prítomnosť ženy. Normálny partner na ženu netlačí a vyrieši si to sám keď ona nemôže /nechce.
@januska12323 je to take diskutabilne...niesom chlap..
@annelise17
1. Ja sa ti za chlapa nenúkam, takže svoje odmietnutia si nechaj pre lúzrov, čo sa ti pchajú medzi nohy.
2. Moja žena má krásny, pohodový, šťastný život... mojou top prioritou je, aby bola šťastná... v živote sa riadim heslom - happy wife, happy life. Sme spolu 20 rokov a nepamätám sa, kedy sme sa naposledy hádali. Nevymenila by ma za nič na svete a ja by som nevymenil ju.
Podľa mňa toto už nemá riešenie.
On si ta neváži, ty nechceš sex. On chce sex inde, ale tebe to vadi. Ty chceš sex z lasky, ale on problém nevidí a vyhráža sa neverou, ty mu kontroluješ mobil a žiarliš, ale premôcť na sex sa tiež nechceš.
Poradňu kedy vyriešite? Pri veľkom šťastí po Novom roku. A to nie je iste, či on bude ešte chcieť.
@marseillefan
1. Týmto bodom si sám ukázal, že si lúzer. Môj chlap narozdiel od teba vždy pri sexe vie, že po ňom túžim, a nie je taký luzer aby mal so mnou len aby sa vyprázdnil bez ohľadu na moje pocity.
2. Ty si len myslíš, že tvoja žena ma krásny šťastný život, pretože máš úplne u riti jej potreby, čo vyplýva už len z toho, že ju nútiš do sexu keď ho nechce.
@annelise17
1. Neviem, či sme sa pochopili... ale ty si mi dala kopačky aj keď ja som ti ani len náznakom nenaznačil, že niečo od teba chcem. Ak je chlap, ktorý o teba nestojí lúzrom, tak áno,, som tým najväčším lúzrom na svete. Moja žena mala so mnou tento týždeň 3x sex a 3x mala orgazmus, tak mi prosím ťa neprednášaj o vyprázdnení bez ohľadu na ženské pocity. Vždy som si to musel poctivo odmakať dobrých 30 minút.
2. Zjavne trpíš dyslexiou... ale pre istotu ti to zopakujem. Potreby mojej ženy sú pre mňa top prioritou. Starám sa o ňu materiálne a starám sa o ňu citovo. Tento rok som na ňu minul pravdepodobne viac ako tvoj chlap za celý rok zarobil... Ak je v posteli šanca na jej orgazmus, tak poctivo vydržím kým ho dosiahne. Do sexu ju nenútim... robí to dobrovoľne a robí to s láskou, lebo jej záleží na tom, aby som bol šťastný. Tak ako keď mi napríklad navarí moje obľúbené jedlo... A mne záleží na tom, aby bola šťastná ona. Každý deň jej hovorím, aká je úžasná a krásna, lebo to tak cítim. Možno raz tiež zažiješ lásku a pochopíš, že niektoré veci sa proste robia preto, aby sme obšťastnili toho druhého.
@marseillefan
1. To že som napísala, že by som ťa nechcela za chlapa automaticky neznamená, že si sa mi núkal, rovnako tak to, že tvoja žena mala 3x orgazmus automaticky neznamená, že ho iba nepredstierala. A 30 minút ..? No ozaj budeš lúzer.
2. Zjavne nevieš, čo je to dyslexia a ani čo je to empatia. Tvoja žena má s tebou sex, aby ty si nebol nervózny a ty si myslíš, že robíš všetko preto, aby bola šťastná, lebo obeta. Sex sa nerobí z obety pre “šťastie” druhého a ty nemôžeš vedieť, či je tvoja žena šťastná naozaj, pretože máš totálne primitívne zmýšľanie, keď si myslíš že “prehnúť ju na 10 min” aby ty si nebol nervózny nie je nútenie.
@annelise17
Povedal som všetko, čo som chcel... ty si melieš svoje bludy, robíš závery o mojjej žene, ktorú si ani len nestretla... Pritom ja s ňou žijem 20 rokov. Veľa šťastia v živote, lebo ty zjavne žiješ len vo virtuálnej realite, čo si vyprodukuješ vo svojej hlave. Ak si si o sebe povymýšľala rovnaké bludy ako si tu popísala o mne, tak úprimne ľutujem teba, aj tvojho manžela..
@marseillefan “ Starám sa o ňu materiálne a starám sa o ňu citovo. Tento rok som na ňu minul pravdepodobne viac ako tvoj chlap za celý rok zarobil... ” ty ani len netušíš, ako moc prízemný si. Netušíš, koľko môj chlap zarába ale odhadujem, že ty asi veľmi málo, keď máš potrebu zdôrazňovať koľko si tento rok minul na svoju ženu. 😂 týmto končím s tebou debatu, dúfam že na Vianoce dostaneš gumenú vagínu na tvoje potreby šťastia mimo ženino libido a že tvoja žena raz zbohatne na knihe s názvom “ako 20 rokov úspešne predstierať orgazmus pri sebastrednom primitívovi”.. zbohom. 🤌🏻
@annelise17 Zbohom, zbohom... len sa v tom celom akosi strácam. Lebo prečo by moja žena stratila 20 rokov so sebastredným primitívom, ktorý zarába veľmi málo a celý čas je nútená do sexu s ním a predstierala s ním orgazmus??? Moja žena je krásna, štíhla, vysoká (170cm/55kg), VŠ vzdelaná, neskutočne milá, dobrosrdečná a stále usmiata... ja som navyše škaredý tučko (teraz síce lepšie, ale ešte pred rokom som vážil 116kg). Lusknutím prsta by si vedela nájsť krajšieho a lepšieho chlapa ako si ma ty opísala. Prečo preboha so mnou stále je????
sedem mesicov bez intimity a naplnenia manzelstva je velmi vela ty sa zjavne nesnazis a od neho snahu vyzadujes
ak nezmenis svoj pristup tak skoncis rozvedena lebo toto je dovod na rozvod (manzelstvo neplni jednu zo svojich funkcii)
samozrejme nie je spravne to riesit neverou ale tak co sa mu nedostava doma tak si nahradzuje inde
on ti dava hranice nevydiera ta ak nezacnes aktivne riesit situaciu a svoj odpor tak sa zariadi
ja by som cakala asi rozvodove papiere a on si moze najst zenu s ktorou vude kompatibilny a ty si mozes skusit najst nejakeho asexuala
@marseillefan byt normalny k zene su tanceky? Hentakemu blbovi ako je autorkin muz by som ani ja nedala. A ty tiez nebudes ovela lepsi ked zene povies pod ideme mat sex. Ta musi byt cela bezseba radostou ze robi obycajny matrac ked si panko zmysli. Lebo inak je chudacik nevrly a vsetko je to jej vina 🙄
Autorka, sex je vas najmensi problem.. tvoj muz je chudak ktory nechape pointu toho celeho. Skuste tu poradnu. Ked to nepomoze tak chodte od seba lebo takto sa znicite navzajom
Ako to chodí, nebude to také čiernobiele a chyba bude pravdepodobne na oboch stranách. On si ju neváži a tlačí na to, aby mali sex...Ona ako múdra žena by dávno vedela, že 7 mesiacov bez sexu držať chlapa , lebo bol zlý a čakáš na nápravu...už to dávno nie je vzťahom a čudujem sa, že ešte nepodal o rozvod, alebo si aspoň bokovku nenašiel. Však manželské povinnosti- neexistujúci sex je bežným dôvodom na rozvodom. Sú ženy, čo z toho nemajú nič ako je rok dlhý ,ale raz, keď sa rozhodli s niekým žiť, tak to nie je nič, čo by sa vydržať nedalo...A keď to je naozaj také utrpenie , choďte od seba. Lebo toto nie je ten pravý problém, ktorý máte vo vzťahu, je to iba vec, ktorou sa ho snažíš vydierať, že kým to nezmení, nič nebude...ale nie si jediná na svete, ani možno tak výnimočná, takže...rátaj so všetkým. Možno k sebe nepatríte a a starého psa novým kúskom nenaučíš. Pochybujem, že takýmto sa stal pred 7 mesiacmi. .Ak by bol môj muž idiot a nevie sa chovať, asi by som si to všimla už skôr a keď by sa jeho chovanie nemenilo, tak by sme šli od seba. Ale myslieť si, že chlap bude takúto dobu nasucho...ja neviem, veľmi je to naivné. Ale sex nie je to, čo vám dvom v prvom rade neklape, máte väčšie problémy.
@samimami777 presne tak. Jediná s tym marseil.... si napísala pravdu. Autorka, ja tebe budem gratulovat, ked o tie 4 dni naozaj bude rozvod spísaný. Ved vy nemate uz co viacej dalej spolu robit a do poradní si bez sama, aj cakaj sama, na noveho partnera, kde sex bude z lasky. 7 mesiacov alebo vyse 7 mesiacov spolu nespat, to ani zacinajuce chodenie dvoch ludi by v poriadku nebolo. Este aj ludia, ktori zacnu spolu chodit, toto spolu vyriesia v podstatne kratsom case. Nehodite sa k sebe a on mal celkove odchod a rozvod s tebou riesit uz omnoho skorej. On uz davno by mal mat nejakú, aby zil normalne a nie sa tebe prosit. A presne takíto chudáci muzi, ako je on, sú este aj zenatí. Len tazko odíst z nefunkcneho a nenormalneho vztahu , vsetko chce odvahu, cas, a dúfajme, ze teraz uz naozaj bude prekvapko to, ze o tie 4 dni si zbali veci a odide od takej, ako si ty, ze z 18.teho storocia, s predstavami nie do tohto sveta a reality, nie zdraveho a normalneho cloveka. Mne keby moj syn povedal: matka, so zenou sa hádame a nemozeme sa ani udobrit, nepride k tomu....., poviem mu: naco sa trapit, ked 2 rozhovory nezaberu, treba útek a kazdy po svojom, najst si ku sebe primeraneho. A ty sa mozes s tym svojim dalsim lubit, modlit, a rozpravat. Tvoj (býv)muz moze s dalsou partnerkou sa lubit, sexovat, normalne zit v realite. Ved mu uz daj pokoj. Neterorizuj ho.

@marseillefan vyborne.. tak by to mal urobit aj manzel autorky.. a nie vyhrazat sa, ze ked mu neda, tak sa zariadi