icon

Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?

Včera o 13:20

Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.

Strana
z5
anonym_5eb913
Včera o 13:23

jedia same zenske hormony v jedle, vode, fyzicka praca ziadna, lovit nemusia, tak tak vyzeraju

minenkaa
Včera o 13:24

@anonym_autor maly vzrast,plešiny a kuty ako dokážu ti chlapi ovplyvniť?

januska12323
Včera o 13:25

Závidíš, že tam s tebou ani ten škaredý nebol?

anonym_1c39f5
Včera o 13:30

@anonym_autor Tí krásni sa práve skráslovali vo fitku a solarku 😃

anonym_3959a1
Včera o 13:32

Teraz sa choď domov do vankúša vyplakať že teba ani len ten škaredý nechce. A tak by si večer rada nejakého s veľkým bimbasákom. No nič, nebolo ti súdené.

anonym_92355e
Včera o 13:37

Ach jaj, kde ty citas o tych krasavcoch?
Ozaj, len aby si vedela: Vzdy je lepsie tintitko bez svalov, mensieho vzrastu a s rednucimi vlasmi ked je to dobry chlap, otec, manzel, kamarat ako uplny debil v tele Adonisa.

anonym_240806
Včera o 13:38

Ved hej. Ma chodit kazdy den na 2 hodiny do fitka, na 2 hodiny na bajk, potom absolvovat dve prace, aby bolo dost penazi pre rodinu, dom, dve auta, dve dovolenky rocne a zenu v domacnosti. Ked pride domov, upratat, umyt riad, lebo ona mu sluzku robit nebude ... 🙂
Ty si aka krasavica a preco sa potrebujes presvedcit, ako ti je dobre samej. Ak by ti bolo dobre single, tak nemas potrebu to vytrubovat do sveta, ked to nikoho aj tak nezaujima ...

buminka555
Včera o 13:38

@anonym_autor
Všetci tí svalnáči sú na nete
My plešatý doma varíme a upratujeme 🫣keď sú manželky v práci cez víkend

anonym_240806
Včera o 13:41

Zena moze byt mala, tucna, nezamestnana a muz ma byt svalnac a minimalne siou nadnarodnej firmy, doma vila, maserati a heliport ... Potom sa zobudila a ruka v nocniku. Necitaj tolko 50 odtienov sedi.

anonym_196f26
Včera o 13:46

@anonym_autor Závisť je sviňa

a0
Včera o 13:50

Všetci sme šťastní, že si spokojná, keď si sama. Až taká spokojná, že to potrebuješ chodiť vypisovať na fóra 🙃

anonym_93a4f3
Včera o 13:51

To kde byvas, ze v parku si videla 150-200 parikov 😀? Riadne si vymyslas. Ked sa prechadzame parkom tak max 15 parikov vidime. Za dalsie, pre tie zeny su ti muzi krasni. Je to len uhol pohladu. Moj manzel nema ani plesinu, ani kuty, ani nie je zanedbany, ani sa neoblieka zle, ma 185 cm atd. To co ty opisujes su snad 50 a viac rocni muzi. Ale ti nemaju male deticky, ako opisujes.
Vies co, nabuduce zober radsej kamosku ak nejaku mas do parku, ked uz nemas manzela a deti a rozpravaj sa s nou, a nie pozerat sa zhnusene na 200 muzov 😀.

anonym_38a32f
Včera o 13:55

Tieto absurdne vymyslene temy na rozduchanie vasni, no na co 😂

anonym_a2ce38
Včera o 14:02

To kde je taky obrovsky park? 🙈😆

anonym_240806
Včera o 14:04

To mi pripomina diskusiu minule o chudnuti. Tiez tam napisala jedna, ze aka je bohata a stihla. potom ju vysmiali, lebo zabudla zmazat fotky z profilu, kde mala 20kg plus a kde predavala xxl nocne kosele v bazari. Tak rychlo vsetko mazala ... ale neskoro. Na internete je kazdy krasny, stihly, dokonaly,... realita ma daleko od skutocnosti.

anonym_a0ade6
Včera o 14:05
@anonym_240806

To mi pripomina diskusiu minule o chudnuti. Tiez tam napisala jedna, ze aka je bohata a stihla. potom ju vysmiali, lebo zabudla zmazat fotky z profilu, kde mala 20kg plus a kde predavala xxl nocne kosele v bazari. Tak rychlo vsetko mazala ... ale neskoro. Na internete je kazdy krasny, stihly, dokonaly,... realita ma daleko od skutocnosti.

Vies, niektori maju aj auta, sadnu do auta alebo na bajky, a idu niekam s rodinou na vylet, v parku uz boli 100x. Do parku dnes isli ti, co im nevyslo na naftu.
@anonym_240806 skoda ze som nestihla tu diskusiu😃

anonym_63906e
Včera o 14:08

Vies co sa hovori? Plesati su najlepsi manzelia. To mi uz moja mama hovorievala... 🙂 Vies, tí menej atraktívni sa viac venujú rodine ako tí krásavci, ktorí sa viac zaujímajú o seba.

maca1984
Včera o 14:11

Piatková nuda s vymýšlaním tém sa presunula na nedeľu ?

anonym_21cf24
Včera o 14:15

Ani sa nečudujem že si sama, lebo od teba by aj top krásavec utekal kvôli tvojim názorom

ivicatolic
Včera o 14:16

@anonym_autor štramulda....to si kde videla toľko párov na prechádzke, v akom parku??? 😆😀😆..... veď štramáci sa prechádzajú vo svojich rezortoch a nie len tak v parku 🤣😭👁️👉👉👉

anonym_249b4b
Včera o 14:22

Ja si dovolím tvrdiť že mám pekného chlapa, vysoký športovec, vždy upravený a dobre oblečený. Kde bol? Doma s chorým dieťaťom 😂.
Každopádne každý považuje za pekné niečo iné. To že sa nepáčil ani jeden tebe neznamená že inej žene nemôže prísť atraktívny. Často chodím mestom a pekných chlapov stretávam veľa.

pralinka25
Včera o 14:26

tato tema tu uz presne raz bola. neveri ze ste dve.

pralinka25
Včera o 14:27

a tiez by ma zaujimal park na lsovensku kde je 150 - 200 parov naraz. vsak to je uz hromadne podujatie. nepomylila si si to s central parkom?

anonym_240806
Včera o 14:28

Hlavne ale, ze vztah nie je iba o krase. Ta je docasna. Pochopis, keby si bola v porodnici a tvoj krasny manzel by zatial klatil susedu ... A vedla uplne priemerny chlap by drzal manzelku na posteli za ruku.

pralinka25
Včera o 14:28

a este elegantne obleceny otecko v parku by posobil asi ako mimozemstan z minuleho storocia. ktory otecko chodi elegantne pri trojrocnom decku? ci? ja neviem znoska strasnych chujovin

lejduska
Včera o 14:29

@anonym_autor 150-200 rodiniek? Co si ty snoric sliedic? Marnost

bielasovicka
Včera o 14:34

Naposledy som 200 rodín pokope videla možno v kine alebo na festivale. Ale v parku? No kdeže je ten park?

rosanita
Včera o 14:36

200 rodín, kde si bola? Na pochode za život? 🤣

anonym_dc7e1d
Včera o 14:38

Môj muž mal krásne háro, keď sme spolu začali chodiť pred 27 rokmi. Medzitým sme prežili pol života, všeličo sme preskákali, on oplešatel, ale stále je pre mňa pekný, s tou istou milou povahou ako kedysi. Tak hádam ho kvôli plešatej hlave nepošlem do hája, nie som bezcharakterná mrcha.

zuzana76
Včera o 14:41

my sme v parku neboli 😀

Strana
z5