Manžel hrozí neverou. Ako riešiť situáciu?
Mame dlhodobo krízu a sex sme nemali cca 7 mesiacov plus mínus . Ja si uvedomujem že chlapi sex potrebujú a aj ženy ale vec sa má ako má . A dal mi ultimátum buď bude sex somnou alebo sa zariadi. A ja mu vravím že proste nestupne mi libido ak má niekto vydiera . Ja viem je to citlivá téma.. len mi povedzte že nie som jediná ktorá by tak reagovala .
Ja teda len nechapem jednu vec!? 🤔( ...zřejmě som tu ani nepostrehla ,že by to tu odznelo)
Kde je teda v tom celom problém? 🤷♀️
Lebo ty evidentně manžela neznásaš, sex sním nechceš a mať nebudeš, prečo ti teda vadí, že chce "íst" inde?
Ved to normalne vyriešte..buď rozvod,alebo teda spolu žite-v domácnosti (nie ako pár-ak nemáte možnosť odluky)ale každý si riešte svoj život.
Čo ti na tom vlastne vadí ?Tomu jedinému nechapem..lebo ked ho tak neznásaš tak by si mala byť skôr rada,že ti teda dá pokoj a bude doma klud.
A to sa nejdem vyjadrovat k tomu ,že 7mesiacov takto žít, tak to je fakt na palicu! Ale o tom už sa tu kopec popísalo.
@magduska2 ona neznasa jeho spravanie.. a zrejme by bola rada, keby sa jej podarilo mu nejak vysvetlit, ze keby sa spraval inak, tak by bol aj sex a vsetko by bolo v poriadku a nemuseli by sa rozvadzat a dieta zit v neuplnej rodine.. (nechapem, ako toto niekto moze nechapat, podla mna je to standardny typ problemu vo vztahu muz/zena) .. este jej nedoslo a zrejme si nechce pripustit, ze ked sa muz nejak nesprava sam od seba, tak to len tazko zmeni po jej vysvetlovani, proseni a podobne.. taketo zazraky sa stavaju malokedy..
@reanda No ja si právě myslím,že z toho čo písala..je ten vztah rozbitý na "padrť ".. ved tam kdesi bolo písané že po něj křičí, uráža ju,nadává jí...a ja nevim este čo..takže toto je len důsledek, ked už tak..nie príčina. Ani v jednom príspevku nespomenula, aspoň som to nepostrehla,že ho miluje a má záujem sním NORMÁLNE vo vztahu zotrvat(normálně znamená aj sex) pride mi to ,že jedine čo jej vadí..že ju ma nahradit!
Ale aj tak je to zbytočne sa tu bavit..lebo ani jedna nevieme..čo a prečo to tak v skutočnosti je,kde je príčina, kedy to začalo a prečo . A hlavně nepoznáme stanovisko a pohled muža ✌
@marseillefan a myslis ze tvoja žena je vnútorne spokojná? Neciti sa len ako robot? Ja by som si prišla jak umelá anča
@lapersefona samozrejme, že je spokojná... má skvelého manžela. Minule mi zakázala ísť na botox, aby som nebol náhodou atraktívny pre iné ženy 🙂
@marseillefan preco si chcel ist na botox? A ona nemala tu potrebu?
@lapersefona ona už chodí... a neviem presne, či to je botox alebo hyalurónová, alebo oboje... nejako tomu nerozumiem. A chcel som ísť, lebo už starnem a čím ďalej, tým je to viac vidno.

@viestta je to uj ktorý si nezaslúži aby sa žena na neho čo i len pozrela a je zbytočné to tam pisať. Treba jej poradiť ako ho od toho odnaučí alebo ho pošle do kelu a v tom jej viete poradiť lepšie ako ja.