Manžel, iný muž a ja
Dobrý deň v prvom rade ani neviem ako začať .Každá hneď súdi ,poucuje ja chcem iba poprosiť mi porozumieť čo sa to somnou deje nikdy sa mi to nestalo.Ked som v živote čítala podobne diskusie hneď som mala jasnú odpoveď a odsúdila som.Mam manžela dieťatko sme normálna fungujúca rodina už niekoľko rokov.Nehadame sa rozumieme si trávime čas spolu pracujeme spolocne.Mame pár známyh spoločných stretávame sa pro rôznych príležitostiach.Muz o ktorom budem písať má tiež dieťa a partnerku niesu manželia.Uz dávnejšie si kamarátka všimla že stále pomne pokukuje ja ho neviem prečítať odhadnúť nakoľko som si iných nikdy nevsimala.Nakolko snim musím komunikovať aj kôli inej sfére naše písanie sa stalo častejšie a už nie nazvyme to iba pracovné.Prichytila som sa pritom že vlastne sa mi páči že napíse ja vždy odpíšem a dokážem snim komunikovať aj hodinu.Nic erotické romantické také bezne milé sem tam dvojzmysel.A podpichovanie.Ta jeho otom nevie môj niekedy ano ale myslí si že riešime pracovné.On so svojou nemá idealny vzťah ale kôli dieťaťu snou je a možno ju aj naozaj Ľubi to ja neviem.Neriesim.Tak isto ja by som nikdy nemenila. Lichotí mi to a ani neviem čo od toho čakám nečakám niekedy mám strašnú chuť ho pobozkať niečo mu povedať.Vsimla som si pri uvítani dostanem peknú pusu na obe líca skoro blízko pier.Inym dáva úplne obyčajné s odstupom.Asi sa moje hormóny zbláznili ináč to neviem nazvať.Mam pokušenie asi do intímnosti by som nikdy nezasla nato odvahu ani povahu nemám!Ale taký nežný bozk by ma asi uspokojil.Po toľkých rokoch manželstva asi sa mi páči keď sa páčim aj inému mužovi.Nechapem jeho správanie a on je skôr tichý slušný nijak nevyčnieva ako typický chlapi väčšinou si z neho robia srandu.A som jediná s ktorou dokáže komunikovať nikdy takto nepísal so žiadnou ženou podotýkam.Neviem čo som chcela poradiť ale takto rozhádzané sa cítim.Dakujem že ste to vobec prečítali pekný deň.😀Povedzte že mi nesibe 😂
@brembo to nebudem sa hádať že som na isto presvedcena.Pisem iba tak ako sa poznám nikdy som to nespravila som typ hanblivý a trvalo tiež dáky ten piatok kým som dokázala s mužom ísť na intímnosti.Sa čudujem že to somnou zvládol😀Som proste opatrná a nevletim do postele náhodne.Az keď som si bola manželom istá a že to somnou myslí úprimne a miluje má a ja jeho ze to niesu len motýle.
Nikdy takto nepisal so ziadnou zenou skoro som si oplula mobil od smiechu. Boze ty si naivna. Vzdy stretnes niekoho,s kym bude prijemne,kde pocitis nieco prijemne. Zivot je aj o tom,ze stretavame pokusenia,sme ludia,nie stroje a je na nas,ci sa vieme ovladnut. Pisanie je krasne,lebo mas vsetko zidealizovane. Radim ti,nechat to v tejto rovine a aj tu sa stiahnut,lebo prekrocis hranicu,ranis manzela a nestoji to za to.
nikdy nemožeš vediet,nikdy. Možno si jedného dna dáš panáčika,vínko a sebekontrola bude v háji,i hamblivost. Nikdy nevieš.
Preto ti radím minimalizovat si písanie len výhradne na pracovné,neodpovedat a ked už tak len stroho na otázky ako sa máš atd.
tak si predstav aké by to bolo opačne, keby si takú nezáväznú konverzáciu užíval tvoj manžel,a tiež by mu stačil len nežný božtek, ako by si sa cítila . Začala si si spestrovať stereotyp , v ktorom sa skôr či neskôr ocitne každá dvojica, a páči sa ti to. Život je ale aj o našich rozhodnutiach, a už len že tu o tom píšeš , ukazuješ ako moc je to pre teba dôležité. Takže sa rozhodni akou cestou chceš ísť, a neskoč hneď na lep
ja som sa tiež nechcel hádat,a neber to ako utok na teba. Ja som muž,tak mi to tak jemne nejde,ako ženám.
Poviem ti tak, ja som pekná mladá baba, mám muža a dve deti. Moj muž je o 10 rokov starší, takže aj všetci jeho kamaráti majú odo mňa minimálne o 10 rokov viac.. ak by som si takto mala vypisovať s každým kto nado mnou zalizne, alebo sa na mňa natlačí keď mám narodeniny a mi gratuluje, tak nerobím nič iné len si takto laškujem.. zjavne takúto pozornosť často nezaživaš, preto je to take akčné, ale sú to chlapi.. nie je to nič špeciálne čo ti píše, dokáže to úplne hocikto keď si chce zatrtkat.. už len to, že hráš jeho hru s chichichacha mu musí nasvedčovať, že o žiadny vzťah s tebou nebude stať, lebo TA VIDÍ ČO PÍŠEŠ VLASTNÉMU MUŽOVI ZA CHRBTOM 😅 chápeš? Takže buď rada že máš to čo máš a nedaj mu p*ču 😅
Co z toho ma? To co ty predsa. Comu nerozumies?
@nadazdi ja nemám 20 ale po 30ke.Tiez podnikáme pohybujeme sa skôr medzi úspešnými ľuďmi cítim sa atraktívne.Dostanem aj lichôtky ale nikdy som si žiadnu nepripustila tak ako túto od tohoto pána.Pozornoat by som mohla zažívať keby som bola prístupná ale ako vrvaim nedokážem mám odstup hanblivosť a všetko v jednom.Tento jeden to za celý môj život dokázal sa dostať mi viac pod kožu!Ale nie výzorom ani peniazmi tie máme aj my ako rodina len osobnosťou.Nehladam žiadnu podporu na niečo takéto lebo viem že je to nereálne nemorálne.Ja som hľadala radu ako to stopnúť povedať si dosť a zárovem aby si on nič nevšimol že som z toho bola mierne paf.A snažím sa niečo ukoncovat.Nechcem mu dat naznak toho že niečo vobec začalo a prebudilo sa vonné.Nepotrebujem otrcit p...ako si napísala.Ja si vážim svojho manžela veľa krát som mala na jazyku to snim prebrať ako sa cítim čo sa mi prihodilo ale nechcem pokaziť žiadne priateľstva a radšej ostať kamaráti a nepoužívať inú formu komunikácie ako nato určenú.
@brembo Rozumiem.Ono je fajn vidieť aj pohľad muža na danú tému.Vies on možno ani netuší čo ja prežívam čo sa mi motá hlavou.Alebo vie a cíti to rovnako ale toto ja prave netuším....a nikdy by som sa vtom ani nerypala.Len som chcela vytriezvenie.Aby sa mi to uz v živote nestalo.
Mne sa nepáči absolútne ako píšeš že ona o Tom nevie on je s ňou kvôli deťom atď (to každý chlap povie že len a len pre to je s ňou ďalej alebo že sa vyhráža atď)ale že ju možno ľúbi ale to ty NERIEŠIŠ !HALOOO SI PREDSTAV SITUÁCIU OTOČENU... tvoj muž by si písal s inou a ju by netrápilo že manžel má teba ... Pozri sa na to z iného uhla páčilo by sa ti keby toto robil manžel tebe?ak nie rýchlo zmeň svoje myslenie sustred sa na svoju vlastnú rodinu a nechaj si zájsť chuť...nič dobré z toho nevzíde...ver mi
Neprecitala som si,co ti ine zeny pisali,tak snad sa nebudem opakovat. Skus si predstavit,ze by si tvoj manzel takto s inou zenou dopisoval,ze by tvoj manzel chcel dostat bozk od inej zeny- co ty na to? Pretoze z takeho dopisovania atd atd sa lahko dostane dalej..ukonc to skor ako ti na to manzel pride..
doživotnu rentu na vytriezvenie nedostaneš. Si žena,máš svoje emocie,ženy ich pocituju silnejšie ako muži. Kedykolvek sa ti to može stat. či k tebe niečo cíti,či nie,tažko zatial posudit. Ale keby ta chcel len do postele,už by naznačil nejakým sposobom,že by chcel niečo písat o sexe,alebo by nasmeroval to písanie.
odporučam ti reagovat výhradne na pracovné záležitosti,pri kontakte s ním-či už písomnom alebo priamom. Možno skutočne nevie,že sa namotávaš. Ked prestaneš reagovat na osobné záležitosti,alebo ich budeš komentovat stroho,tak bude tušit,že sa niečo zmenilo. Tiež by bolo dobré ho napomenut,aby prešiel len na pracovné záležitosti,lebo svojho manžela nadovšetko miluješ,a nemáš zájem si niečo začínat s iným mužom.
Omáčky 😅 hej určite mu ide a láskyplné vzplanutie, je to fakt super pre každého muža niekomu preberať ženu a potom jej bude dokonca života veriť.. pani zlata, toto nie sú filmy..
Stále píšeš o tom, ako ta dostal osobnosťou, čo si mame pod tým predstaviť? Lebo je možné, že to sú iba tvoje predstavy o ňom, idealizujes si to, nemôžeš ho reálne poznať kým s ním naozaj nežiješ dlhšie.
@zanka777 áno napísala som že ma nezaujima ako to majú medzi sebou.Lebo vážne ma to nezaujíma.Neurobila som nič čo by jej ublížilo a ani sa nesnažím jej ublížiť preto som hľadala pomoc tu ako stým skoncovať.Nerozhadzujem vzťah druhým ľuďom pretože nechcela by som to zažiť ani ja nikdy.Toto je niečo čo som nikdy neuznavala a ani nikdy nebudem pretože až taká naivná niesom a každý muž čo sa snaží len o posteľ napíše o svojej partnerke len to najhoršie!Netreba zabúdať ze vztah je vždy o dvoch nie iba o jednom.Ale to sme odbočili od témy!Dievčatá mi už poradili akým spôsobom to zastaviť a obmedziť to na minimum písomnej komunikácie.Ja som človek empatický a viem sa vžiť do situácie aj druhej strany že by sa mi nepáčilo keby sa to stalo môjmu manželovi.Ono je jednoduchšie skočiť pre niekoho do postele a nezaoberal sa tým ale toto není moja situácia.
👍👍👍👍
@tehulka2011 asi by som až do takej hĺbky nešla a neprehlbovala nič pozitívne na jeho osobu.Samozrejme že nemôžeme nikoho dokonale poznať kým snim reálne nezdieľame domácnosť.Ale predpokladám že aj teba muž niečím záujme než reálne začnete randiť a není to len výzor.
No ked citis ze ti je blizka jeho osobnost tak bud vdacna a spokojna ze mas okolo seba ludi ktori obohatia tvoj zivot. Ale to je vsetko. A predstav si bolest tvojho muza keby cital co si pisete a pochopil by, ze ti ten pan nie je lahostajny. Ak nechces znicit svoje manzelstvo nemozes sa nechat unasat emociami, musis ich ty korigovat. Vedome a cielene.
@nikynike ďakujem toto sa mi naozaj páči výstižne a jasne.Tak nejak to cítim že mi je jeho osoba príjemná.A tam to musí skončiť a vedome.Po pravde by tam manžel ani nič zle neprečítal nikdy tam nebolo niečo čo by mi vyrazilo dych.Skor možno by sa čudoval že ako je možné že sa máme stále ocom rozpravat a prečo radšej nekomunikejm snim to by ho zamrzelo!
@brembo toto sa nikdy nestalo ani náznak.Neni to jednoduchý typ človeka je vzdelaní skôr tichší to by asi nikdy ani neskúsil....Vychádzam že rok komunikujeme viac ale nikdy ani z jeho ani z mojej strany.
Možno som typ ženy čo zbytočne niečo vôbec rieši preberá a jeho to ani nenapadlo.🙂
Ano presne, tam to musi koncit. Normalne ked ti napadne nieco co by si tak rada povedala tomu kamaratovi, skus to s rovnakym entuziazmom zacat preberat s manzelom namiesto neho, uvidis, ako vas to zblizi a pomoze zahnat myslienky na toho druheho.
Ked sa lubite, vsadila by som vsetky karty na vztah s manzelom. Drzim palce, verim, ze to zvladnes.
@nikynike ďakujem moc krat ♥️.
Stalo sa mi to par krát, ze som sa zahľadela do kamaráta aj keď som mala priateľa a potom manžela. Mne vždy pomohlo sa bud nestretavat alebo začať byt odmerana k človeku, ktorý sa mi páčil. Lebo keď začneš byt odmerana ty, začne aj on po čase a vzťah prestane byť v tej rovine. Je to ťažké, lebo ten "vztah" tak dvíha ego a budí príjemné pocity, ale iná možnosť nie je, ak nechceš stratiť rodinu.
Nerob to. Znicis jeho aj vasu rodinu a budes lutovat. Prave si tym prechadzam. Manzelka ma ineho ☹
Ja by som ti k tomu napísala len toľko, že človek, hlavne žena sa veľmi ľahko namota na míle písmenká...veľmi ľahko. Stalo sa to aj mne a dokonca si ma čisto len písaním získala jedna osoba. Našťastie som potom rýchle vytriezvela, lebo dotyčný mal priateľku....a tiež bol taký ťuťko, introvert...a takto zrejme už namotal nie jednu, lebo mu to písaním išlo jednoduchšie ako osobne.
Ako sama vidíš, keď si s ním sama, ani nevieš o čom sa s ním baviť a dochádza k trapnemu tichu.
Ja by som na tvojom mieste viedla čisto potrebnú, nutnú konverzáciu, uvedom si, že čas strávený za mobilom a písaním s ním (zbytočnej konverzácie, podľa mňa zbytočná, lebo k ničomu nevedie) by si radšej mohla venovať manželovi a.dietatu, alebo deťom. Myslím že ako podnikatelia ste dosť vyťažení, takže viac času na súkromie určite poteší.
A hlavne si natlač do hlavy, že sú to len bezvýznamné písmenká a ďalej pracuje len tvoja fantázia.
Ahoj…ak by tvoj manzel rovnako reagoval na nejaku zenu ako ty na toho chlapa bola by si s tym OK? Len si odpovedz a otoc to z druhej strany 😉 drzim palce ahoj
Zíde z očí, zíde z mysle.. v tomto prípade by som úplne prestala vypisovať. Veľa z nás to zažilo, a komu by to nepadlo dobre, však áno, milé poznámky, jemná pozornosť, lichôtka od iného muža, chémia fičí na bomby... Ty však vieš, čo chceš, uvedomuješ si veľmi dobre, čo by si stratila a to určite nechceš. Je to práve preto také dobré, lebo je to iba v rovine, v ktorej je. Napíšem ti ale, že v tom nepokračuj, daj si stopku, rázne, hneď a definitívne. Môže ti to zničiť vzťah, a to sa ani nemusí vôbec ale že vôbec nič stať medzi vami, a tvoj manžel, či jeho partnerka ani nemusia mať žiadne podozrenie, či vidieť, že si píšete a o čom.. ale práve tým, že to budeš podporovať v hlave, v mysli, po čase ťa to úplne ovládne a pekne postupne, pomaly ale isto sa budeš vzďalovať citovo od svojho muža a napokon to môže stáť aj vaše manželstvo.
@vilma7 Mala som dávnejšie podobnú skúsenosť a zvláštne, ale tiež išlo o skôr "ˇťuťka", introverta, nebol to typický balič, a práve to bolo na tom lichotivé.. Je to veľmi zradné, koniec koncov zbytočné. Treba sa spamätať včas a úplne sa odstrihnúť (aj v hlave).

@viestta asi radšej tá sprcha😂žena ty sa nevzdávas už dlhšie vidím ako prispievas na fóra no niekedy skoro padám od smiechu.Mat tvoj optimizmus a ten nadhľad nad vecou