Manžel je abstinujúci alkoholik
Pisala som uz predtym do inej temy..
rada by som si pisala s nejakou z vas.ktora ma tento isty "problem"...
A vie o com je to...
potrebujem niekoho.kto ma pochopi.
dakujem
bude mať problémy so spánkom
Svokor bol 🙂
v prvom rade, len v dobrom - neoznamovat to svetu prostrednictvom svojej foto. asi by mu nebolo prijemne, aby to vsetci vedeli. a podstatne je, ako dlho abstinuje?
@bellinda76 poslala som IP, nechcem takto verejne, ľudia sú kadejakí 😝
@ada1313 nemyslím si, že je hanba byť abstinujúcim alkoholikom, myslím, že okolie by to naopak malo vedieť, aby mu alkohol neponúkali a zbytočne ho neprovokovali- za mňa naopak - každý abstinujúci alkoholik si zaslúži úctu za to, že dokázal skoncovať s alkoholom a rozhodnuť sa už nepiť
@eugenia66 najskôr by to chcelo naučiť sa po slovensky. A za ďalšie, zakladateľka témy hľadá niekoho s podobným problémom ako má ona a nehľadá spôsob ako si požičať peniaze. Tvoj príspevok tu nemá čo robiť.
@bellina76 - držím palce, tak ako manžel potrebuje oporu v rodine, určite sa aj ty potrebuješ vyrozprávať. Určite to nemáš ľahké. Čo je ale super, že manžel je abstinujúci alkoholik - teda že to rieši a že má snahu to napraviť.
ja som s mojim partnerom vyše 9 rokov, abstinuje 24 rokov.
chodí na klub, kde sa stretávajú ľudia čo si prešli závislosťami - klub a rodina sú najväčšou oporou ale hlavná postava je AA. robia si aj rodinné stretká, dovolenku v lete, predĺžený víkend, a mikuláša deťom, výročný klub s hudbou tancom a tombolou a všetko bez kvapky alkoholu.
ak by si niečo chcela pokecať,napíš IP

@bellinda76 nezažila som, ale veľmi, veľmi držím palce. Mám učiteľa, ktorý je abstinujúci alkoholik, už vyše tridsať rokov, potrebuje tvoju lásku a podporu.