Manžel je egoista
Dnes som chytila taky zachvat plaču a zúfalstva ešte aj deti to videli
Už som tu nedávno písala príspevok ako mi manžel vydeluje peniaze a že mi žiadne nechce dávať.
Potrebujem natankovať do auta ale ja už nemám peniaze na to. Vravela sem to už včera ráno. Poprosila som či by mohol natankovať lebo veď vozím v tom aj jeho deti. Že nemá čas momentálne na to. Ok. Dnes ráno to vravím znova ale už so strachom, že ma to auto niekde nechá a čo potom atď.
Že PREČO by mi on mal tankovať a že si mám ja ale peniaze mi žiadne nedal a odišiel do dvora, že už ide do práce.Ja som taký zachvat spustila zo zúfalstva z jedu zo všetkého a ešte to aj deti videli. On to začul a prišiel dovnútra čo je to za krik. Nepamätám sa čo som mu povedala. Doobliekal deti išiel ich odviezť do škôlky on ale nie na tom aute ktoré potrebuje benzín,ale išiel na jeho s ktorým jazdí do práce. Už sú preč a ja neviem čo mám robiť
@denkabemommy ano viem,a to už čo je za manželstvo kde žena ako taká chudera sa musí obracať na súd,aby súd určil peniaze pre ženu od vlastného muža,nie od kamaráta,ale od najbližšej osoby
Čo je to za chrapunstvo takto vydelovať peniaze mne to hlava neberie
Povedzte mi on nemá svedomie toto mi urobiť? Prečo mi to urobil
A to sa takto zacal správať až po svadbe? Neverím ze si si na ňom nevsimla nic predtým nez ste sa zobrali
Áno, je to smutné, že to musíš riešiť takto ale vybrala si si ty sama, či? Takže vlastne moc iných možností ani nemáš. Ja osobne by som s takým človekom nebola ani keby mal pozlátený penis 🙂.
A do manželstva to bol rozdávajúci muž? Vedela si, aký je a vzala si si ho. Tak teraz už musíš riešiť jedine súdom výživné. Lebo sorry, takýto magor argumenty od partnera nechce chápať. Ešte možno pochopím, že niekto he prepnutý a nechce dat na manželku, ale keď si chrapúň urobí deti a nechce dat na ne, to sa mi otvára nožík vo vrecku!
@enmery nie sme spolu manželia až tak dlho,ale nezarobil toľko čo dnes. Keď nedal,tak nemal,to je iné,ale teraz má a vôbec nedá
Tak ale asi to manželstvo máte na prd a áno, ako taká chudera budeš musieť ísť cez súd. Alebo sa sem budeš chodiť sťažovať, ale nič neurobíš? Lebo inak je to dobrý manžel a nebije ťa? Nechápem. Je to blbec a ty si to necháš ....
Pozri, chudera v manzelstve si, ci sa na ten sud obratis alebo nie.
S hentakým debilom lakomým to budeš mať ťažké a čím viac času prejde, tým to bude horšie...
A ďalšia vec, ty do práce nechodíš??? Lebo ak nie, a teda neprispievas, nečudujem sa, že je podráždený. Ak áno, a nemáš na benzín, tak potom je to tiež dosť smutné ... Máte to doma nejako divne nastavené...
Preco si zeny s takymito chlapmi robia viac ako 1 dieta???
@jesenzima a myslíte si, že taký by platil riadne výživné,keď teraz neplatí ani cent?
Never tomu, že nemal. Ty si si to tak odôvodnila. Vzala.
Takže bud budeš takto žiť do smrti a plakať každý deň, alebo to poriešiš oficiálne. Pre mňa osobne by takéto manželstvo bolo mŕtve. Pochybujem, že túto tvoje rozhovor bude brat vázne-zmanipuluje Ťa, že ty si ta zla chceš len jeho peniaze a potom sa take ženy stiahnu. Ide predsa aj o jeho deti, tak sa pozbierať, majú a to právo.
@autorka on by musel platiť, ak by to mal súdom prikázané, keď nie, tak exekútor to od neho bude vymáhať, okrem toho mu môžu zobrať aj vodičák
Keď mu to súd nariadi, tak áno. Ak nebude platiť, bude mať prúser.ale ty kľudne kašli na to, a sťažuj sa ďalej...to ti určite pomôže 🙄🙄🙄
@stanulienkat Lebo dúfajú, že sa zmení!Jedného dňa sa určite zmení,ak nie kvôli nej, tak kvôli 345temu dieťaťu určite.
@jesenzima mám peniaze mesačne, ale deti sú len v mojej réžii plus platím stravu a benzín ale už nemám na ten benzín
A čo chceš počuť autorka? Tu je jediná cesta rozvod a súdom nariadené výživné.
@basaj tiež to vidíte na rozvod? Pretože mám tendenciu si to nepriznať a potom mám výčitky svedomia, že som málo urobila pre manželstvo
Kolko ti dava mesacne muz? Preco je vsetko len v tvojej rezii? Vzdy to tak bolo? Mas kam ist? Ved ty mas vyssiu reziu a viac roboty s muzom. On je zbytocna osoba v domacnosti. Aspon robi v domacnosti, s detmi?
@autorka čo chceš počuť? Že tvoj muž je chuj? Je! Že by si ho mala poslať do kelu? Mala! Rozvod? Jednoznačne! Že nič iné ako súd ti nepomôže? Nepomôže! A ak si si nevšimla, tak ťa finančne týra, čo je rovnako neprípustné ako fyzické týranie. Ale mne príde, že ty sa v tom vyložene rochníš...
@stanulienkat aako myslíš koľko mi dáva mesačne? Lebo ja som od neho peniaze videla tak dvakrát. Povedal že keď všetko platí on tak načo mi budú
vyser sa naňho dokedy si chceš nervy ničit, ako ti može peniaze vydeĺovať, napiš na papier všetky vydaje - ak nie je ochotny platit patričnu sumu, tak potom to inak riesit
lakomstvo je choroba, čo otravi život celej rodine, jeden parazituje na druhom a tie ženy ziju s takym chlapom 50 - 60 rokov, akoby na zemeguli nikto iný nežil..ja to vôbec nechápem.. .ktora to bola diskusia? "Mam podozrenie, že manžel je lakomec?"Tam si dostala rád, ja sama som sa tam dost angažovala a ty nič - pokračuješ s ním ďalej...sem tam si poplačeš a ide život ďalej?
A platí všetko okrem detí a benzínu do tvojho auta on? Lebo ak áno, tak teda platí aj on dosť ...
@tiezjedna keď sa v tom rochním prečo mám hneď od Božieho rána také záchvaty
1, nekupuj jedlo jemu - usetris na "svoj" benzin
2, vezmi si jeho auto, ked ma natankovane a nechaj mu to prazdne
alebo ťa chce mat totalne pod kontrolou, aby si nemohla utiect, bola totalne závislá na ňom, nemohla si sporit a tym padom s nim žila až do 75ky....tak ťa ovláda skrz financie - a to už by mal byt " trestný" čin
@jesenzima určite platí aj on dosť,ale z jeho zárobku si ešte aj odkladá, kdežto ja keď odložím po stovke,tak ďalší mesiac ju opäť musím vytiahnuť a použiť, tým pádom sporim 500€ pol roka
Preco si nesla s autom v ktorom benzin bol? Predpokladam ze auta su obe spolocne 🙂

Žiadať o výživné môžeš aj keď ste manželia 🙃.