icon

Manžel je egoista

12. mar 2025

Dnes som chytila taky zachvat plaču a zúfalstva ešte aj deti to videli
Už som tu nedávno písala príspevok ako mi manžel vydeluje peniaze a že mi žiadne nechce dávať.
Potrebujem natankovať do auta ale ja už nemám peniaze na to. Vravela sem to už včera ráno. Poprosila som či by mohol natankovať lebo veď vozím v tom aj jeho deti. Že nemá čas momentálne na to. Ok. Dnes ráno to vravím znova ale už so strachom, že ma to auto niekde nechá a čo potom atď.
Že PREČO by mi on mal tankovať a že si mám ja ale peniaze mi žiadne nedal a odišiel do dvora, že už ide do práce.Ja som taký zachvat spustila zo zúfalstva z jedu zo všetkého a ešte to aj deti videli. On to začul a prišiel dovnútra čo je to za krik. Nepamätám sa čo som mu povedala. Doobliekal deti išiel ich odviezť do škôlky on ale nie na tom aute ktoré potrebuje benzín,ale išiel na jeho s ktorým jazdí do práce. Už sú preč a ja neviem čo mám robiť

autor
12. mar 2025

@karolinakr absolútne nič sa mu nepáči čo robím. Jednu dobu dokonca hovoril,že on ma zamestná a môžem byť doma. Ale ja som potrebovala ísť medzi ľudí

karolinakr
12. mar 2025

ano, baby najdite to, on ma niekde 30 000 a žena minula všetky uspory a teraz je v mínuse

autor
12. mar 2025

@kikushaa pretože to má pracovné auto a určite by mi ho nepožičal a nie, auta nie sú spoločné. Moje auto je pokazené lebo nemám 1500€ na opravu

karolinakr
12. mar 2025

Toto bola ta diskusia, že? viem, že som bola totalne vytočena
A ty nemaš mamu, sestru, brata kto by tam narobil poriadky?

deedol
12. mar 2025

toto sa vola ekonomicke tyranie a ty si tyrana zena. ak si muz neda povedat (rozhovorom, na parovej terapii a pod.), tak rozvod. ked to poviem tak jednoducho, on ti robi zle, normalne vedome ti ublizuje, tak ako s nim mozes zostat?

zic
12. mar 2025

Co znamena pracovne auto - firemne? Ako mozes mat pokazene auto a jazdit na nom?
Ak je len pracovne, bud egoista a kasli na to... ked on kasle na tvoje potreby... Nepytaj si ho... vezmi si ho... sprav mu ty zo zivota peklo...

enmery
12. mar 2025

Autorka, začínaš ísť nesprávnym smerom. Keď sa začínaš cítiť vinná, že si neurobila dosť pre manželstvo pri akejkoľvek týrania/aj finančné sa tam ráta/ je to priam vrieskanie vesmíru, že máš odísť! Budíček.

autor
12. mar 2025

@karolinakr ja si pripadám totalne nesvojpravna a začínam sa obávať o svoj psychicky stav. Posledny týždeň mám také záchvaty že ani neviem čo hovorím úplne som totálne vyčerpaná

karolinakr
12. mar 2025

To je presne, kam ťa chce dostať...

autor
12. mar 2025

@zic ale kdeže firemné,on je vedený na úrade práce a zároveň chodí na fušky,stavby atď. Na upsvar je preto lebo ušetrí za odvody

karolinakr
12. mar 2025

Urobit z teba cvoka aby ti na koniec ani sud deti nepridelil..Čim skôr odideš, tým lepšie

autor
12. mar 2025

@zic ako môžem mať pokazene auto a jazdiť na ňom. To na ktorom jazdím je jeho. Čiže má dve. Jedno auto mal pred svadbou a počas svadby kúpil druhé ale nechal ho napísať na jeho brata, čiže v techničaku je meno brata. Moje auto čo som mala pred svadbou je momentálne pokazené a nemám na opravu.tam sa celý motor rozsypal

zic
12. mar 2025

No, tak preco si nanho ty dobra, ked sa on k tebe sprava ako k handre? Cele spravanie ako pises je ze na uplneho sedlaka.
Ako vravia baby hore, idealne rozvod a zabudnut nanho. Ak chces zotrvat z nejakeho masochistickeho dovodu v manzelstve, stan sa furiou a sprav jemu zo zivota peklicko... vyber mu z uctu peniaze ked bude spat (aj tak su spolocne), vezmi si jeho auto ked potrebujes... nevar mu..

taktotedanie
12. mar 2025

Ze mi je ta uprimne luto a ze s nim sa to bude casom zhorsovat a tvoj zivot nebude stat za nic

enusamt
12. mar 2025

To nie je egoista ale financny tyran..

Ziadat od muza vyzivne nie je hanba.. ved nik o tom vediet nebude, iba vy.. zato, ked niekde ostanes "visiet" a stale ti nebude chciet pomoct, tak to uz verejna hanba bude..

Never tomu, ze casom bude z neho normalny, napomocny manzel.. takze este pred tym, nech ti sposobi dalsi kolaps, tak by som bohuzial riesila rozvod.. teda, pokial ani to vyzivne na teba nebude akceptovat

karolinakr
12. mar 2025

A čo to je za chlapa prosim ta, nejaky kriminalnik, asocial, cigan, alebo obyčajny chlap z ulice, ktory pochadza z rozvrateneho rodinneho prostredia a sprava sa jak hajzel prvej kategorie k manželke a deťom, vychcany ? to taki muži chodia bežne medzi nami? to je tragedia

ina2405
12. mar 2025

Wow😳 čítam aj ten minulý príspevok od teba. Ja toto fungovanie "moje" a "tvoje" nechápem, toto je výsledok, keď si na to pristúpila už dávnejšie. A zažívať takéto situácie, viem čo by som robila.

karolinakr
12. mar 2025

@zic 👍

tiezjedna
12. mar 2025

@kikushaa fakt predpokladáš, že autá sú obe spoločné??🙄 Ale prosím ťa...

zic
12. mar 2025

@karolinakr ved toto... ja chapem, ze nepomoze autorke povedat, ale ako sorry - pred svadbou to bol princ na bielom koni ci ako? Lebo takato zmena (ak tam bola zmena), musela prist iba po velkom udere do hlavicky... :( :(

sense
12. mar 2025

Keď sa nechceš rozvádzať tak žiadajú o výživné. neskoro plakať keď si mala s takým blbom viac ako jedno dieťa. Hlavne dávaj pozor aby neprišlo ďalšie lebo niE nezmení sa ani po ďalšom dietati
Žiaľ zbytočne niečo písať keď ani po tej prvej diskusii sa nič nezmenilo. Ale dúfam že sa ti aspoň uľavilo keď si sa postazovala

wilkova
12. mar 2025

Takze on je oficialne nezamestany a evidovany na urade prace, autorka? Dobre tomu rozumiem? Ufff...

autor
12. mar 2025

@sense veď ešte ma ani z upsvar nekontaktovali

autor
12. mar 2025

@wilkova áno presne tak, stále nosí razitka že si ,, hľadá,, prácu aby mohol zaňho platiť štát zdravotne a on čo zarobí a nie je to málo ale presne neviem koľko. Každopádne si nedávno kúpil také mačky na nohy,keď zrezava stromy, za 350 eur a keď telefonoval tak hovoril že ešte čosi potrebuje kúpiť. Neviem čo ale lacné to nie je. Všetko má fungl nové. Somnou tieto veci neprebera lebo veď načo keď on si na to zarobí

autor
12. mar 2025

Baby a to výživné v manželstve sa dá aj spätne doplatiť alebo to začne platiť až keď to určí súd?

sense
12. mar 2025

A prečo byali teba kontaktovať

ina2405
12. mar 2025

Inak to si neviem predstaviť, byť v manželstve s niekým, s kým sa súdim o výživné. A ešte si s ním ľahnúť do jednej postele.

autor
12. mar 2025

@sense aby zistili pomery, keďže sú tu nezaopatrené deti

jozinzbazin22
12. mar 2025

Toto je ekonomicke tyranie,je to to iste ako by ta mlatil.Tyranie je vzdy tyranie.Ci take ci onake.Ja ked poviem muzovi,ze mi treba natankovat bud ideme spolu,on tankuje,ja idem zaplatit alebo idem sama.Zalezi ako a kedy mi nafta skoci ku poslednej palicke,lebo nemam rada,ked uz vidim,ze sa mi to blizi k uplnemu koncu a rezerve.
Alebo ideme do mesta mojim autom a v meste hned aj natankujeme do plna.
Tu uz asi ani rozhovor nepomoze,ked taka extremna ignoracia.