icon

Manžel je hráč

veromaro
26. mar 2018

Ahojte, prosím vás, máte niektorá "skúsenosť" v rodine, že manžel sa viac stará o svoju hru ako o rodinu?

hettinka
26. mar 2018

osobnú chvalabohu nie, ale v blízkom okolí dvoch takýchto hráčov a obaja veľmi zle dopadli ... a tie ženy sa obidve rozviedli. To jedine psychiater a liečenie, alebo rozchod, lebo inak stiahne ku dnu celú rodinu.

majka992
26. mar 2018

Myslíš hra na počítači, mobile či akože gambler na automate?

mechurik
26. mar 2018

no tak na vyber.ty alebo.a hned.

111kiki11155
26. mar 2018

Ahoj presne to iste mam doma lenže toho môjho to drží už čo je somnou 4 roky a sem tam mal 1-3 mesiace pauzu a potom to zasa hral niekedy do toho compu zažraný že ani syna velmi nevníma

dada1617
26. mar 2018

Hlaaaasim sa....ako nahle ma viac casu tak to v momente vyuzije bud notebook alebo pc....ani nahodou pre rodinu....inak je pracovity ale co sa tyka volneho casu je to katastrofa

ema234
26. mar 2018

@veromaro nastastie nie, pridu mi taky chlapi detinsky, mal by mat asi viac prace

kvetkakosecka
Autor odpoveď zmazal
111kiki11155
26. mar 2018

Možno to je detinské ale niektorý chlapi nepracujú ,chodia po krčmach (čo prepijú všetky peniaze),hraju automaty ,mlátia svoje ženy a moj chlap pracuje a ked ma volno nepije radšej si sadne za comp aj ked mu už sem tam stoho hrabe ale neni stale nakoľko robí 12 hod. takže som rada že je doma a mám ho na očiach :D

miss_sunflower
26. mar 2018

Ja to vidim takto: Pokiaľ mu je hra prednejsia ako tvoja žiadosť o umytie riadu, alebo ina neprijemna cinnost, pochopim. Len ho nenechaj sa vyhovarat večne a neurob to vždy zaňho. Pokiaľ mu je hra prednejsia ako vecera pri spolocnom stole s manželkou a deťmi, treba mu povedať aby sa prekonal, nie je tinedzer, dohra to neskor. Pokiaľ je vecera pri spolocnom stole preňho jedna z neprijemnych cinnosti, môže žiť aj sám... Ak uprednostnuje hru pred napr. spolocnym vyletom, treba zaistiť, aby sa na ten výlet mal dôvod tešiť aj on. Lebo možno sa pri planovani rodinneho programu neprihliada na jeho záujmy, tak jasne že ho to nebaví (hoci ho to neospravedlnuje). Ak je to chlap s ktorým sa nedá o tomto porozprávať, zistit pricinu jeho chovania a dohodnut sa na kompromise a nie je ochotny ani "pohnúť brvou", prípadne je to typ ktorého nebavi absolutne nic, tak to je smutne :( na takého človeka by som sa osobne veľmi citovo neupinala a zaridila by som sa po svojom (napr. uzila si ten výlet s deťmi aj bez neho)
Ps. aj môj partner je hráč ale neznamena to ze mi nevenuje žiadnu pozornosť, alebo že ma ignoruje keď hra. Ale nechavam ho občas tak v tom jeho svete a necham ho aby o nejakej hre básnil, ja robím to iste keď mam rozcitanu super knihu 🙂 takze da sa hrať hry aj bez toho aby mal ten druhy pocit ze hra je mu prednejsia.

bale1rinka
27. mar 2018

noooo poznám, presedí pred PC úplne celý čas (aj stávkuje) a každý deň až do TV novín ako príde z práce, ale vieš čo? je mi to jedno, cez víkendy sa venuje dcére,ale úplne a ja mám pre seba 48 hodín pokoja-no predstav si... aj varí, aj nakupuje a ja si ležím vo vani a pospevujem si alebo ideme na výlet spolu...takže závisí aké sú tvoje potreby a ako si to vieš s ním vykecať, čo sú jeho potreby, ono mne muž povedal, že takto sa vybúri pri tých hrách lebo to má v práci "perné" a dosť, je to jeho únik z reality, on to proste potrebuje.

telusikk
27. mar 2018

To nie je dobré :/ On si to sám uvedomuje?

wiw8
27. mar 2018

Hrac coho?

iren88
27. mar 2018

chcelo by to trocha viac specifikovat. lebo nevieme co a kde hrava. ci doma nejaku konzolu, tablet alebo niekde v kasine hadze peniaze do stroja

veromaro
autor
28. mar 2018

Dievčatá, ďakujem za.odpovede. Hrá hru na mobile, ráno otvorí oči a hneď mobil. Vezme si kávičku, ide na cigu a vkuse s hrou.. Až kým neodíde do práce. No len čo sa vráti, hneď ľahne na gauč, hrá a nie je ochotný pomôcť s ničím. Vraj je unavený z práce. Ale do práce chodím aj ja, starám sa o dcérku (4roky), doma všetko ja pratám. Nič mu nemôžem vytknúť. Ale keď má futbal či florbal, vtedy únava záhadne zmizne.. áno, nech ide, lepšie ako do krčmy.. ale je šikovný, zručný, no už 3 týždne ho pýtam napr zavŕtať vešiak a nič.. fakt je stále s hrou.. jednoducho som na všetko sama a nenechá si ani vysvetliť, že potom dohrá, nech ide napr do pivnice či umyť riad.. sľúbil, že ho umyje, nech si oddýchnem. Po 2 dňoch!!! som musela umyť ja, jeho nepohlo a už to začínalo smrdieť. Alebo nech poparuje ponožky - 2 týždne to ležalo na gauči! A podotýkam, že neupratuje a nevarí..

slavkadud
28. mar 2018

tak toto myslm, ze je velmi zavazna vec, nie je to nic prijemne to ti verim, ja osobne by som mu asi dala na vyber, bud sa spamata alebo koniec :-/

veromaro
autor
29. mar 2018

No, aj to bolo.. tak týždeň bolo všetko fajn a zas naspäť..

snehulaa
Autor odpoveď zmazal
veromaro
autor
12. máj 2018

@snehulaa ah jaj, tak to ma velmi mrzi 😔 verím, že sa to ešte polepší