Manžel je na mňa prísny
Baby ja už som z toho na nervy. Manžel príde domov z roboty a čaká aby bol doma poriadok vkuse každý deň a ja zas čakám že si poriadim čo som nestihla keď príde on domov. Samozrejme začne hádka a je to. On si ide zapáliť robí si v záhradke a mna nechá s detmi doma a chce aby bol poriadok. A nedá si nič povedať akonáhle mu idem vysvetliť niečo prečo je tam bordel alebo som to nestihla povie že su to vyhovorky a nahuka na mna a ide si zapáliť. Toto mám akože každý deň trpieť kým nebudu staršie deti? ale ako to mám riešiť? Ja napr. poupratané mám a on povie že je stále bordel.... tak to už mu čo mám urobiť?
on je co tvoj pán? prepac ale posli ho do riti ty nie si nikoho otrok on je sucast domacnosti tak ako ty, ked chce sluzku tak nech si ju najme a zaplati...zeny ja vas nechapem ja som si.l tiez nechala zivot strpcovat ...ale sluzku zo mna robit nikto nebude , zeny tu nie su preto aby behali okolo riti detom a muzovi cely zivot
potom ste utrapene znicene unavene ...nemate cas pre seva na svoj pokoj oddych ...a zijete v neustalom strese.Muz je vas manzel a nie pan
@janejohanna268 prestala by som uplne upratovat na tyzdn, aby videl ako to je. Ze su toto nechat zeny?
@obludamala trochu si zaspala - téma 1.juna 2017
@janejohanna268 toto som mala aj ja, akokoľvek som sa snažila upratať popri malej ale aj počas vzťahu predtým vždy niečo bolo, vždy, každy deň, vytkol, teraz sme rozvedený 👍
@cacianka hej potom som si vsimla 😀
@janejohanna268 "Sme proste super ženy a spravime z chlapov nasich sluhov a otrokov 😉"
Na jednu stranu chces aby ťa bral ako rovnocenného partnera, na druhú chces z neho otroka?
Kúpte si umývačku, robotický vysávač - ušetrí ti to kopu času.
S manželom jednak tak ako by si chcela aby s tebou jednalo on, proste s úctou. Nie si malé decko ktoré nevie komunikovať alebo zachádza do extrémov. Keď chces spokojné manželstvo, musíte sa obaja naučiť komunikovať a správať sa k sebe lepšie. Myslieť jeden na druhého. Manželstvo nie je boj. Je to spolupráca. Ty sa snažia aby on bol spokojný a on sa snaží aby si ty bola spokojná. O Tom to má byť. Všetko menej je zle.
Teraz som si všimla, že téma je prastará..tak snáď ste to nejako rozumné vyriešili.

Neaktivna, škoda, už sa nedozvieme, či je doma už upratané