Manžel je stále unavený: Čo s tým robiť?
Caute mozno mi pomozete s tymto problemom..manzel by vkuse spal..vstaneme s detmi rano o 8 on o 11.00 a unaveny mrzuty je ..pocas dna ked na gauci pozerame cosi zase oci zatvara v priebehu dna viackrat...vkuse rozprava jak by spal a ze je unaveny 🤷♀️ kde sadne berie ho na driemanie...co s tym ???🥺 tez mi je luto ze sa citim sama.cez vikend lebo chodi si zdriemnut ...proste uz nevladzem pocuvat vetu "spal by som" ... aj on uz ma starosti co sa.to deje preco je vecne nevyspaty
@shawlin jeeezis🙂 To ako mozes vydrzat? Ja si neviem predstavit, ze to mam doma. Zaukoluj ho. Nemoze nic v domacnosti nerobit.
@shawlin lenivy ako vos...
Ale tak nalozit na tanier nemôže byt problem, keď nakladáš aj sebe. Pre mna je to prejav lasky a nalozim manželovi aj vtedy, keď sme pohnevani. Tiež si po sebe nie vzdy sprace, ale zase robi iné veci, ktoré nemam rada ja robit (umyvat okna, chladnicku, vysávať, umyt podlahu,..). A aj ja nechám muza pospat do 12tej. On zas necha vyspat mna, keď nevladzem a o 19tej si idem na hodinu dve niekedy lahnut. Tak aj ty si chod odpočinúť. Veď na to ste dvaja, aby ste si pomahali a v domacnosti sa zastupovali. A teda tiež som anemicka cely zivot, mám nízky tlak. Keď robím aktivity, ktoré mám rada, tak sa do nich zazeriem, nejde na mna únava, ale velakrat si má únava počas dňa najde. Pátrajte po zdravotnom probléme a hlavne komunikujte.
@tramtada31 ja.nemam problem pokial neohundre ze jooj to uz vela.si mi.dala.alebo naopak malo alebo malo prihriala 😃😃

@shawlin tak keď býva v noci dlho hore, je jasné, že je nevyspatý a unavený. Nech začne chodiť spávať skôr.