Manžel je vulgárny
Ahojte, chcem si trosku vyliat srdce, som 3 tyzdne po porode, priznavam, ze so mnou hormony lomcuju a stale aj dost krvacam..ale to je jedno...manzel chodi len na nakup, varim periem zehlim a to este mame tyzden koliku, cize som uz chodiaci zombik, hemoglobin 86...vcera som mu hodila prvu taku ziarlivu poznamku ohladom susedy, to je jedno, nebudem to tu rozoberat avsak to bolo naozaj odo mna hlupe.dnes ho babo zobudilo a sa tk hnusne spytal, ze dokedy bude este revat to decko, ja v navale hormonov som mu povedala, ze on to dietatko nema rad....a zacl mi fakt vulgarne ndavat, skurvena pica a este mi aj podlomil moje sebavesomie, ze som nosata pica...odvtedy stale placm a neda sa to zastavit....smiali sa mi na zakladnej skole, ale moj manzel je prvy dospelak, ktory ma takto pomizil..viem , ze su to hormony a pisem naozaj trapny prispevok, len asi potrebujem nejake
Milsie slova....rodinu mam v zahranici, kamosky tiez, tak takto trapne pisem na modrykonik...ospravedlnujem sa
@elizabet173 vykrikuje do tmy
@elizabet173 presne
@elizabet173 to je tragikomédia, čo tu predvádza🤮🤮🤮 dámy už dúfam nad sebou rozmýšľate🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@alexnina777 vieš, publikačný prujem...
@viestta 🤣🤣🤣