Manžel k nám pozval jeho kamarátku na prespanie
Ahojte chcem sa opytat ze ci byVas nahnevalo keby Váš manzel k sebe pozve niekoho na prespatie presnejsie kamaratku a amte dve male deti a nic Vam nepovie len si ku Vam jeho kamoska napochoduje ako na hotovu vec!!!
@marcela305 prosím ťa, prečítaj si svoj úvodný príspevok - veď sa zamotávaš stále viac a viac, ak máš pocit, že sa vlastne nič nestalo, tak je to v poriadku, nie je čo riešiť.
@timea7 zvrtlo sa to presne tam kde som predpokladaala kazda posudzuje ze mame blbe manzelstvo ze som taka taka no klasika hlavne ze vy ste TOP!!PEKNU NEDELU PRAJEM
Aj mne je jasne muz s nou uz nieco ma...taxi by prisiel aj k baraku a sama by odisla....musis otvorit oci lepsie...
@marcela305 ja vasa manzelstvo nesudim, ani som nenapisala ani jednu poznamku. ale ze sa nevies ovladat, to je jasne aj slepemu - nehnevaj sa na mna - staci citat. niekedy je dobre si veci uznat...nikto nie je top ale mas v sebe znacnu davnku zbytocnej implulzivnosti, ktora ti skodi
Ja mam dost...tak oni u vas boli viaceri?? Skoze cela partia?? A hrali hru? A ona zrazu zahlasila ze u vas prespi? Tak nemala nahodou vypite a nesrandovala? A pan manzel co? Sklopil usi? Ved na zaciatku si pisala ze ta obidvaja prehovarali ze ti o tom vraveli ze chce u vas prespat...o boooze o boooze 😯
@marcela305 sorry, ak napíšeš v úvodnom príspevku, že ti muž dopratal domov kamarátku a chce, aby u vás prespala, ty dávaš okate najavo, že ti to vadí, v ďalších príspevkoch napíšeš, že ju neznášaš, tak sa nečuduj, že sa nám to nezdá až také ideálne. Nikto do tvojho manželstva nevidí, ale zaujímavé je, že ty bez problémov posudzuješ tie naše, bezpečne vieš, že musíme sedieť pri mužovi a nikam nemôžeme chodiť. Asi to bude tým, že ak ti dá niekto najavo, že to u vás nie je až také úžasné, tak sa snažíš hľadť chyby vo vzťahoch všetkých naokolo.
@marcela305 tu si ešte tvrdila niečo iné "ved to ze aj ja. som unavena po dni a este z noci predtym a este toto k tomu no aj na kona vela najma ked sa vam obaja snazia nahoorit ze Vam to hovorili..."
Takže manžel najprv unisono s ňou tvrdil, že ti to hovorili a potom zas tvrdil, že o ničom nevedel. Ok. Mne osobne je to šumafuk 🙂
Nie len viem že nič spolu nemajú a včera keď som písala večer ten príspevok tak som bola nahnevaná v tom máte pravdu som hrr ale bavilí sme sa o tom pri hre.akože ona povedala se tú spi tak to aj muž bral tak že veď o tom viem že to nemám riešiť ja som len chcela aby s. Nas normálne opýtala že ci môže že ci nie je problém ako som uz písala.keby je to tak nevadi mi nic i keď je nemusím.. Ešte keby povie že nema spoj. Nie saž taká harpya ale nestalo sa..
Pisala si ze prisiel s tym ze prespat a teraz pri hre ???
@marcela305 ja ta uplne chapem, ja by som tiež penila kebyze mi domov bez opytania sa nasačkuje niekto koho nemusim a to na prespavačku. Vydiskutuj si to s mužom, tu na fore nič neporiešiš len sa vykecáš.
celko zabavne ako sa to v priebehu par hodin vyriesilo...
keby si sa rovno muza spytala miesto predpokladov, kto co asi urobil a povedal, nemusela si nikam pisat.
tiez som si vyrobila par trapasov z toho,ze som predpokladala a zial chybne. takze som robila dusno nakoniec pre nic za nic.
pouc sa z toho a nefrfli na ostatnych.
tvoj uvod fakt znel tak, ze tvoj muz si niekoho pozve a ty mas suchat nohami a sklopit usi. a ked ju neprijmes s otvorenou narucou a ona sa urazi, tak ju urazenu ide este odprevadzat a chlacholit, ze sa hanbi za svoju nevychovanu zenu.
tak sa nediv, ze ludia mali pocit, ze u vas su vztahy narusene.
nabuduce nohy v teple, chladna hlava a usmev: vitajze unas, anicka, tak dnes ma budes ohovarat rovno u nas? super, budem to mat aspon z prvej ruky. tak sadaj a spusti. co nove som urobila? 🙂
@moonlight1210 ty das vzdy daco trefne🙂)
@moonlight1210 teraz bude Aničke stačiť len zapnúť modrý koník 😀
Baby teraz sa zamýšľam nád tym v jednej izbe 2 malé spiace detičky a v druhej partia kamošov ktory asi nepiju len kávičku a nesepksju si do usiek aby deti nezobudili a este do tolkej hodiny nočnej.už toto mi pride velmi nezodpovedne voci tym detom.pride mi to ako take pubertslne obdobie a nie uz dvoch dospelych v prvom rade rodičov.
@marcela305 Neviem, či sa ešte dostaneš k môjmu príspevku, je možné, že po tom, čo sa tu na teba spustilo si to prestala čítať. Sama musíš uznať, že v úvodnom príspevku si písala, že ju tvoj manžel pozval k vám. Neskôr si vysvetlila, ako to bolo naozaj (to či je to pravda, ako tu niektorý rozoberajú je vieš len ty), lenže k tým slovám sa už nie každý dostane. Keby ju manžel pozval bez dovoleniam, bolo by zle a nenechala by som to len tak. To že sa pozvala sama je drzé a neslušné, odhadujem, že ide po tvojom manželovi, prípadne vás chce rozdeliť. Tak by som si na ňu dávala väčší pozor. Myslím, že v podstate je váš problém vyriešené, manžel o tom nevedel, ty si o tom nevedela, ona sa pozvala sama, on ako gentleman (lebo verím tomu, že ešte stále nevymreli a keď mu veríš, tak nie je o čom) ju odprevadil a počkal s ňou na taxík, nakoľko bola v noci sama vonku. Vy doma nemáte čo riešiť a ani tu vlastne nemáš čo riešiť, odporúčam ti zabudnúť na túto debatu a viac si ju nevšímať.
@marcela305 akoze ona prisla len tak k vam spat, a muz ti ani nepovedal, preco???? Teda poviem ti, ja by som bola riadne nahnevana. Nehovoriac o tom, ze ak mas pocit ze ide po tvojom muzovi, si urobila dobre ze si jej povedala na rovinu, ze sa ti to nejako velmi nepaci. Ale, kam odisli???? Akoze ty si zaspala,a on s nou jednoducho niekam odisiel??????!!!!! Mas asi velmi pevne nervy, keby mi toto manzel urobil, cakala by som velmi ale naozaj velmi doveryhodne vysvetlenie. V opacnom pripade by mal asi pobaleny kufor a stahoval by sa k mame 🙂 Aspon teda ja som taka, ze si nenecham skakat po hlave, ani nedovolim aby poza moj chrbat robil chuderu. Ale, moj muz by toto ani neurobil, jasne, otvorili by si vinko, ale pekne u nas v obyvacke a cakal by kym pridem 🙂 Mam chlapa na nezaplatenie(zatial je teda taky). Ale naozaj, moja dobre mienena rada je,zisti co robili,kde boli,a preco teda dal prednost kamaratke, namiesto toho aby pockal kym prides. Vsak ty si jeho zena, myslim ze nie je dovod aby sa chodil zenaty muz a otec flakat s nejakou slobodnou zenou bez deti.....
@emilia25 v tomto ti ja ja budem oponovat.. mame 4 rocneho syna, ale teda nas spolocensky zivot neuticha. maly spi v jeho izbicke a v obyvke sedime a tiez radi hrame hru " activity " aj muz s kamosmi vypije nejake pivko, ( ja nepijem ) . ale kedysi som si v pohode vecela dat v sobotu vecer pohar vina max dva pohare vina . robili se rozne akcie, obliekame sa do masiek, nas drobec si to uzije kym nejde, spat, potom ho ulozim a spinka v pohode .. a to sme tam ludia od 25 - 40 rokov .. kludne s anas tam stretne aj 15 ludi , mame dom a drobec nema izbu hned pri obyvacke. na tomto nevidim nic zle... a teda rok dva dozadu sa vedelo sediet aj do 4 rana 😀
Ty brdo takto zamotane to neni ani v burluvom vine.... ten prisiel s tou ona pozval ju k nim domov ta ju nechcela ten s nou odisiel potom prisiel a vlastne obabprisla sama potom odisla a nakoniec ich prislo viac potom sa pozvala sama....waaaaaa ze cooooooooooooo
Tahle diksuze nema hlavu ani patu. A ty si laskave rozmysli co tady po nas chces... 😠
Heh celkom zaujimave citanie 😀
Ale na margo toho, ze sa hrali doma activity, kym vedla spali deti. No a? My teda nie sme nast rocni a radi sa hravame spolcenske hry. Raz za cas k nam tiez pridu kamosi (normalne slusni ludia, co tiez maju deti a maju zrovna vybavene strazenie). Nase dieta spi, nijak ho nerusime. A normalne sa zahrame, zasmejeme. Ja na tom nevdiim absolutne nic zle. To ze mam deti este neznamena, ze mam vecer o osmej s nimi zalahnut. Aj rodic ma pravo na normalny zivot.
Tym ale nechcem nijak povedat, ze ostatne veci mi prisli normalne. Myslim o prespati kamaratky a to ako to zakladatelka popisovala
@mircalla pochopila som to tak, že k nim prišli čosi hrať, ak aj boli viacerí, neviem prečo by to malo hneď byť nasáčkovanie sa do bytu (veď ich asi pozvali), nevidím nič zlé na tom, ak ľudia spoločensky žijú a nemám dôvod niekoho upodozrievať z nejakého divokého žúrovania pri dvoch malých deťoch, osobne ani nikoho takého nepoznám. Nakoniec, nič ma do toho nie je, kto si koho pozve na návštevu. Kočka tu riešila iný problém.
Ty si tak protirecis, ze he to smiesne a ubohe
Nahnevalo a riadne.....
@marcela305 bez dohody somnou by asi odpochodovali obaja 😀

@marcela305 odpovedám ti na príspevok 10.38.
No veľa z nás nemusí riešiť partnerské problémy ako TY na verejnom portáli. Veľa z nás (nemusíš mať obavy) nemusí sedieť pri svojom manželovi. Väčšina z nás pri ňom sedí z dôvodu, že vedľa neho chce sedieť a chce byť s ním, lebo nám je s nimi dobre. A áno poniektoré vzťahy sú dokonalé aj v reálnom živote. Prepáč, ale ak je pravda, že máte 4 mesiace po svadbe, tak ti teraz napíšem, že toto dlho nevydrží. Aby niektorá z nás písala po 4 mesiacoch od svadby problém v partnerstve a rozoberala ho na verejnom portáli. Nebudem ti písať ako dlho som ja s mojím. Máme pubertálne deti už, takže si môžeš len domyslieť. A sedím pri ňom večer, pretože chcem s ním sedieť večer a takisto aj on so mnou.
Takže tie tvoje ironické príspevky píš až potom, ak ty niečo podobné prežiješ. Lebo zatiaľ tomu neveríš. No ani sa nedivím, že prečo neveríš. Kto nezažije, neuverí. 😀