icon

Prvé prespania u nového partnera. Ako postupne priniesť veci?

Dnes o 09:55

Ahojte. Ak si zacnete vztah s novym chlapom, co ako prve a ako postupne ku nemu nosite svoje veci na zabyvanie sa. Viete, aby to zaroven nevyzeralo nejak hrrrr. ... Zrejme ako prva asi zubna kefka uz na prve prespatie, ale co potom dalej?

Strana
z2
mimaapeto
Dnes o 10:00

nič som nenosila pokiaľ sme sa nedohodli... chcela som nech je všetko spontáne😅 čo si tam už chceš nosiť? to je ako z filmu ako prísť o chlapa za 10 dní😀

anonym_e9e351
Dnes o 10:02

@anonym_autor akože co chceš nosiť postupne? Ved si zober všetko čo na prespanie potrebuješ a ráno si to zase odnesies k sebe domov.

anonym_f8a48c
Dnes o 10:02

Prvé prespatie neznamená zabývať sa a ani nosiť si k nemu postupne veci.
U mňa je priateľ v podstate takmer každý deň (ak nie je v práci on alebo ja-robíme na sluzby), a dodnes u mňa okrem kefky a 2 šortiek nič nemá, na čo? Veci si presťahujeme v spoločnom bývaní, aj ked si na to ešte musíme trosku počkať

autor
Dnes o 10:03
@mimaapeto

nič som nenosila pokiaľ sme sa nedohodli... chcela som nech je všetko spontáne😅 čo si tam už chceš nosiť? to je ako z filmu ako prísť o chlapa za 10 dní😀

@mimaapeto no dobre ale v prve dni ked tam prespis si neumyvas zuby? nemenis pradlo? neceses? nefenujes vlasy?

autor
Dnes o 10:04
@anonym_e9e351

@anonym_autor akože co chceš nosiť postupne? Ved si zober všetko čo na prespanie potrebuješ a ráno si to zase odnesies k sebe domov.

@anonym_e9e351 uz je to v stave ze aj dve az tri noci spime spolu a do prace sa sa chod od tadial.

anonym_7ef5c6
Dnes o 10:05

Nosila by som si vždy so sebou nutné veci na čas, ktorý tam strávim. Kozmetickú taštičku, spodnú bielizeň, ponožky, tričko.... Aj by som s tým od neho odišla. Ak by po čase navrhol, aby som si v skrini nejaké veci nechala, doniesla by som si zopár veci, ktoré by tam ostali.

anonym_91f58e
Dnes o 10:06

Chudák chce si zasukat a ty už premyslas ako si tam nasackujes polku vecí..😂🙈

mimaapeto
Dnes o 10:08
@anonym_autor

@mimaapeto no dobre ale v prve dni ked tam prespis si neumyvas zuby? nemenis pradlo? neceses? nefenujes vlasy?

@anonym_autor keď sme náhodou skončili u neho na noc som nemala nič s čím som prišla s tým som odišla... kefku sme riesili ráno že priniesol z obchodu spolu s ranajkami... keď sme už vedeli že prespíme u seba na viac dní tak samozrejme som si priniesla veci ale nie pol bytu ... a zjavne to zabralo lebo sme spolu už 15 rokov🙂

terezia74
Dnes o 10:08

Začala by som vstavanou skriňou a následne aspoň 3 kufre vlastných vecí. Kefku môžeš použiť aj jeho

anonym_92a160
Dnes o 10:21
@terezia74

Začala by som vstavanou skriňou a následne aspoň 3 kufre vlastných vecí. Kefku môžeš použiť aj jeho

@terezia74 teraz neviem, či to myslíš vážne, alebo si robíš srandu…? Kefkou používať jeho?😵‍💫😂 hygiena na prvom mieste…..

lindusss2016

No a ked ides na vikend niekam do hotelu, ako sa balis? Ved zbalim to, co viem, ze budem potrebovat na dany cas a ked moj pobyt skonci, zbalim sa domov. Mas asi vela romantickych komedii nakukanych, ale takto to nefunguje.

anonym_e7b1d1

@anonym_autor spodné prádlo

elenka.k
Dnes o 10:24
@anonym_91f58e

Chudák chce si zasukat a ty už premyslas ako si tam nasackujes polku vecí..😂🙈

@anonym_91f58e 😀

anonym_62fdb9
Dnes o 10:27

Raz za čas keď som spala u neho, len kozmetiku, kefku a oblečenie na druhý deň. Potom všetko do tašky a doniesla som naspäť domov. Nič som tam nenechala. Akože prečo?

mimaapeto
Dnes o 10:29
@anonym_62fdb9

Raz za čas keď som spala u neho, len kozmetiku, kefku a oblečenie na druhý deň. Potom všetko do tašky a doniesla som naspäť domov. Nič som tam nenechala. Akože prečo?

@anonym_62fdb9 aby mala istotu že sa tam vráti😀

autor
Dnes o 10:31
@anonym_62fdb9

@anonym_62fdb9 a prat vsetko doma? Ked vies ze on perie 2x tyzdenne. Casto aj ked si tam?

anonym_09383e
Dnes o 10:33

@anonym_autor Kým ti on sám nedá kľúč od svojho bytu, tak nič.V prípade, že ti ho už dal, tak niečo málo osobných vecí si už môžeš vziať

autor
Dnes o 10:35
@anonym_09383e

@anonym_autor Kým ti on sám nedá kľúč od svojho bytu, tak nič.V prípade, že ti ho už dal, tak niečo málo osobných vecí si už môžeš vziať

@anonym_09383e a co blok ohladom chodenia u neho na toaletu? hlavne to druhe...

lindous
Dnes o 10:37
@anonym_autor

@anonym_autor veci na prezlečenie, kozmetiku a podobne okrem tej kefky som si vždy doniesla, aj odniesla... nikdy som si u muža nenechávala veci, či nehádzala prádlo do špinavého, kým sám neprišiel s tým, že mi spravil miesto na veci a to aj naopak, keď prespával u mňa, tiež si špinavé veci nosil prať sám, kým som ja nenavrhla, aby si u mňa nechal aspoň pyžamo a nejaké spodné prádlo... keby si to tam niekde uložil bez toho, asi by som to nevnímala pozitívne

anonym_09383e
Dnes o 10:40
@anonym_autor

@anonym_autor Povedz si, že aj princezné chodia do malej miestnosti a potia sa aj missky.Inak povedané, je to ľudské.Vlastne vás to posunie vo vzťahu ďalej

januska12323
Dnes o 10:51
@anonym_autor

@anonym_62fdb9 a prat vsetko doma? Ked vies ze on perie 2x tyzdenne. Casto aj ked si tam?

@anonym_autor to každý krok budeš takto analyzovať? Predstav si, že si na víkend u kamošky, čo si tam donesieš? Čo tam budeš robiť? Tak presne to môžeš robiť aj u frajera. Zoberieš si čo budeš potrebovať a to aj donesieš domov.

januska12323
Dnes o 10:52
@anonym_autor

@anonym_autor každý chodí na záchod, pusti hlasnejšie rádio a choď.

mimaapeto
Dnes o 10:53
@anonym_autor

@anonym_autor rovno sa opýtam ty máš koľko rokov??

anonym_bf9f57
Dnes o 10:56
@anonym_autor

@anonym_autor aky blok, ved s*rie kazdy

anonym_ba0dcb
Dnes o 11:01

On zije sam, a uz ti navrhol, aby si prisla k nemu byvat?

anonym_98ed3b
Dnes o 11:04

@anonym_autor a koľko máš rokov? Veď normálne zoberiem väčšie tašku dám tam základ čo potrebujem a potom zoberiem domov. Čo by si tam chcela ako prenášať?
Koľko ste spolu? Tak sa ho opýtak či si môžeš doniesť niečo na prezlečenie aby si nemusela všetko presúvať.

anonym_6d9a4c
Dnes o 11:05

Hm u priatela som este ani nespala, ale dal mi tam uteraky, kupil damsky sprchac, zubnu kefku a dokonca kupil fen, kedze po sexe v sprche som minule mala mokre vlasy a po spolocnej obednej pauze som musela nazad do prace 😅 Vidame sa dva mesiace. Tieto veci robi uplne automaticky, ty ak tam spis, vezmi si tasku taky "weekender" s vecmi a kozmetikou...

crazy_cat_lady
Dnes o 11:07

Analyza a otazky jak keby si isla do Ulambataru na rok :D ked ides niekde na dlhsie/par dni, co si beries? No tak presne to iste si vezmi aj k nemu. Ides tam prespat na dve/tri noci, nie zariadzovat byt :D

anonym_0d6cec
Dnes o 11:08
@anonym_autor

A Ty neperies?

danica2711
Dnes o 11:15

dones si, čo potrebuješ, ale keď odchádzaš, tak si to aj odnes - teda ak ide o začínajúci vzťah. Príliš rýchle usádzanie sa (z tvojej vlastnej iniciatívy bez dohody s ním) v jeho byte chlapa skôr odradí než nadchne

Strana
z2