Manžel k nám pozval jeho kamarátku na prespanie
Ahojte chcem sa opytat ze ci byVas nahnevalo keby Váš manzel k sebe pozve niekoho na prespatie presnejsie kamaratku a amte dve male deti a nic Vam nepovie len si ku Vam jeho kamoska napochoduje ako na hotovu vec!!!
@lubkavargova1 Nie som v obraze, ale myslíš, že všetci traja? 😝
@natalym no hoc aj trojka mohla byt 🙂 Abo kazdy sam...proti gustu ziadny disput... 😅
@lubkavargova1
@natalym
@lubkavargova1
HEJ TAK UZ DOST,,,,uz ju nehnevajte,je pravda ze nad zbytocne poplietla,naco doplatila...ale uz naozaj stacilo...to ako je to medzi nimi vedia len oni,a to akosi situaciu riesia je tiez len ich vec,,,tato tema by sa uz mala uzamknut,lebo uz to nema zmysel...vsetko je vysvetlene,diskutujuci zaver uz vedia,netreba to viac rozoberat...
Perfektne... Uprimne som sa pobavila, mam pocit ze mlada pani na MK tak skoro nenapise dalsi "problem". Hoci vsetci sme v napati - asi ako pri 385 casti nejakej venezuelskej telenovely. Lovu zdar
A ja sa nesprtam co maju medzi sebou a ci daco riesia alebo nie....unika mi pointa ze "co basnik chcel povedat" 🙂 🙂
kočky vy ste také super....ja keď budem mať probl určite ho tu na fore napíšem, toľko možností by ma v živote nenapadlo...... 😉

No, takze vysledok? Bo som tez tak zamotana ze az....len jedno sa spytam: suchli si ci nie? 😀