Manžel klame

12. sep 2023

Čaute ženy, som uplne zhnusena dnes, manzel ma tendenciu za mna byt na nase deti surovy, povie im veci typu čo si gramblavy, nič nevieš a podobne a ked som sa dnes o tom zmienila pred nim a jeho babkou, normalne vedome zaklamal, že to neni pravda a ešte povedal, že ona si tak vymysla babka, mne je z neho zle, ako moze jeden dospely muz takto este zhodit mna ze si vymyslam, namiesto vzatia zodpovednosti za svoje spravanie …. Som zhnusena, normalne rozmyslam, ze si ho parkrat natočim, aby som mala dokaz, lebo to ako hovoril babke, ze ja si vymyslam, hovorime vymysle a takto, uplne sa ma to dotklo….čo myslite?

tosomja
12. sep 2023

No nahraj ho. Tiež by som to urobila.

viestta
12. sep 2023

Teba sa dotklo, ze tliapal o tebe babke? Teba sa nedotyka, ze s tvojimi a aj svojimi detmi rozprava ako taky blb? Toto ries, nie to co povedal babke. Babke to je jedno, ale tvojim detom ublizuje ich vlastny otec, tie si tie traumy odnesu do zivota.

autor
12. sep 2023

@viestta no mne vadi aj to, ale vadi mi aj to, ze ked to niekde poviem alebo chcem riesit, on klame ze to nie je pravda

syslik81
12. sep 2023

namiesto toho aby si si zastala deti vtedy ked po nich vrieska ides a zalujes babke? ste vobec dospely ludia?

bajka16
12. sep 2023

Horšie ako babka na tomto celom je to, že tie deti si to zapamätajú, aj keď si on asi myslí že nie. Ale takéto veci veru v hlave ostanú.

autor
12. sep 2023

@syslik81 ale jasne ze si zastavam deti, ved ja mu za to stale hovorim a rozmyslam aj nad rozvodom, lenze ked on niekde na sude bude klamat ze si vymyslam

bajka16
12. sep 2023

Tvoj drahý by mal navštíviť psychológa aby vaše deti nemuseli.

autor
12. sep 2023

Ja som to hovorila tej babke v tom zmysle, ze sa mi to nepaci, ze to robi, ze neviem dokedy takto vydrzim, a on zacal klamat, ze si vymyslam a te hovorim blbosti a vo mne krv zrovna vrie, lebo som si predstavila nejaky sud, kde ma vykresli ako blaznivku, ktora si vymysla

januska12323
12. sep 2023

Ty by si sa pred babkou priznala, že ja neviem každý deň nevaríš? To sú vaše problémy nerieš pred ostatnými ľuďmi.

viestta
12. sep 2023

A co robis, ked on deti znevazuje? Teda toto si mala zarazit uz davno, nie babke sa stazovat.
Zeny, kde takychto chlapov rozdavaju? Pretoze toto by nepredali ani v zlave, to musia davat zadarmo...

autor
12. sep 2023

@januska12323 jasne ze priznala, ved som dospela, tak ked sa nejak spravam, tak si viem za tym aj stat a kef si za niecim stojim nemam problem to pred druhymi priznat

autor
12. sep 2023

@viestta no ked to robi tak do toho skacem, aby s txm prestal, ze to je male dieta a nema voci nemu taketo hlasky co pouzivat …. Detom vysvetlim, ze to nemaju pocuvat, ze to nie je pravda, ci tatinko povedal

mirkava
12. sep 2023

Tvoj manžel je hulvát keď takto nadava deťom. Bránil sa pred babkou. Ty si ho nemala takto priamo konfrontovať, bolo jasné že sa bude brániť aj za cenu klamstva. Porozprávajte sa, čo možno bez vacsich emócií a výčitiek. Povedz mu ze by takto deťom hovoriť nemal, nech si na to dava pozor.

viestta
12. sep 2023

Cele zle, cele zle. Vechtom by som ho ubila, raz by mu take z ust vypadlo. Chudence deti, dobreho (a co napisat aby som rovno nenapisala debila?) si im za otca vybrala. On sa pred detmi takto o nikom nevyjadroval, bol zdvorily a empaticky. Vsak? (len obcas o kolegovi povedal, ze je debil, obcas vyskocil na predavacku, ktora ho "nasrala", na tetu v autobuse, ktora mu "zavadzala", aj o tebe sa vzdy vyjadroval iba pekne aj pekne s tebou hovori, to len k detom sa takto "nezne" prihovara...)

tamta
13. sep 2023

Je možné, ze on si to neuvedomuje, to svoje správanie. Mam takú osobu v okoli, co vie povedať vela hnusných slov ale po nejakej dobe je schopný to poprieť a ešte o sebe tvrdiť, aky je skvely clovek... Podla mna to je porucha, psychická choroba.. Ak môžeš, nahraj ho a pusti mu to.. Inak voci tebe agresivny nie je? Dufam, ze ti je jasné, ze je to človek nevhodný ako otec.. Skoda, ze si nevyberala lepšie..

domkakvet
14. sep 2023

Treba to najskor riesit s nim a nie s jeho okolim.