Manžel kričal na mňa. Mohol by získať dieťa?
Ahojky,som sa tu prisla kus vyžalovat.
Som prvorodička,kopec veci sa iba ucima snažím co najviac byť dobrou mamou.Mala dostala vysoké teploty.
39.Stupalo na 39,3 aj zvracala.Vodicku jej davam,ale to tiež vyvracala.Hrozne silno plakala,dala som jej nurofen.Id jednej som s nou hore.Manzel ( už žijeme skoro oddelene) bol vonku.Volala som mu,nech príde.Najprv ze dobre,az mi to bolo divné,ale v tej chvíli som to neriešila.No a prišiel a vynadal mi škaredo.Malej totiz z nurofenu klesá teplota,aj som jej uz dala čisté pyžamko.Ze som p*** a j****
Naco som ho zbytočne volala ze jej nic nie je.
Som sa mu snazila povedať ze som sa zľakla,ale nenechal ma dohovoriť.Ze on teraz ostane za k**** Ulozili sme malú,ja som vymenila obliečky a on ju pekne uspal.Ze on bol na brigáde,na taxíku robiť a ze bude mat z toho problémy,ze ukončil skôr ako mal .Ja som to nevedela,teraz mam z toho výčitky,ze som mu volala aby prisiel.A to ma trápi,ze mi vynadal a povedal ze mi ju vezme ak sa neviem o malú postarať..🙄Teraz lezi na gauči v obývačke a furt hundre aka som j**** neschopná mater.😔 Myslíte ze by mu hu súd dal?Mala ma 15 mesiacov.😔😔
Nuž,nebol vonku ale v práci. Problémy možno bude mať. To ho však neospravedlnuje. Kedy už budete žiť oddelene?
Nie sud by mu ju nedal len pre to ze si ho zavolala domov z brigady ked si sa bala o jej zdravie. Nabuduce radsej volaj na pohotovost aj Keby jej potom uz “ nic nebolo.” Cudzi ludia budu slusnejsi ako tvoj vulgarny primitivny manzel. Posli ho prec alebo chod k rodicom a majetkovo sa vyrovnate sudnou cestou . Toto je uz verbalne tyranie. Jednej zene matke takto vynadat koli tomuto ? A ty si co videla na tomto kuse .. ked si snim nedavno dieta splodila ? A kto vie ci bol ozaj na brigade ked si o tom ani netusila mohol byt u frajerky. Kto ho vie ked u vas uz ani take zakladne veci nefunguju .. ze netusis kde je a co robi .. jeho reakcia a slovnik nema ospravedlnenie.
Moja. Ty si uz zial zmagorena. Normalny muz a otec by prisiel domov a podakoval ti ze si sa o nu tak pekne postarala ze uz nema teploty. Tvoj ti vulgarne nadava, ze si ho volala pre nic. No tak ked on povazuje taku horucku za nic tak myslis ze by mu ju sud zveril? A ty mas z este vycitky. Z coho?
Ak ti ja vynadam ze si ma otravoval svojim prispevkom, aj koli tomu budes mat vycitky? Ja ti urcite nevynadam, len ti chcem ukazat ake mas poskrucane myslenie.
Je mi velm iluto cim prechadzas. Cim skor budes od neho prec, tym lepsie.
Presne tak .normálny otec by bol rád že je všetko ok ,vrátil by sa naspäť do práce ,ešte by sa spýtal aké lieky treba a pobozkal by ťa a poďakoval že sa staras o malu .tvoj je poriadny chudák teda .určite by som s takým nebola aj keby sa ti dnes za to ospravedlní
Snáď nie je tvoj muž taký posero, že v robote nedokáže vysvetliť, že musel ísť domov kvôli chorému dieťaťu. Len doma vie nadávať na teba, ale normálne vysvetliť situáciu, to už je neschopný? On ti nepovedal, že robí taxikára?
To je hrozné. 😐
A nie, určite mu ju nedajú, však je v noci na brigádach, ako by sa o ňu staral?
Nič v zlom, ale 99% taxikarov je čvarga. Iba moj nazor. Dcerka ked mala 11 mesiacov, mala zapal močových ciest. Radšej ani nenapíšem, ako sme sa o ňu báli obaja.
No vy máte oveľa viac problémov a horších , ako jedna noc horúčok vašej dcéry.
Tento jeho výbuch určite nie je ojedinelý skrat v inak laskyplnom manzelstve, však áno ?
Toto bol prvy vulgarny vystup vo vasom spolocnom spoluziti? Ked si mu volala, mohli ste to prebrat po telefone, mohol ti povedat, ze robi. Pravdepodobne nekomunikujete a nefungujete spolocne ako rodina. Smutne.
Žijeme už skoro oddelene, ja by som už žila oddelene. Len toľko k tomu celému.
😂 prepáč musela som, jasné, ty si "najhoršie mama pod slnkom", ach ach, kde vy chodíte na tých chlapov
Prepáč, ale ty si tiež mimo, že výčitky? Si normálna? To ty tolerujes kkt j.....ho ktorého nazývas manže. A prečo by ti ju mal vziať? Nebuď hlúpa a co najskôr to ukončte, či si necháš takto nadávať?
@vyrovnanaosoba Ahoj. Vysvetli, ako skoro? Ked si pisala, ze teraz sa vala v obyvacke. Kde je potom, ked nie pri tebe? Je u rodicov, u frajerky?? Nic si z toho nerob, ze sa ti vyhraza, ze prides o malu😂to chlapi zvyknu robit, aby zenu potrapili... Musis ukazat, ze si silnu.... Dufam, ked ti nadaval, ze si nebola ticho.. Ze si mu to vratila... Nesmies sa dat!!! Ukaz, ze si silna... Nas rodicov, surodencov.. Pomozu ti... No tazko radit, ked nevieme co sa u vas doma deje... Drzim ti palce... ❤️
Ja by som na tvojom mieste mala výčitky len z toho, že ešte žijete pod jednou strechou. Tak mi zdvihol tlak, kkt jeden
Neviete komunikovat alebo nechcete.. Mohol povedat,ze je v praci...ze? Upokojit cez pismenka alebo telefon. A ty tiez,ked mate zly vztah,preco sa viazes na jeho pomoc? Suseda. Kamoska. Pribuzni..
ty sa nezamýšľaj nad tým, že na teba kričal (keďže ste pred rozchodom, tak sa ťa to citovo až tak dotýkať nemôže a asi to nebolo po prvý raz), ani nad tým, že ti môže zobrať dieťa (hlúpa vyhrážka, ty sa o dieťa staráš a také malé dieťa by žiadny súd otcovi nedal), ale nad tým, ako a kam čo najskôr odísť a mať kľude pre seba a pri dieťa
Nestíham tu jednotlivo odpisovať,tak len tak v skratke.Sme v podnájme,uz nemáme funkčné manželstvo,ale ako ja som mama tak on je oco.V telefóne bol milý,bo asi mal zákazníka,alebo niekto pri nom bol.Neviem nestarám sa.Ze on nie je povinný sa mi spovedať ,len som narobila problemy.Nebudem volať príbuzných ani susedov.Uz raz sa to stalo dávno ze som volala sestre a nie jemu,tak vrieskal ze co do toho taham svoju rodinu.Nie je to dobré ja viem,vsak pojdene už čoskoro od seba.Malej je čoraz horšie, takže smer pohotovosť.Diky ze ste mi tu napísali.Citila som sa fakt zle.Ale yz musim byť fit kvôli dcerke.
Nemusíš odpisovať jednotlivo, každá čo sem prispela, sú nájde upozornenie, že pribudol koment.
Naozaj ries svoje ďalšie smerovanie, smerovanie s dieťaťom, už bez hentej atrapy.
Že mu nie je cocotno takto vyvádzať, keď voláš na pomoc rodinu zle je, keď voláš jeho zle je.
No toto nie je manžel do dažďa....
@cicko44 to asi nebolo mne určené 😉 ja mám manžela ktorý pracuje a keď je doma, tak je doma a je plnohodnotným manželom aj rodičom. So všetkými právami aj povinnosťami 🤣
@vyrovnanaosoba no asi.. Som si nevsimla😂

😔😔😔