Manžel kričí, ja mlčím a deti sa pozerajú
nepamatam si, kedy sme sa naposledy usmiali.
kazdy den len ton hlasu, buchnutie dveri, moj pohlad do steny.deti sedia v kute. uz sa nepytaju. uz len cakaju, kedy to prejde.v noci ked spia, vankus je mokry. rano sa tvarim, ze je vsetko v poriadku. ale nie je. a to najhorsie nie je krik. to najhorsie je, ze sa na to pomaly zvyka kazdy z nas.
aj deti.aj ja.
Najhoršie je,že jediní,ktorí s tým vedia niečo spraviť len kričia alebo pozerajú do steny a zbytočne trpia deti.
Chudence deti
To je nejaka basnicka?
Lebo ak nie, tak by som ti odporucala netrapit tie decka, oni si taky domov a otca nevybrali, narozdiel od teba.
Malo veci ma vie vytocit, ale ked trpia deti hlupostiu svojich rodicov, to velmi
To je nejaka basnicka?
Lebo ak nie, tak by som ti odporucala netrapit tie decka, oni si taky domov a otca nevybrali, narozdiel od teba.
Malo veci ma vie vytocit, ale ked trpia deti hlupostiu svojich rodicov, to velmi
@majlo1234 je to umelá téma - ale v podstate je to jedno - toto sa deje v mnohých domácnostiach bohužiaľ ...
To je nejaka basnicka?
@majlo1234 ak sa mas smiať z druhych ludi, tak radsej nereaguj.
a chlap - ani žena nema na čele napisane aky bude otec - partner.
autor/autorka - on sa nesmial, rovno nazval rodičov hlupákmi - lebo sa tak správajú, ako hlupáci ...
odííííííííííííííííííííííííííííííííísť!!!!!!!!!!!! Deti si to nezaslúžia!!!!!!!!!!!!!!!
Rodičia ste obaja úplne zlí.Nemate si jeden druhému čo vyčítať.
A odpoveď na otázku že prečo neodídes je?
odííííííííííííííííííííííííííííííííísť!!!!!!!!!!!! Deti si to nezaslúžia!!!!!!!!!!!!!!!
@ninka1234 viem ze by som mala. len ten prvy krok ako - strach, nemam odvahu
A ty necháš svoje deti sedieť a pozerať sa na to. Krásne detstvo a štart do života.
no a čo že to napísal? lebo napísal pravdu? ten príspevok tak vyznieva. a ja už nejdem krmiť trolla 🙂
Rieš ako odísť, chudence deti. Každý deň počúvať krik nie je v poriadku pre nikoho.
Jedine co mozes zmenit v tomto pripade si ty a tvoj pristup. Ano, tvoj pristup, pretoze ak uz si vybrala za otca svojich deti debila, tak sa aspon postaraj aby źa tvoj vyber netrpeli. Oni za to nemozu. Miesto pozerania da steny a placu do vankusa zacni riesit ako im zabazpecis pokoj a klud, daleko od toho, pri ktorom trpia. Je to iba a len tvoja zodpovednost.
Ak nevies ako tak kontaktuj
https://www.zastavmenasilie.gov.sk/linka-pre-zeny/
bezplatna linka 0800 212 212
Nemáš odvahu? Tak trp ďalej teda
Tu ani nejde o to že trpíš ty a zvykáš si ale hlavne trpia deti a dostávajú peknú nálož do budúcnosti.
Nabudúce keď bude muž ziapať tak sa nepozeraj do steny ale svojim deťom do očí, osobne si myslím že to čo tam uvidíš ťa donúti konať a ak nie tak si rovnaká ako tvoj muž.
Ostaň si tam keď chceš je to tvoja vec len nechápem či tie deti nemáš rada alebo prečo im to robíš? Nechceš aby mali dobrú mamu a dobrého otca?
Práve tú odvahu nájsť musíš!!! Kvôli deťom a aj kvôli sebe. Život máme predsa len jeden a neurob ďalšiu chybu. Začiatky budú ťažké, ale zvládneš to a potom sa budeš už len usmievať. Nenechaj sa týrať....skús nájsť pomoc v rodine, v kamarátke, niekoho, kto ťa podrží.
vy obidvaja deti týrate, preto nájdi odvahu, bude to len horšie
Dufam, ze je to len vtip 🤢.. cudujem sa, ze nejaka kamaratka alebo susedia nezavolali socialku... ved to je tyranie deti z oboch stran
... hrozne
Mne chýbala odvaha 4 roky 😉 a už 9 rokov majú deti to najkrajšie detstvo aké som im mohla dať
Ak máš kam ísť, odíď! Urob to pre tie deti! Lebo si ponesú veľké traumy do dospelosti. Nezaslúžia si takto žiť, všetkým sa vám uľaví.
spoj sa s autorkou tejto dnešnej diskusie, tá je na tom podobne, možno ešte horšie, podporte sa a možno vymyslíte nejaké spoločné bývanie
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-mi-ublizuje-a-ja-uz-nevladzem/?page=3#post-89180122
spoj sa s autorkou tejto dnešnej diskusie, tá je na tom podobne, možno ešte horšie, podporte sa a možno vymyslíte nejaké spoločné bývanie
@0silvia0 možno cez IP. Ja mam dosť svojich problémov a snažím sa silu naberať. A viem, že sa musím postaviť a konať
deti žijú podľa vzoru rodičov - som zvedavá, ktorý vzor si vyberú tie vaše...už teraz mi ich je ľúto
deti žijú podľa vzoru rodičov - som zvedavá, ktorý vzor si vyberú tie vaše...už teraz mi ich je ľúto
@birika to nie je pravda. Moji rodičia žili a žiju uplne inak ako ja. nikto to nema na čele napisane ako vo vzťahu dopadne
Deti budú týmto tak traumatizovane, ze sa z toho budú hrabať celý život. Plus im nastavujes normu, čo je vo vzťahu ešte tolerovatelne. Chces, aby mali rovnaký život?
Pretože im to raz príde normálne, takto žiť nezit..
Myslím, že na toto narážal aj príspevok vyššie..
Verím, že máš strach. Je to ťažké. Veľmi ťažké.
ale urob to kvôli deťom. Tie si zaslúžia matku so sebauctou a najmä POKOJ.
Držim ti palce.
ja ale nepisem o tvojich rodicoch, ale o vas - manzeloch a vasich detoch
Ale dôležité je prečo muž robí krik, či sú to veci, ktoré sa dajú zmeniť alebo nedajú.

☹️ Čo Ti bráni odísť? Strach?