Manžel, ktorý stále na slovo počúva svoju mamičku
Baby, mate aj vy podobny problem? Moj manzel aj napriek tomu, ze sa odstahoval od mamy, stale ju pocuva, a ona mu mile rada stale rozkazuje a stara sa do vsetkeho...pritom nam nikdy nijako nepomohla, iba robi nervy v celej mojej rodine. A moj blby muz sa jej asi boji alebo co, lebo vkuse urobi to, co ona chce, len aby sa nahodou mamicka nenahnevala. Stale sa kvoli tomu hadame a uz mam pocit, ze nase manzelstvo nema vyznam :( pritom byvame u nasich, cize som si myslela, ze sa on zmeni a bude to ine, ale nie...stale nam svokra ako keby riadila zivot, a on to vsetko ticho respektuje...a jedini ktori nam pomahaju si moji rodicia!
@eliska1986 najmä sa ty odtrhni od neho, lebo sa mi ani veriť nechce, že také stvorenie behá po svete.S takým truľom by som nebola ani päť dní, nie to päť rokov....to si si na začiatku vášho vzťahu nevšimla? Alebo ti to nevadilo? Buď si istá, že ho nezmeníš. Inak, fakt mám pocit, že si vymýšľaš, nehnevaj sa na mňa...
Láska je slepá. Ono je to na začátku spíš velice pozitivní, že je to takový poslušný chlapec, ctící rodiče. Jenomže, čeho je moc, toho je příliš. Taky mi to dlouho trvalo. Lidé neukazují pravé tváře hned. Zatímco zamilované ženky naivně čekají, že se jejich milý změní, ten si hoví spokojený, jak je o něj ze všech stran postaráno.
A maminka začne čím dál víc vystrkovat růžky. Katastrofa na spadnutí, kdy on nechápe, co se to děje, však maminka to myslí dobře. Dnes a denně čtu tyhle příběhy a zbabělcích, co se otočí zády k ženám, co jim porodily děti, a jak hloupí berani poslouchají na slovo svoje matky, které svou sobeckou láskou ničí všechno.
Ztroskotá jim několik vztahů, jsou zklamaní, nechápou, proč je ženy opustily, neumí se sami rozhodnout, bydlí ve 30 u rodičů. Život je celkově dost bizarní. beru vážně i ty nejneuvěřitelnější příběhy. A takhle generace mi přijde čím dál víc ztracenější....
@timea7 Nie nehnevám sa.A ani si to nevymýšľam.Na začiatku mi to nebolo čudné-brala som to tak,že napr pri dovolenke išiel s rodičmi aby mu dovolenka neprepadla.A čudné mi to bolo pri intimnostiach-pri bozkavaní,keď som sa ho dotkla v rozkroku.Brala som to že iné prostredie má.Ale ked ma ledva objal pred svojimi rodičmi tak to mi už čudné bolo.A ked ma obíjma len v našom byte,alebo len ked sme sami vonku.Tak to ma vytáča
@mayka007 Necitala som vsetko, len ma neskutocne zarazilo, ze po 7 mesiacoch manzelstva oznacis svojho muza ako "blby" a "posero". Je to obdobie, kedy by ste mali byt este na vrchole zamilovanosti. Ako si sa mohla vydat za muza, ktorym takto pohrdas? Nepoznala si ho pred svadbou?
Nerozumiem tomu, zeny. Clovek sa predsa tak velmi nezmeni. Brali ste si ich uz takych. Co ste cakali?
tvoj muz sa nezmeni,ked mamicku doteraz pocuval nebude to ine ani kebyze sa odstahuje 1000km od nej a ani vtedy ked budete mat dieta.ona sa vam bude stale vrtat v zivote a chciet vsetko riadit,ty sa budes s manzelom len bezvyznamne dookola hadat,a zbytocne.neviem aku mas povahu,no skus si svokru nevsimat,vyhybat sa jej navstevsm a ked ti do niecoho bude kecat tak sprav pravy opak so slovami,je tomojzivot robim si co ja chcema 18som uz daaaavno mala,a samozrejme s usmevom na tvari.ked sa TYsvokre nepostavis chrbtom budes mat len zivot plny hadok....viem to;) ;) a ak ti mozem este poradit s manzelom si vyrozpravaj komu viac doveruje a kto je u nho na prvom mieste.ak jeho matka,vykasli sa nanho skor nez bude neskoro;(
@eliska1986 no máš pevné nervy...pri mojom temperamente, keby svokra riešila moju antikoncepciu, tak by som ju poslala až "tam, kam se vejde" a keby si ma partner nezastal, tak by mal asi u mňa stopku. Neznášam nesamostatných, nedozretých jedincov aj keď uznávam, že z veľkej časti za to, aký je,môže prostredie, v ktorom vyrastal, ale nežije vo vzduchoprázdne, má hádam kamarátov, kolegov, číta, počúva, tak asi je pipi, keď nechá so sebou manipulovať ako s bábkou.
@timea7 píše,počúva,číta,je vzdelaný...ale kamarátov nemá,s kolegami bývalými sa nestretáva.Je hotový mamičkin maznáčik.Mne mnohokrát vyčíta kamarátky,i to že prečo behám k mojej rodine.Poviem vám mamičky,že keby mohol rád sa vráti k mamičke a sedí pri jej sukni.Nie je samostatný...
@eliska1986 kľudne mu povedz, prečo máš kamarátky - aj preto, aby som od nich mala aj iný pohľad na život, lebo ty máš len ten jeden, aj ten nie je tvoj, ale tvojej maminy. Ešte raz píšem, obdivujem ťa, toto by som nezvládla.
@eliska1986 ....nerozumiem tomu, čo znamená "za 5 rokov sme spali len raz "
.... 😉 ....prosím vysvetliť 😉
@lapalma Ahoj,no za 5 rokov sme spali spolu 2krát,a potom ma už len spravil,prstami,ustami.Ked sme spali spolu tých 2krát tak bol nasraty že neviem navliecť kondom.A potom ma riadil-dolava,doprava,spomal,pridaj.Od vtedy nespávame spolu
Eliška - žienka, ak sa dá, ber nohy na plecia a utekáááj. Len tak tento mamičkin chujko bude môcť precítiť, čo v tebe má, keď ťa mať nebude. A keď to nepochopí a od mamičky neodíde za tebou, tak to nie je chujko, ale chuj a život s ním peklo pekielko (a bude to len horšie). To je aký dilino s týmto sexovaním? Bože, ako žienky maminky žijú na tomto svete. Ja som už z toho niekedy zúfalá, keď to tu čítam. Veď to nemožno na žienkach-maminkách takto orať. 😢 😢 😢
@eliska1986 ...to si robíš snáď len srandu....načo si teda s ním ?
😨 ....TOTO ti stačí ? ...a stačí TOTO jemu ?
@eliska1986 toto myslíš vážne?!?!? Čo ťa pri takom volovi drží?!?!? Ospravedlňujem sa všetkým volom - zvieratkám, ktoré som teraz urazila. Normálne fakt neverím, že to tu nepíše tvoja dvanásťročná sestra, ktorá sa dostala k tvojmu PC. A to som tu pred časom písala, že ma na MK už nič neprekvapí.....
@lapalma ahoj,je to úbohé.Som s ním len z povinnosti.Kvoli dcére,že má rodinu.A ja mám,strechu nad hlavou.
@timea7 mysli si čo chceš,nespája ma nič s ním.Jedine rodinu ktorú vytvárame mojej dcérke.A že my dve máme kde bývať.Som s ním len s povinnosti
@eliska1986 ...nesúdim ťa...len mi je ľúto - taký život si nezaslúži žiadna žena ☹
@eliska1986 svojím spôsobom ťa chápem, máš kde bývať, finančne to máš ľahšie, ako keby si bola sama s dcérou. Len sa ti divím, že si nechávaš pretekať pomedzi prsty najkrajšie roky svojho života. Nežiješ ich. ale prežívaš. Je jednoduchšie napísať, že som s ním len z povinnosti, mám kde bývať, ako zamakať a postaviť sa na vlastné nohy. Že sa to dá, viem z vlastnej skúsenosti a potvrdzujú to aj mnohé príbehy žien tu z MK, ktoré to zvládli aj s viacerými deťmi. Je to samozrejme tvoja vec, ako si naložíš s vlastným životom, len si uvedom, že ti nikto nevráti ani dnešný deň, ani tie roky, ktoré si prežila takým spôsobom, aký opisuješ. Držím ti palce, aby si raz našla odvahu a dostatok síl na to, aby si zobrala svoj život do vlastných rúk.
to poznám ....a dobre ... neodstrihnutá pupočná šnúra . egoistické od manželovej matky 😢
@mayka007 ja som mala rovnaky problem,ale vobec sa mi nepaci,ako reagujes na niektore komentare. Napriklad @doty1 ti napisala rozumne. Ked cakas,ze vas bude svokra dotovat,tak cakaj aj,ze bude za to nieco chciet,konkretne vam rozkazovat,ak je taky typ. Naco jen nosite nakupy,ved ma muza pises a snad nie je nevladna. A naco vam ona kupuje sirup,kavu?
Popravde neviem,ci sa to da nejako riesit,ked na jednej strane cakas od nej materialnu pomoc a na druhej nechces mat s nou nic spolocne....
Dievcat zlate nohy na plecia a prec zivot je kratky treba si ho uzivat a nie len prezivat zo dna naden urobte to z ucty k sebe
Ahojte žienky ja som už 4 roki s nim a je to horsie a horsie jeho mama je taka protivna ze uz ani neviem kam stim on ju počuva na kazdi krok a mna so srdca nenavidi nekedi mi aj nadava a hrsi uz asi tri krat ma zahresila so svokrom neviem preco to robi babi pomozte mi ak ste tu
@kwietok600 ahoj, byt tebou beriem nohy na plecia.
Presla som si tym, mna aj s dcerou doslova vyhodili z bytu za co im vdacim. Teraz zijem zivot v klude,bez nadavok,obvineni klamstiev...a hlavne bez svokry. Ako pisu baby zivot si treba uzivat a vediet ze zijes nie cely preplakat a trpnut.

@damotka uplne si to vystihla a toto je moja nocna mora...