icon

Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie

27. jún 2024

Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡

tilly
29. jún 2024

@lucia147852 nee, to fakt také existujú? Fúú, to snáď nie.
A chlali čo? Ja si neviem predstaviť, že by môj muž došiel, že chce potešiť dieťa a ja by som si dupla, že nie... veď by ma poslal niekam.

autor
29. jún 2024

@h2 vedia ze som proti a oni planovali tiez ich synovi kupit

ketrint
29. jún 2024

@tilly viem o tom, ale hľadám nový byt a skola je jedno z dvoch hlavných kritérií, tak preto som sa pýtala na Tvoj názor na školy 😉 Sedi to aj s mojim prieskumom…
Ďakujem krásne 💕

kristiii
29. jún 2024

To je jedno, že má 12, aj to, že o tom rodičia vedia. Keby si bola taká zásadová a presvedčená o tom, že konzola je pre deti zlá, tak ju nedáš žiadnemu inému dieťaťu, ale ju vrátiš do obchodu.

minenkak
Autor odpoveď zmazal
minenkak
29. jún 2024

Môj muž je kludas,ale toto by som si ani ja nedovolila urobiť,veď sa musel cítiť tako malé decko,ktorému zobrali hračku ,fakt neviem, čo je zle na video hrách

mima1608
29. jún 2024

@kristiii ona nedopraje zjavne len vlastnému dieťaťu. Cudziemu to áno. Dokonca aj sama sebe dopraje darčeky "len tak" a ešte sa aj urazí, keď žiadne nedostane. Toto je kus zakomplexovanej hlupane, čo sa bude na tom chudákovi synovi vŕšiť donekonečna... Alebo teda kým syn jedného krásneho dňa (napríklad na 18. narodeniny) netresne dvermi a viac ich už neotvorí.

tilly
29. jún 2024

@ketrint jasne. To má logiku

miroslava21
29. jún 2024

Tvoj syn uvidi, ze vlastna matka mu konzolu nechce kupit ale kupi ju jeho bratrancovi. No co si ten chlapec pomysli?- tak mne nekupi ale druhym kupi?
Uci sa excelentne, hodinku hry raz za cas zneho spravi zavislaka? To mas take zmyslanie z vlastneho syna?

aurora33
29. jún 2024

Mne príde strašne vtipne slovne spojenie ,, nakoniec sme sa rozhodli dať to synovcoví´.
To nie vy ste sa rozhodli. To ty si sa rozhodla a tvoj podpapucnik sa bohuzial musel rozhodnúť súhlasiť s tebou.
Ozaj, odkaz mužovi, že vyhral cenu ,,podpantofľáka roka”.

zuzulka558
29. jún 2024

@miroslava21 robí sa pekna pred druhymi a za dverami doma xantipa

zuzulka558
29. jún 2024

@tilly teba by poslal ale mna by zbalil 😀 a baj baj

miroslava21
29. jún 2024

Ale najlepsie na tom je, ze autorka si o sebe mysli aka je super matka a partnerka muzovi 🤭

tilly
29. jún 2024

@aurora33 podpantoflak bez gulí, čo sa ani decka nevie zastať...

tilly
29. jún 2024

@zuzulka558 to sú chlapi, čo ešte majú guľky 😅

zuzulka558
29. jún 2024

@tilly aj temto jej možno má ale u inej,,klobuk dole ak to s nou zvlada a nepotrebuje vypnut hlavu u inej

autor
29. jún 2024

@kristiii ale mna nezaujima ci bude mat synovec. Mna zaujima moje dieta

autor
29. jún 2024

@aurora33 odovzdam 😉

lienkashcj
29. jún 2024

Manžel má rozum na rozdiel od teba....prečo dieťa nemôže dostať za vysvedčenie darček ale ty za nič áno....sa uvedom nežijete v min. st. Keby si napísala ze niečo do domácnosti (napr sa niečo pokazilo alebo tak, ale ty si naštvaná že tebe nič nekúpil)
A hanbis sa to napísať pod svojim nickom tak píšeš anonymne

lienkashcj
29. jún 2024

Ak sa takto správaš stále a si ako gestapo nečudovala by som sa keby ťa manžel začal podvádzať jedného dňa. A úplne by som ho chápala s gestapom sa nedá žiť....radšej si nájdi psychiatra aby ti pomohol sa z toho dostať ....žijeme v 21st nie v 19st

lienkashcj
29. jún 2024

@h2 je to anononymne tak to bude táto hysterka na 100% 😂

hors
30. jún 2024

Ty si dobra hysterka🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂😂

kristiii
30. jún 2024

Nie, teba nezaujíma tvoje dieťa, teba zaujímaš len ty sama, na nikom inom ti nezáleží. Počkaj, až sa budeš o nejaký čas rozvádzať a váš syn bude chcieť bývať radšej s tatkom.

libusak
30. jún 2024

Je tam toho. Nech ma dieta radost ty vole. Ja by som este manzela vystiskala.

aurora33
30. jún 2024

@h2 urcite je to ona

stormie
30. jún 2024

Ja som asi jedina ktora ta chape ?? Neviem ako ste na tom financne a ake dary si zvyknete davat ale mne to pride jednak prehnane draha odmena za vysvedcenie a ak manzel pozna tvoj nazor na konzolu a napriek tomu to kupil tak to bude problem inde … odporrucam si sadnut aj so synom a dohodnut si pravidla a cas straveny hranim.

bessie12
30. jún 2024

@stormie myslím, že na tej konzole by nehral len ich syn. Sú aj rodinné hry alebo ako nazvať, takže si nemyslím, že je to zlý darček.
Ako som už spomínala. Tiez som dostala konzolu a bola som mladšia od jej syna. Ziadna závislosť na tom nie je. Svojim deťom by som tiez dopriala hernu konzolu ak by po tom túžili.
Navyse deti dostávajú ovela drahšie dary ako nejake konzoly. Napríklad najnovšie Iphony a tomu zase ja nerozumiem 🤷‍♀️
Čím viac sa zakazuje, tým je to horšie ...

miskakyska
30. jún 2024

..my sme kúpili synovi na 15 narodeniny .. až plakal od šťastia,lebo sa mu ani nesnívalo, že ju dostane... hrá len fifu a hokej .. čosi tam uchytí z angliny aspoň 😁

drago12587
30. jún 2024

Retardovana hystericka a dementna háveď ... Zavidiš dietatu darček... Neskutočne