Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie
Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡
Je uplne jedno ci syn vie, ze konzola bola povodne pre neho. On uvidi, ze jemu ju nekupis ale kupis druhemu.
Keby si radsej hladala nejaky kompromis, ako urobit radost synovi a aj aby si ty bola spokojna.
Si velmi tvrda a chladna. Aby sa ti to raz nevratilo
S týmto prístupom dúfam, že sa už tešíš na ten škaredý lacný starobinec, ktorý ťa čaká…
Chudák manžel a chudák dieťa.
@lavender94 no no no neprehanaj
Nepreháňam. To dieťa nie je blbé, vidí ako sa správaš a zanechá to v ňom veľké emócie. Teba to možno príde ako maličkosť, ale to dieťa nepozná problémy dospelackeho sveta, jeho problémy su presne toto a je to pre neho asi taky pocit ako keby teba podvedie muž. A keď bude dospelý, ten pocit zostane. Ta detská krivda sa nevymaže tým, že bude mať iné starosti a nebude ho už playko zaujímať. Možno ťa nezavrhne úplne, ale nemyslím si, že by si s týmto prístupom dosiahla nejakeho kamarátskeho vzťahu. Bude ťa rešpektovat ako človeka, ktorý mu dal život, ale to ako sa správaš vidí a ten vzťah medzi vami skôr či neskôr ochladne ak budeš takto pokračovať do dospelosti
@lavender94 to trápne "no no no" čo tu autorka dala je znakom toho, že jednak jej táto diskusia nič nedala a jednak je to totálne toxická osoba, s ktorou nemá zmysel sa snažiť normálne komunikovať. Ona má len svoju pravdu a inú nie je schopná akceptovať, lebo vo svojom malom mozočku to má nastavené tak, že celý svet sa točí len okolo nej a toho čo ona chce. Zbytočne sa teda snažíš jej niečo vysvetľovať.
Keby si ty tuzila po darceku od muza a on by ti povedal no no, to nepokladam za dobry darcek a ten darcek by ti kupili na vianoce napr rodicia alebo surodenec, ale tvoj muz ked sa to dozvie tak keby ten darcek vzal a dal ho napr tvojmu surodencovi alebo jeho surodencom. Ty by si len videla, ze ten darcek nechce kupit tebe ale kupil ho jehk sestre, uz vidim ako by si bola stastna ako blcha akeho mas super muza.
Uff uff. Ak uz to raz muz doniesol, mali ste mu to dat. Ja som proti tym hram, snazime sa to kupit cim neskor, ale viem ze nas to neobide. Lenze. Nikdy by som toto dietatu nespravila, ze to po com on tuzi dam niekomu inemu z rodiny. Ver ze to si zapamata navzdy, aku krivdu si mu urobila
@miroslava21 manzel mi kupuje sice darceky ale doteraz na nic nepovedal nie ;)
@zuzuliatko18 princ z Perzie to bola úžasná hra, nahrala som sa jej veru riadne 👌👌Nostalgia, ďakujem za pripomenutie
Autorka, dala som si tu námahu prečítať si celú diskusiu, ty nie si normálna... Tak zuris kvôli konzole, chceš ju roztrieskat, aby syn nemohol hrať a nebol "zblbnuty" a odrazu už u synovca a návšteve hrať môže. To už nebude zblbnuty🙈🙈
Však to si aj doma mu mohla dat limit a vsetkp by bolo ôk. Problém asi nie je ani tak konzola.
No tu mi to príde skôr ako tvoja zranená hrdosť, ze TY si zakázala a muž kúpil a tebe nekúpil nič. No koniec sveta🙈
Syn dostal Mcdonald, lebo to nemá často a jeho konzolu má jeho bratranec
Chúďa dieťa a vlastne aj muž, také "gestapo" mat za matku a manželku
@jaskolka minule mi nejaka debata pripomenula este hru prehistoric, aj to sme s brachom mali radi. A ako pamatnik si pripadam, ked spomeniem hru sokoban alebo gorbacov, to su riadne vykopavky uz 🤣
@zuzuliatko18 my sme minule s mužom hrali it takes two, alebo tak nejak sa to volá. Super oddychovka. Ja som na psko antitalent, nebavi ma to ale toto by som si kľudne zahrala ešte raz
@jaskolka nebude lebo to nebude hrat kazdy den ...
@dashie269 presne, dokonca nebolo ani dokázane, že by strieľačky podporovali násilie…. Zakazovať takto radikálne konzole je podľa mňa čisto o neonformovanosti. Veď na tom tie deti nebudú od rana do večera
Áno, je to hra. Je to koníček a zábava ako hocijaký iný typ hrania sa. Ja som hrala hry na počítači už pomaly od škôlky, počas školy som zároveň aj tancovala a robila športy a žiadna závisláčka sa zo mňa nestala, práve naopak, hrám ich oveľa menej, ako som zvykla. Skôr ma to motivovalo ísť cestou programátorky a tak sa možno v budúcnosti živiť vývojom hier, či iných programov.
Tak konzolu sme dnes dali synovcovi a velmi sa potesil. Syn ani nepipol ze preco on nema a jemu sme kupili
Pretoze syn nemôže ani pípnuť, však? Chúďatko utiahnuté
@aurora33 no chudatko ... prosim ta neprehanaj zahral sa trocha a bol spokojny
Dosla si provokovat? Kolko stran je tvoj ciel?
Toto je buď ozaj fake téma alebo si ozaj totálne mignuta na hlavu...
Bože, autorka, ty si taká krava, že to až bolí. A to som teraz urazila všetky kravy a tým sa týmto aj ospravedlňujem.
Prečo takéto Xantipy...stíhačky...fúrie...majú vôbec deti? Despotické správanie, príkazy mužovi, zákazy dieťaťu, len TY...TY...TY...A potom sa niektoré čudujú, že chlap si narazí milenku. Bodaj by nie, keď má doma toto 💩
Akého veku potrebuješ dosiahnuť, aby si pochopila, že nie nie všetko na čo povieme “v pohode” nie je v pohode? Chalan pochopil, ty si sa asi zasekla v emočnej vyzretosti nižšieho veku ako tvoj syn
Ach bože, ak mi niekedy takto preje*e, tak sa dám asi utratiť
Ach zeny vy nechapete ze syn konzolu nedostal a je s tym v pohode? Zahral u synovca a je spokojny.
Nie kazdy je za to aby decko malo konzolu ci to je trz v mode ze ma spoluziak tak nech maju vsetci? S muzom sme sa dohodli ze ju darujeme synovcovi a tym je vec vyriesena
My chápeme. Ty si nepochopila svojho manžela a syna.
Ach autorka, to nič nemení na tom, že si blbá 🤦♀️ to TY si rozhodla, že ju nedostane a nie VY. Tak neklam nás 🙄

@vevesh syn nevie o tom ze bola konzola pre neho povodne urcena a rozvod vy stale len rozvod