icon

Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie

27. jún 2024

Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡

marca12
27. jún 2024

@evkakorcek A preco nie? To nemoze muz nieco len tak kupit zene? Ja dostavam darcek aj mimo sviatkov a vzdy ma to potesi. To je nejaka hanba dostat darcek od muza?

koniarova
27. jún 2024

@marca12 a si sklamaná, keď kúpi darček deťom a nie tebe?

vivuska666
27. jún 2024

No a? Aj nasi maju. A plati pravidlo ze len cez prazdniny. S obmedzenym casom. Staci urcit pravidla a dodrziavat ich. Ked maju pruser, zoberem a odlozim.

oriesocek
27. jún 2024

Pokial by si mala doma mojho manzela, tak uz by ta kleplo davno. Presny pocet pc, notebookov, tabletov, routrov, ale aj zosilovacov, reprakov a dalsich veci, ktorym ani neviem meno si netrufam odhadnut. A ano mame aj Nintendo a ine srandy - to dostala vtedy 5 rocna dcera na Vianoce....

kaktusik007
27. jún 2024

autorka, mna by porazilo rovnako. Toto mi spravit chlap za chrbtom - bol by riadny ohen na streche.

ad jeden - nie je to lacna sranda a je to zbytocnost
ad dva - darcek takehoto rozsahu kupovat bez konzultacie so mnou????
ad tri - darcek za vysvedcenie???? prosim???? za to, ze si dieta iba plni svoju pracu a chodi do skoly, neurobilo ziaden brutalny uspech typu vyhra v krajskom kole, uspesne prijate na orestiznu skolu a podobne????
ad styri - najviac by ma nasral ten pristup a to, ze to bolo mimo mna

na druhu stranu - poznamka o tom ze kupil darcek dietatu a nie tebe je hodne cez, toto akoze mi hovori ze ty nemas take podobne dovody proti ako som napisala, ale iba bohapusto ziarlis na vlastne dieta a si sebecka

oriesocek
27. jún 2024

Takze bud rada, ze iba konzolu, kedze u nas napr stolik v obyvacke vyzera takto a uz som rezignovala....

danieli
27. jún 2024

Konzolou svet nekonci, u nas tiez parkuje playko, uz aj nintendo, syn ma svoj velky pc a predstav si, ze sa hrame spolu vsetci😂taky rodinny relax, syn na to nema ziaden limit, cuduj sa svete, sameho ho to extra nebavi, vie sa spojit aj s kamosmi, vtedy sa spolu prehraju, ked som prisne strazila cas, malo to uplne opacny efekt, len sme sa dotahovali, je to na nom a prichadza obdobie kedy sam povie, ze ide robit nieco ine, lebo nechce skoncit ako zavislak, co len sedi a hra😂

esmey
27. jún 2024

Nezavidim chlapom čo majú doma takéto fúrie ako je autorka témy

luccija
27. jún 2024

No vidíš a iné majú doma zgrlosa.Syn sa určite poteší asi po nej túžil veď, keď tam nepresedi celé dni tak to bude v pohode.A sú hry aj náučné, ktore ho niekam posunu a niečo nové sa naučí.Asi ti to neoznámil dopredu, lebo vedel aká by bola reakcia tak aspoň nepokaz synovi radost

777januska777
27. jún 2024

@bubuzu všetko ovplyvňuje všetko, ale občasné hranie hier na konzole je práveže prospešné. Dieťa sa pri tom učí rýchlosti a rýchlemu rozhodovaniu, trénuje jemnu motoriku, prepája mozgové hemisfery, keďže používa naraz obe ruky, atd. Hranie hier môže byť prospešné, ak sa nepreháňa. Ja som mamička, ktorá je s detmi stále vonku, stále na bicykloch, piesku, vkuse behaju atd. Ale dovolím im aj hranie hier. Treba si uvedomiť, že žijeme inú dobu ako naši rodicia ci my sme žili a teda držať deti mimo technológií a z technológií robiť strašiak môže neskôr skomplikovať deťom buducnost a uplatnenie. Treba hľadať nejakú zdravú mieru všetkých možností.

kikusenka1
27. jún 2024

Ja by som dieťaťu konzolu tiež nedala, miesto toho by som ju schovala v spálni a tajne hrávala keď budu všetci spat😂

vanilkovazmrzka
27. jún 2024

Ty si dobre strelena

majka99999
27. jún 2024

Moji (konciaci siestak a tretiak) dostali na Vianoce (lebo vtedy im mozem dat spolocny darcek), hraju spolu hlavne futbal (teraz bol nejaky update, tak hraju Euro). Vsetko treba s mierou, treba ist aj von a tam hrat futbal, bicyklovat, korcule...
Druha vec je, ze takato vec sa kupuje po dohode, kupila som, az ked muz suhlasil.
Za vysvedcenie dostavaju peniaze od starych rodicov, ja som im slubila Mekac, cele prazdniny okrem 2 tyzdnov budu mimo BA, tak teda urcite tak skoro nebudu mat alebo do restiky na palacinky, sami povedia.

autor
28. jún 2024

Syn sa uci excelentne ma same jednotky. Syn spominal ze chce konzolu ale jqsne som povedala ze nie. A muz spravi toto.
A k tomu ze darcek ja nvm ako vy ale u nas muz mi kupi len tak nieco nie iba na sviatok. Mame peniaze o to nejde ide o princip

evkakorcek
28. jún 2024

Áno áno... Tu ide o princíp, že ten darček nebol pre teba, ale pre syna. (Inak by si to v úvode nespomenula)

terezia323
28. jún 2024

Hrozný, hrozný muž. Kúpil darček vášmu synovi a nie teba. Rozvod určite

really8
28. jún 2024

Nerob zo seba chrumkavu. Co si ty ze povies nie a vsetci sa doma pokakaju z teba? Asi sa neviete bavit. Aky mas dovod ze ti to vadi?

autor
28. jún 2024

@really8 vadi mi to pretoze sme sa na tom nedohodli a razne som to zakazala 😡😡😡 rozmyslam ze ho pojdem vratit teda ak sa bude dat vratit.

A k tomu darceku myslela som ze je to pre mna, ked som sa ho spytala ze co to a mi povedal k tomu ze ved aj ja sa budem moct hrat.

really8
28. jún 2024

Ale on neni tvoj psicek ze razne si zakazala. Doplati teraz na to aj tak to dieta. Nieco mu kupite a potom mu to vezmete. Urcite sa blysnes v jeho ociach.

Stale si nedala jediny argument preco si zakazala.

A stale nechapem preco darcek pre teba je ok a pre dieta je to zakazane.

h2
28. jún 2024

Ty si normálna? Piatak bez hernej konzoly bude outsider, stavím sa, že všetci jeho kamoši ju už dávno majú. Syn sa učí výborne, nevidím dôvod, aby nedostal darček, po ktorom už dávno túži. To, že ty niečo rázne zakážeš, neznamená, že muž to musí poslúchnuť.

h2
28. jún 2024

A ty máš narodeniny? Meniny? Výročie? Alebo si tiež úspešne ukončila ročník s dobrým vysvedčením? Či prečo si očakávala darček pre teba?

mclissa
28. jún 2024

A ty na niecom ficis? Takto prehnane reagujes na konzolu.

cherrystone
28. jún 2024

ja teda neviem ako v inych rodinach, ale mam za to, ze manzelstvo nie je vazenie, aby mi niekto nieco prikazoval alebo zakazoval. a to ani keby sa rozhodnem kupit dcere duhoveho jendorozca, ktory prdi trblietky. za moje zarobene peniaze si kupujem, co chcem a komu chcem.

katulienkax
28. jún 2024

Manzel sinto kupil predovsetkym pre seba, vazne si myslite, ze chlapi kupuju konzoly pre deti? Ano to je skvela vyhovorka ze pre dieta ale predovsetkym pre seba sameho, dieta je zasterka 😭

h2
28. jún 2024

@katulienkax To sranduješ? Jasné, že to kúpil pre syna. Keby chcel pre seba, kúpi si dávno. Aj môj muž kúpil konzolu pre syna, on na tom nehrá. Nie každý dospelý chlap hrá hry.

vanilkovazmrzka
28. jún 2024

@terezia323 tiez si myslim, ten muz si nezasluzi toto trpiet doma 😄

Autorka si hnusna mater ked svojmu excelentne sa uciacemu dietatu nedoprajes jednu hracku ktoru si zela. Ak to pojdes vratit a nedoprajes synovi odmenu, fakt ti zelam ten rozvod.

vikiki29
28. jún 2024

Chudák chlap, stavím sa že x- krát už oľutoval koho si vzal.

belllinka
28. jún 2024

ty si teda riadna semetrika 😂 Začínam pochybovať, či toto je pravdivá téma lebo neverím

duunlo
28. jún 2024

Dieta sa moze hrat na konzole a teba moze manzel doma poriadne vyprasit. Snad po dobrom sexe budes mat lepsiu naladu…

lucia147852
28. jún 2024

Ty si rázne zakázala ? Omg a čo si gestspo? Neviete komunikovať…. Tvoj muž neni tvoj psíček a keďže sa s tebou očividne nedá najist kompromis tak si tiež spravíme po svojom. Chudák vaše dieťa. Z týchto výlevov trpí hlavne on. Mala by si sa spamätať a ak neviete žiť ako manželia a rodičia a komunikovať spolu vyhľadajte poradňu. Vy za každých okolnosti máte pred dieťaťom drzat spolu. Nie že otec kúpi, matka vráti… choré….