icon

Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie

27. jún 2024

Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡

Strana
z13
betulinka1
5. júl 2024

Normalne je mi uprimne luto, ze ju nedostal. Trosku som dufala, ze ked si precitas nazor inych, tak si das povedat. Ja som mala tiez velmi zásadovu mamu a uprimne k ničomu mi to nebolo, skor naopak. Viem, ze to nechápeš ale detska duša je velmi krehká a aj ked nic nepovie nahlas, jeho duša tym utrpela. Mozno by bolo treba naozaj zvazit, ci by taku konzolu nemohol dostat aspon pod stromček.

nevenka
5. júl 2024

@mima1608 asi aj tu nasu plysovu...

nevenka
5. júl 2024

Mne je normalne do zurenia za to ubohe dieta...kolka nespravodlivost. On s tym ale vobec nie je v pohode...Neexistuje.
Tak otec donesie konzolu za vysvedcenie pre syna a Vy ju date bratrancovi.
My sme sesternici o dom vedla zavideli, ze dostala ozajstnu Barbie (male sme boli v 80-tych rokoch, toto bolo tesne po roku 90), my len take obycajne lacne napodobeniny. A kebyze moja mama sesternici da tu Barbie a nam takuto babu, tak teda by som s tym nebola v pohode. Ale ona ju teda dostala "od Jeziska". Kebyze na narodky mame dostat a vidim, ze "tu lepsiu" daju nasi jej a nie mne a sestre, tak by sme s tym veru v pohode neboli. Aj tak sme jej zavideli, ale nakoniec ano, hrali sme sa spolu. Ale bol tam rozdiel a stale ho tam vidim. Nasi mali proste kus menej penazi ako jej rodicia...To bolo cele.
Kolkokrat ma ale stvalo, ze starka, s ktorou sme byvali, tak tutu mutu k sesternici, po nas aj pokricala. Ale ona bola vzdy ta "dobra, poslusna". A my tie neposlusne...No lebo co oko nevidi, srdce neboli.
Dieta teda velmi dobre vnima tieto rozdiely. Vas syn vnima, ze ocenujete synovca viac ako jeho. Nepopise Vam to tak, ako dospely, ale ked dospeje, on to pochopi a spravne. A nebude to vo Vas prospech.
Ja byt tvojim muzom, radsej to pojdem vratit alebo dam uplne cudziemu niekomu, zatala by som sa a synovec by to nedostal. Aby synovec dostal nieco viac ako vlastny syn...Vy ste obaja padnuti na hlavu, fakt.
Pisala som, ze nasi maju doma X box a neslo to 2 mesiace. Teraz, ked chori boli a nemohli este lietat po vonku, tak pol hodinku kazdy. Ale ked si mozu vybrat, radsej idu von. Skoda reci, ked neviete nastavit normalne hranice a musis to takto hlupo riesit.

masket
9. júl 2024

Jediný dôvod na založenie si účtu je komentár, ktorý napíšem.

- Žena. Skludni hormón a ukludni sa. 🙂 nech si mladý hra, buď sam, alebo s ocinom, evidentne máš nejaké komplexy. Jedine, čo máš rozmlatit je tvoje smradľavé ego.
Ciao.

drago12587
9. júl 2024

@masket učet si nechaj, zatial maš zdravy nazor :D .....

morgenstern1253
10. júl 2024

Veď ty si to ešte kruto vyžerieš keď bude synátor v puberte, mať takúto otrasnú a sebeckú mater, chlapovi davam max. 5 rokov. Svojim spravanim si rozvrátiš celu rodinu a syn Ti bude už v 13tich huliť travu a chlastať, a ani sa mu nečudujem..

autor
10. júl 2024

@morgenstern1253 ja neviem odkial vy toto mate ze aky bude syn a ze manzel odide 🫣🫣🫣 co ste vestice?

mima1608
10. júl 2024

@autorka, nemusíme byť veštice, aby nám bolo jasné, že s takým gestapom ako ty to nie je dlhodobo vydržatelné 😉

morgenstern1253
10. júl 2024

Lebo keď ma človek doma niečo také ako ty, tak ina možnosť ani nieje. Zamysli sa nad sebou, veľa dievčat tu ti už povedalo že tvojim spravanim ubližuješ svojej rodine. Tvoj syn si jedneho dňa uvedomi čo si zač a Tvoj chlap raz nájde gule ťa niekam poslať. A ostanú ti iba oči pre plač.

maty112
10. júl 2024

baby toto bude kravina tato tema...uz len to ako sa vyjadruje k synovi a pod.. to pise nejaka nasrana pubertacka ktorej mladsi bracho dostal hru, ale ona si nemohla dat prepichnut nos.. 😁😁

Strana
z13