Manžel ľutuje, že odišiel za prácou do Talianska
Maminy,zeny.....moj muz pred 3 tyzdnami odisiel do Talianska robit.Velmi sa tedil lebo cely rok na to cakal...a muz ktory ho tam volal sa k nemu choval superne.Je to muz mojej kolegyne.Isli snimi este dvaja muzovy kamarati.Vsetko sa zmenilo ako dosli do Taluanska a zacali robit.Moj manzel robi na jednej lodi s tym ujom kolegyninym manzelom.Kazdy bozi den on slope vecer a rank je kysly ako citron a kazdy bozi den sa navaza do mojmo manzela.Moj muz je roztraseny,neschopny atd....a pri tom moj muz neni po opici.Potom cevec sa vratia domov do podnajmu a zase moj muz zavrety v izbe a pocuje ako ho ohovaraju.Dnes vecer som aj ja pocula ze ako mu vadilo ako si prestrel pradlo oprate....mojho mua hned presla chut na jedlo.Tak teraz nechapem aky problem snim ma stale henten.Moj muz sa strasne tesil na tuto pracu sle hrozne ho nici kazdy den mat zaludok ako gucu kvoli tomu co zae vymysli jeho kolega...
Radsej nech tam skonci...
Tak prirodzene že sa ho nepytaju ci si nenaberie, ked na to neprispel financne. Evidentne do partie nezapadol. Inak je to samozrejme vzdy na zaciatku tazke sa zosuladit - rozni ludia vkuse spolu - robota-ubytko. Tam je to vzdy o kompromisoch, ustupkoch a zvyknuti si na seba. Aj mojmu muzovi by bolo inak divne, keby niekto krasne zarobi a je cely cas na parkoch a vajcach. Kopec partii to riesi tak, ze si kazdy vari sam za seba.
Tak ako nehnevaj sa ale prečo by ho ponúkali keď on na to neprispeje??? Ho majú živiť? A ak tvoj muž chce iba párky a vajcia jesť tak je to trochu divné ... Žiadny normálny tvrdo pracujúci človek sa nenaje z pár parkov a vajec každý deň 🤦 takže ak mu je "drahé" platiť za mäso, zeleninu, normálne jedlo tak sa im nečudujem že im je k smiechu. Normálne to nevyzerá ak ani na normálny obed neprispeje. Môj sa tiež niekedy skladá s chlapmi a je mu jedno koľko, niekedy sám ako sa dohodnú. sám si aj vlastné kvalitné potraviny kúpi, niekedy keď má chuť víno a to pije málokedy, kupuje si tam proteíny, na čo má chuť...Keby mi povedal že tam párky a vajcia iba žvácha pri ťažkej fyzickej námahe tak mu cez hovor dám taký výplach žalúdka ako malému chlapcovi.... jasné že v zahraničí stojí jedlo viacej , môj nechá Sám keď je v Nemecku iba na seba na jedlo okolo 500€/600€ ale jesť treba. Nebude predsa škrt na stravu a ešte čakať že ostatný ho budú zadarmo kŕmiť 🤦 však ak tak dobre zarobí tak nemôže mať problém kúpiť si normálne jedlo.
Ono nechcem byť zlá ale tvoj muž naozaj znie ako by bol tam taký "puťko" . Nevie si sám nakúpiť , čaká že ho budú ako malé dieťa vodiť a čakať, čaká že mu zadarmo variť budú, vyblekáva pred ženou, nevie sa sám seba zastať, vedel kam ide a nevie ani Mú ani Bú z jazyka , "zarobí super" ale živí sa pomaly ako bezdomovec...a ktovie aký je v práci... Keby robil ako má tak na neho nerozprávajú..a sušiak im možno vadí že oni si ho kúpili a tvoj muž si tam vešia svoje prádlo hala bala. Však nech si vlastný kúpi a má po probléme.🤦
@anonym Kolko má tvoj muž rokov .?On je akoby samostatná jednotka .Toto nieje dobre v partiách .Mal by sa snazit viac zapadnúť .Bo bude to mat ťažké .Už hádam vydrží ,voľakedy chlapci narukovali na 2 roky .Dnesni muži sú ,,babovky ,,žiaľ.
Takze situacia sa nezmenila...tu je pes zakopany ...mon muz isiel do Talianska robit a nie kazdy vecer chlastat aby rano zolneho razilo ako zo studa...(dnes bude jeden pit flasu vina,liter palenky a 7 plechoviek piva)jednoducho ho vyradili z ich partie....a je mu to uz jedno Po tom co mu pomackali paradajky,naschval otupili nozik co mal od otca o beton a pizzu co si upiekol na veceru a mu ju rozbabrali tak ze uz mi to ani pes nezozral tak si povedal dost...vydrzi este do aprila kym mu zmluva skonci a odide a uz sa nevrati.To je tak ked ludua maju 2 tvare.Este pochopim keby to boli cudzi ludia ale ludia celkom blyzky....nevadi clovek sa uci z chyb....dakujem za rady
Poobzerať sa, či tam nie je iná partia Slovákov a podchytiť čo najviac z jazyka. Nabudúce to možno dopadne lepšie. Držím palce.
Nedávno som čítala, že nejakí muži z ubytovne sa pobili, dokonca, že aj niektorého zabili, v takých skupinkách sa ťažko žije, keď si neuvedomia, že by si mali pomáhať, ale robia si presne naopak.
"poradím" inak keďže sa tešil resp chcel to robiť a práca mu nevadí nech si nájde iné ubytovanie teda ak je schopný ak nie tak nech teda ide domov🙄 prečo by sa človek mal celý život uhybat debilom a hľadať si iné treba debili i ukázať kde je jeho miesto a nie nechať sa nech sa navaza go je také typický slovenske cusat a držať hubu resp odísť a nechať to tak
Moj syn isiel iba na brigádu takto do Francúzska na 3 týždne ešte v decembri. Povedal,že to má ako dobrú skúsenosť.Uz by nešiel.K nemu sa chovali v pohode,ale každý večer pili.A doteraz mu nezaplatili. No už peniaze ani neuvidí.A v januári mu volali,či nejde so Švajčiarska na 2 mesiace 😂
@iinuska ano aj teraz mi vravel ze vodja ide potokom a uz sa zacina henten jeden agresivne chovat....ja som mojmu muzovy povedala len tolko....ze som hrda ze nepada na ich uroven 😊😊😊

Jednoducho nejde mi do hlavy kde sa bere ta zloba v tych ludoch 😠😠😠