icon

Manžel ma asi podvádza

mosaki
19. jún 2013

Ahojte babulky,mám v sebe strašný zmätok a ani neviem ako začať.Mám vážne podozrenie,že ma mm podvádza,ale nemám žiaden rukolapný dôkaz(nič,čím by som ho mohla usvedčiť).Poraďte mi,ako mám postupovať,ako sa dopátrať pravdy,ako sa k nemu správať?On samozrejme všetko poprel,všetko vedel "logicky" vysvetliť,hovorí,že nech už sa správal akokoľvek zle ku mne,to že ma ľúbi a že ma nepodviedol je isté,že on je už raz také poleno a možno si ma ani nezaslúži.Ale ja neviem,či mu môžem veriť,je taký iný.Aj 13ročná dcéra si to všimla,sa ma pýtala,že čo sa stalo s ocom,že je taký divný.A len tak so srandy som nadhodila"možno si našiel inú a teraz má výčitky".Ona prekvapene na mňa pozrie a že"no vieš mami že presne na to som myslela"Poraďte babulky čo mám robiť.Chodí na týždňovky do Rakúska,chodí domov len na víkendy,nemám sa ako dozvedieť čo tam robí. ☹

maria1989
19. jún 2013

@linda20111 ajajaj, lenže keď nepodvádza, môže sa muž dobre naštvať... alebo lepšie povedané, akosi mu to môže ubrať z lásky k svojej žene. je to otrasné. fuj, len si to predstav, prichytí ju pri prezeraní mobilu, pritom je úplne nevinný... muži vedia ľúbiť ženu so všetkým, ale niekedy, keď prekročí určitú hranicu, zabuchnú za sebou dvere a potom ich môžeš presviedčať, atď... že si to nemyslela zle, že len nemal tvoju dôveru 😒

lovela1
19. jún 2013

@maria1989 a to čo je za lásku,ak sa nevie doma správat ako manžel a otec?

maria1989
19. jún 2013

@lovela1 každý robí chyby 😉

maria1989
19. jún 2013

@lovela1 a čo to podľa teba znamená správať sa ako manžel a otec? je na to nejaký presný vzorec?
😉

linda20111
19. jún 2013

@maria1989 ved ona ked tam pride tak nebude mu tajne pozerat.. jednoducho poviem: mojko jedna blizka osoba mi povedala ze ma podvadzas, nehnevaj sa proste musim vediet pravdu, kvoli tomu som prisla sem - tu dialku dala som si tu namahu a musim to vediet. bud tak dobry ak nemas co skryvat ukaz mi co mas v mobile, aby som vedela ako to je. chcem vediet pravdu. toto by som ja povedala, normalne kludne bez histercenia. nema sa co urazat ked mu to povie normalnym sposobom... a hlavne ak nic neskryva

maria1989
19. jún 2013

@linda20111 tak tako je to oki 🙂

linda20111
19. jún 2013

@mosaki nemusis ist sama... ani nemusis tam soferovat autom ked sa tam nevyznas. popros niekoho o pomoc - kludne aj zaplat niekomu nech ta tam odvezie. myslim ze za to to stoji, teda ak chces vediet pravdu. pripadne ked to este chvilu vydrzis tak navrhni manzelovi ze raz pojdes s nim ze si zvedava ako to tam vyzera ze si chces urobit vylet a pritom pozistujes kde presne je, ked sa tam vyberies nabuduce necakane tak aby si sa vedela zorientovat. no aspon ja som taka, ja by som nesedela na zadku ale konala. ale ak niesi na to povaha, tak ta nenahovaram, len som chcela ukazat tu moznost ako by som to ja riesila. niekto da radsej prednost pokoju v rodine alebo ako by som to nazvala uplnej rodine na ukor uprimnosti a vazenia si samej seba. neodsudzujem. kazdy je iny.

lalinko2010
19. jún 2013

@mosaki ako tak človek nad tým rozmýšľa, tak - ako odišiel pracovať do zahraničia, na týždňovky, ako ste fungovali, ako sa správal manžel, premietni si to. a zmena chovania bude jasná a to : bývate zapadákove, okres VK neni výhra, ako si napísala koniec sveta, viem čo píšem, tvoj manžel odišiel preč, zo zapadákova, začal žiť, žije vo veľkom meste a je to iné, má kam ísť, hore dole, príde domov na víkend, si tam si otrávená / nie v zlom / životom, že si doma, máš plno povinností a proste v kútiku duše mu závidíš, že on si žije ako bohém - bez rodiny, bez detí bez povinností - príde domov a ty ho začneš "obťažovať" otázkami a podobne a on to berie ako vypočúvanie a nečudo že sa v nedeľu teší že vypadne a zase bude žiť ten svoj život - ako slobodný chlap! po tom všetko čo si napísala, si nemyslím že by ťa podvádzal, že by mal niekoho iného.
možno by si mala v sebe nájsť tú guráž-odvahu a odsťahovať, viem máš mamičku - rodičov , starkú o ktorých sa staráš, ale proste začni žiť svoj život, svoj vlastný život, s rodinou - ty, manžel, deti - a nie ty, deti, rodičia, starý rodičia - to nie je život.
len človek musí mať v sebe odvahu, všetko zabaliť, začať od znova, inde, proste nebyť závislý od iných, a na iných. proste žiť pre sebe.
písala si že nemáš na to odvahu - takých je veľa ver tomu, že každý dokáža za svojím životom urobiť hrubú čiaru a začať od znova.
držím ti palce, teraz máš chrobáka v hlave, kvôli nevere / nenevere - daj si spätne svoj život s manželok pred tým ako odišiel do zahraničia, ako sa správal a povedz mu to, že prečo zrazu taká zmena. nie obviňovanie!

linda20111
19. jún 2013

@maria1989 bohuzial bola som v podobnej situacii a nastastie som zistila ze manzel ma nepodvadza iba si vypisoval s kurvami na pokeci z nudy.. aj ked ma to velmi ranilo - a celkom narusilo moju doveru, dala som este sancu nasmu vztahu /mesiac po svadbe/... mal jedine stastie ze sa nestretol. chlapi su chlapi... odvtedy si na nho davam pozor a strazim ho ako sa len da, aj ked myslim ze sa poucil a dostal rozum, sprava sa uz inac... odpustila som, ale nikdy na to nezabudnem.

maria1989
19. jún 2013

@linda20111 to robil aj môj 😉 lenže ja nie som typ, že by som žiarlila, len ma vyslovene s*alo, ako sa vôbec opováži si s inými vypisovať, keď má mňa ... a to neboli obyčajné somariny, ale vyslovene sexuálne veci, čo by jej urobil, a tak... (nie som namyslená krava, alebo možno aj hej, ale zdá sa mi, že keď ho živím, mal by sa slušne správať) ale tieto časy sú dávno za mnou, kašlem už na také blbosti 😉 chlapi sú chlapi, vždy si môžeš len polepšiť 😵

mosaki
autor
19. jún 2013

@maria1989 závidím ti-v dobrom-tvoj optimizmus a pohľad na svet

maria1989
19. jún 2013

@mosaki ja som stará pesimistka, to len preto sa na tieto veci pozerám s nadhľadom, že sa mi stali oveľa horšie veci - a tu som 🙂 a aby som nezabudla, možno je to i tým, že nemám deti... takže žiadne, čo bude keď sa rozídeme... a podobne

evkakorcek
19. jún 2013

@mosaki podľa mňa, ked si to myslíš, tak ťa intuicia neklame. treba veriť vnutornemu hlasu. Ak má inú, ale sa snou len pár krát vyspal, sa možno ani nikdy nedozvieš. ale tak ver tomu, že každá pravda vyjde aj tak raz najavo.

Ja som vždy dala na svoju intuiciu. možno som si niekedy hovorila sama pre seba, že som paranoidná, ale verila som vnutornemu hlasu. Vždy ked sa mi manžle zdal nejaký divný, tak som začala viac pozorovať. síce nemal inú ženu NAŠTASTIE!! ale robil iné veci.... a vždy sa na to potom prišlo.....čo už.

Každopadne držim palce!

cawes
19. jún 2013

Podla mna zakladatelka asi nechce ani nic riesit ale len to rozoberat co keby ak keby atd.
Precitala som si vsetky jej odpovede no to je jedno co clovek poradi same vyhovorky. Ako najviac ma pobavila veta typu pochadzam z diery a ako by som sa dostala do viedne. No ja teda pochadzam tiez zo zapadakova, a do viedne som isla autom, inak sa da ist aj vlakom aautobusom. Ako keby som mala podozrenie ze ma moj podvadza tak sadnem do auta (ak mam vodicak) ak nie niekohmu zaplatim a idem sa pozriet ci nieco robi ci nie. Celkovo mam dojem z toho ze zakladatelka sa stara o deti, potom o mamku a prababku, potom o dom no ako tak je jane ze vztah vyhasne. Chlapom sa treba venovat

lovela1
19. jún 2013

@maria1989 ako manžel prinajmenšom tak,že po tých 5 dnoch bude po mne túžit ako po milenke....a nie čakat pokial zaspím

mosaki
autor
19. jún 2013

@linda20111 To som mu už navrhovala,to bolo ešte v zime,že vraj čo by som tam robila,kď je on v robote a v takom počasí.Že vraj v lete kď aj deti si to budu môcť užiť.,uvidím čo povie na to teraz.

mosaki
autor
19. jún 2013

@lalinko2010 Nezhody sme mali aj predtým.Len teraz sa mi zdá,že mu už nezáleží na tom,aby sa to riešilo.Je mu to vyhovuje tak ako je,a nezaujíma ho,že sa tým trápim,že ja to potrebujem riešiť.

leporeloo
19. jún 2013

@mosaki podla mna nie je ziadne terno ist ho ako colombo spehovat do viedne... to nie je nieco co by to vyriesilo...
ak by ta aj podvadzal a nepriznal to zrejme o vas nechce prist... ja by som na to sla tak ako vzdy, povedat pravdu
co citis ako sa citis nepytaj sa ci ta podvadza, povedz mu ze ta boli ze uz sa nerozpravate, ze ti vecer nevola ze chapes ze je unaveny ale chyba ti tvoj manzel... bud na neho dobra a mila a uprimna len tak ho ziskaj spat ci ma alebo nema iny vztah je iste ze ste sa odcudzili a to je to nacom musis popracovat... ak teda stojis ty o neho 🙂

pragmaticka
19. jún 2013

ja neviem..z toho co pises, citim ze sa bojis, bojis, upodozrievas ho, nicis sa neg. myslienkami..ved takto sa zit neda! Radsej sa spytaj sama seba ci ho milujes a coho sa to vobec bojis!! ak ja niekoho milujem a viem koho milujem tak mu zaroven aj verim, tzn. ak mi povie ze nema nikoho tak mu verim, pretoze viem predsa koho mam po svojej strane a koho som si zobrala za muza. viem ze keby sa zamiloval do inej, ci si nasiel inu na sex, povedal by mi to. ak mu ty ale v takychto zakladnych veciach neveris, nechapem nacom stoji vas vztah! to ze robi vo viedni, k tomu rozhodnutiu ste dospeli spolocne, alebo?? Osobne by som si chlapa na tyzdnovky nepustila..isla by som hned od zaciatku s nim. ak vy ste sa rozhodli pre takyto vztah na dialku, treba ratat so vsetkym a bohuzial aj s tym ze casom sa naozaj moze stat ze tam niekoho spozna (ved casu bez rodiny tam ma dost) a pride na blbe myslienky, resp. dokonca zacne naozaj podvadzat.

Nehnevaj sa ze ja takto uprimne ale skus si predstavit situaciu pri ktorej by ti naozaj potvrdil ze ta podvadza a ma inu. co by si robila? ako by si to riesila??? co by sa zmenilo?? opustila by si ho??? Neverim! tak potom o co ide??

Osobne by som ti radila dat sa psychicky dokopy, najst radost v zivote, zaluby a nie sa zozierat myslienkami na neveru svojho muza. Zacni zit, bo ja mam pocit ze len cakas kedy ti ten tvoj muz neveru potvrdi a potom sa ti zruti cely svet..ved sa predsa netoci vsetko len okolo chlapa!! Posledne o co chlapi stoja su prave zeny kt. pri muzovi a detoch zabudli zit a cele ich diskusie sa potom tocia len okolo domacnosti a deti!

mosaki
autor
19. jún 2013

Ja som nikdy nechcela,aby išiel na týždňovky,kým sa dalo tak sme zaliepali ako sme vedeli,ale tu je to hladová dolina.Nevedel si nájsť robotu a tak nebolo podstatné,čo si myslím,z niečoho treba žiť.A stále mi to prekáža.
@pragmaticka

pragmaticka
19. jún 2013

@mosaki tak preco ste cela rodina nesli s nim??? preco sa sem neprestahujete??? nech prenajme vacsi byt aj pre vas a pridete vsetci sem. Najdes si pracu, deti tu tiez maju lepsiu perspektivu ako doma, tak co este vahas?? ved takto sa zit neda...ako ja ta nechcem strasit, ale zijem vo viedni a neraz mi na pokeci vypisovali zenati muzi co sem chodia robit a hladaju si bokovky po praci ked sa nudia!

leporeloo
19. jún 2013

@mosaki a preco tam nie ste s nim?

mosaki
autor
19. jún 2013

@pragmaticka Ani tam nemá istú robotu,on robí pre slováka,záleží na tom,kde zoženu robotu.Keby sa vedel zamestnať u rakúskej firme,to by bolo fajn.Oni bývajú na najakej ubytovni celá partia od nás.A možno to bude znova pripadať ako výhovorka,ale to by nešlo odísť tam.nejde len o rodičov,sú tu aj iné veci....On aj predtým chodil po celom slovensku aj na 10dňové turnusy.

natalyaas
19. jún 2013

Nic nezistuj! A nepodozrievaj ho. Znici Ti to len vztah... viem ze mne sa to lahko pise,ale aj keby Ta podvadzal s tym Ty nic beurobis,lebo ked chlap bude chciet podviest tak podvedie. Nerozumiem naci je to dobre ked doma ma kazdy to co aj ina? No nechcen ss nad tyn ani xamyslat. Netrap sa hlavu hore zi a rob maxinum pre svoj vztah

sendy27
19. jún 2013

ked maš podozrenie skus ist tiez tam do Rakuska a nenazdajky ho navstivit a uvidis ake bude prekvapenie 🙂

maria1989
20. jún 2013

@lovela1 jaaj, no to hej 🙂

adri266
20. jún 2013

@mosaki ak mas take podozrenie a nemas ako na to na prist, na Tvojom mieste by som navrhla, ze pojdete vsetci byvat do Rakuska. Kolko rodin to tak robi? Mozno by si dostala vyssiu matersku, mala viac moznosit, atd...normalne zacni si hladat info a uvidis aj podla toho, ci vas tam chce mat, ci nie...ak bude hovorit, ze nie, nie, urcite nie, tak asi mozno niekoho ma...hovorim asi...
Alebo nastoj na tom, aby sa vratil na Slovensko, kde bude pod dohladom...ale ani to nebude prekazka v tom, ak je zaletnik a suknickar...chlapi stihaju rychlovku v aute na parkovisku 😔 velmi dobre chapem Tvoje zmyslanie, som momentalne v podobnej situacii a tie myslienky dookola su hrozne...
ak ti to pomoze skus skontorlovat PC, mobil, stranky, na ktore chodi, historiu v PC...rob mu program s Tebou, rodinou, atd...nastoj na tom, ze ked je doma, futbal, atd musi ist bokom, lebo si ho chces uzit...preco by si mala varit pol dna??? navar v piatok pred jeho prichodom na cely vikend a uzivajte si
A este k niektorym nazorom tu 😖 Viem, je to forum, kolko ludi, tolko nazorov, ale veci ako nehrab sa v tom, to nic, ze Ti je neverny, atd , nechapem...to je ako co??? To manzelstvo ci partnerstvo uz v dnesnom svete nema ziadnu hodnotu??? Naco sme potom spolu??? VEd aj ja sa musim zrieknut nejakych veci, ak som vydata??? Preco by sa nemal on zrieknut inych zien, ak na tom trvam??? A hlavne, ak to vedel od zaciatku vztahu...

@cecil36 suhlasim s Tebou, chlap sa sam nikdy neprizna, ak vie, co by tym stratil...ale, ak mu das ultimatum, moze zmenit svoje spravanie k Tebe, moze skoncit s tym, co teraz mozno prebieha a vas manzelsky zivot sa moze zmenit k lepsiemu

cecil36
20. jún 2013

@adri266 ultimatum chlapi miluju, najmä ak je postavene na dohadoch a domnienkach manzelky 😀 Bud chlap ma zenu rad alebo nie a od toho sa odvija jeho spravanie k nej 😉

adri266
20. jún 2013

@cecil36 nie takto som to myslela...ide o to, ze cele jeho spravanie je divne...tak by sa s nim mala pozpravat, ze dalej to tak neide, ze jej chyba ako manzel, ako partner, a ze si mysli, ze sa jej odcudzuje /to podozrenie by som urcite nespominala, skor by som to tak neutralne, ze ci on nestratil city k nej, a pod/

Ale nesuhlasim s tym, ze pises, ze spravanie manzela zavisi od toho, ci miluje svoju manzelku. Su chlapi, ktori miluju aj manzelku, aj milenku 😝 a to som pocula aj od psychologicky. Muz nemusi prestat milovat svoju zenu, aby jej zahybal...ved nevera pre chlapa nie je o laske, ale o sexe, vzruseni, pohladkani svojho ega, hladani limitov a ich prekracovani 🙄 Kolko zien napisalo, ze prisli na neveru svojho manzela a ze si absolutne nic nevsimli???

adri266
20. jún 2013

@mosaki a este by som k tomu dodala, ze v tom vobec nemusi byt ina zena...su aj ine pliagy, gamblerstvo, alkohol, stavkovanie, iny muz 😀 Prepac trosku cierneho humoru...