Manžel ma hnevá svojou smrteľnou nádchou.
Dnes som sa uz riadne rozculila. Uz 3 tyzdne manzel nemoze nic robit, lebo ma nadchu. Len doma sedi. Nemozeme ist nikam, lebo ma nadchu. Ja ho len obskakujem. Caje mu robim, varim atd., a uz mi to lezie na nervi. Ani na Vianocnych trhoch sme neboli, lebo ma nadchu. Nema ani horucku ani nekasle. Ani so psikom nejde. Lebo ved nadycha sa studeneho vzduchu, a horsie mu bude. A mna uz ide porazit. Nikdy v zivote som 3 tyzdne nedarebacila kvoli nadche. Dnes sme sa kvoli tomu uz pohadali. Som mu povedala, ze uz by mal prestat simulovat, ze 3 tyzdne sa to uz neda vydrzat. A sa ma spytal, ci chcem, aby dostal zapal pluc, ked sa nevylieci...Urazil sa, a isiel sa hrat na pc. Keby je ozaj chory, ja nepoviem nic, ale on v kuse sa len hry hra, a necha sa obskakovat...
Tu začni písať odpoveď...
Ha, nasla som https://www.funradio.sk/clanok/37944-vtipne-slo...
@miadi ja som sa stazovala iba na 3 tyzdne co ma nadchu na nic viac. Nikde som nepisala, ze predtym robil toto iste 😀. A ano bola som nahnevana, ze 3 tyzdne sme nikde nechodili kvoli nadche. Preto som to pisala. Prosim uz na mna nereaguj. A nauc sa citat s porozumenim. Ked sa pise o 3 tyzdnoch, tak sa tym nemysli cele mamzelstvo 😀
Akosi rychlo ho to prešlo 😀
@danielinaa Pochopili ostatne ako to myslim, dokonca to brali s humorom, a vtipky pisali o smrtelnej muzskej chorobe nadche. Iba ty a ta miadi ste to nepochopili. Ked chlap ma nadchu tak koniec sveta. A nikdy predtym moj manzel takuto hroznu smrtelnu nadchu nemal, preto ma prekvapilo ako do mrazu sa bal ist, a iba oddychoval. A anonymne pisem jedine kvoli mojmu sukromiu. Nepotrebujem tu mat fotky 😀. Ja si svoje sukromie chranim.
@evka258 stacilo sa mi zdut ❤😊
Na diskusiu s tebou skoda marnit cas lebo je vzacny a je ho malo. Takze tymto komentom koncim.
Čo na to napísať...mám 2 malé deti,jedno výlučne dojcim a dostala som horúčku 38,7...na druhý deň mal trojročný oslavu a ešte aj svokrovci prišli na obed...to že v hrdle som mala žiletky je taký detail...každú noc 3x hore a nakojit, žiadny relax pri chorobe...keď čítam že nejaký chlap trpí pri nadche,je mi smiešno ...
To kôli nádche? Jáj muži a ich sopliky no zruš ho hneď riadne vybitý
PROBLEM je vyrieseny, manzel uz vsetko robi, ako pred nadchou. Za vtipne reakcie na nadchu dakujem 😀😊, rozveselili ste ma. Chlapov vela zrejme tazko znasa, ze maju nadchu.
Viem, že to nie je podstatou tohto príspevku, ale 3 týždne sú už naozaj dosť - určite je to nádcha? Nemá len opuchnutú, vysusenu sliznicu zo suchého vzduchu v dome? Aj môj chlap to ma, včera večer pri filme vkuse funel a frkal, až som sa ho nasrana opýtala, čo vie dýchať tak, aby mi nehrozilo obvinenie z vraždy 😁😁😁 ak to prekáža aj jemu, aj tebe, tak je milión voľne predajnych liekov na odhlienenie, Kaloba, Sinupret, Nasivin sinus, alebo obyčajný cibuľový sirup. A starala by som sa o chlapa Max. Týždeň, zas veď aj oni majú nárok na to, trošku si oddýchnuť a postonat 😁 keby to trvalo dlhšie, vážne by som mu povedala, že je to asi nevyliečiteľne, nech si dá svoje pozemske statky na poriadok, vyberie miesto posledného odpočinku a ja si zatiaľ vypisem profil na zoznamke 😁
Na toto mi nedá nereagovať vtipom čo som raz počula:
" Na čo slúžia antibiotiká? ...No predsa na to, aby sa žena so zápalom pľúc mohla postarať o muža s nádchou! "😝

Lenze ty si ten prispevok napisala tak ze kazda z nas ho pochopila ako miadi . Tak na nu neutoc a precitaj si to po sebe este raz. Miadi ma ma na konikovi respekt od viacerych zien pre rozumne rady v mnohych forach. Ty nemas tolko odvahy aby si napisala tento banalny prispevok po vlastnym profilom, ktohovie preco.