icon

Manžel ma hnevá svojou smrteľnou nádchou.

6. jan 2020

Dnes som sa uz riadne rozculila. Uz 3 tyzdne manzel nemoze nic robit, lebo ma nadchu. Len doma sedi. Nemozeme ist nikam, lebo ma nadchu. Ja ho len obskakujem. Caje mu robim, varim atd., a uz mi to lezie na nervi. Ani na Vianocnych trhoch sme neboli, lebo ma nadchu. Nema ani horucku ani nekasle. Ani so psikom nejde. Lebo ved nadycha sa studeneho vzduchu, a horsie mu bude. A mna uz ide porazit. Nikdy v zivote som 3 tyzdne nedarebacila kvoli nadche. Dnes sme sa kvoli tomu uz pohadali. Som mu povedala, ze uz by mal prestat simulovat, ze 3 tyzdne sa to uz neda vydrzat. A sa ma spytal, ci chcem, aby dostal zapal pluc, ked sa nevylieci...Urazil sa, a isiel sa hrat na pc. Keby je ozaj chory, ja nepoviem nic, ale on v kuse sa len hry hra, a necha sa obskakovat...

Tu začni písať odpoveď...

Strana
z2
danielinaa
6. jan 2020

Lenze ty si ten prispevok napisala tak ze kazda z nas ho pochopila ako miadi . Tak na nu neutoc a precitaj si to po sebe este raz. Miadi ma ma na konikovi respekt od viacerych zien pre rozumne rady v mnohych forach. Ty nemas tolko odvahy aby si napisala tento banalny prispevok po vlastnym profilom, ktohovie preco.

autor
6. jan 2020

@miadi ja som sa stazovala iba na 3 tyzdne co ma nadchu na nic viac. Nikde som nepisala, ze predtym robil toto iste 😀. A ano bola som nahnevana, ze 3 tyzdne sme nikde nechodili kvoli nadche. Preto som to pisala. Prosim uz na mna nereaguj. A nauc sa citat s porozumenim. Ked sa pise o 3 tyzdnoch, tak sa tym nemysli cele mamzelstvo 😀

evka258
6. jan 2020

Akosi rychlo ho to prešlo 😀

autor
6. jan 2020

@danielinaa Pochopili ostatne ako to myslim, dokonca to brali s humorom, a vtipky pisali o smrtelnej muzskej chorobe nadche. Iba ty a ta miadi ste to nepochopili. Ked chlap ma nadchu tak koniec sveta. A nikdy predtym moj manzel takuto hroznu smrtelnu nadchu nemal, preto ma prekvapilo ako do mrazu sa bal ist, a iba oddychoval. A anonymne pisem jedine kvoli mojmu sukromiu. Nepotrebujem tu mat fotky 😀. Ja si svoje sukromie chranim.

autor
6. jan 2020

@evka258 stacilo sa mi zdut ❤😊

danielinaa
6. jan 2020

Na diskusiu s tebou skoda marnit cas lebo je vzacny a je ho malo. Takze tymto komentom koncim.

hagshop
6. jan 2020
autor
Odpoveď bola odstránená
tatisna
6. jan 2020

Čo na to napísať...mám 2 malé deti,jedno výlučne dojcim a dostala som horúčku 38,7...na druhý deň mal trojročný oslavu a ešte aj svokrovci prišli na obed...to že v hrdle som mala žiletky je taký detail...každú noc 3x hore a nakojit, žiadny relax pri chorobe...keď čítam že nejaký chlap trpí pri nadche,je mi smiešno ...

katarinka89
Odpoveď bola odstránená
bobricek1979
6. jan 2020

To kôli nádche? Jáj muži a ich sopliky no zruš ho hneď riadne vybitý

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
7. jan 2020

PROBLEM je vyrieseny, manzel uz vsetko robi, ako pred nadchou. Za vtipne reakcie na nadchu dakujem 😀😊, rozveselili ste ma. Chlapov vela zrejme tazko znasa, ze maju nadchu.

catherine1989
7. jan 2020

Viem, že to nie je podstatou tohto príspevku, ale 3 týždne sú už naozaj dosť - určite je to nádcha? Nemá len opuchnutú, vysusenu sliznicu zo suchého vzduchu v dome? Aj môj chlap to ma, včera večer pri filme vkuse funel a frkal, až som sa ho nasrana opýtala, čo vie dýchať tak, aby mi nehrozilo obvinenie z vraždy 😁😁😁 ak to prekáža aj jemu, aj tebe, tak je milión voľne predajnych liekov na odhlienenie, Kaloba, Sinupret, Nasivin sinus, alebo obyčajný cibuľový sirup. A starala by som sa o chlapa Max. Týždeň, zas veď aj oni majú nárok na to, trošku si oddýchnuť a postonat 😁 keby to trvalo dlhšie, vážne by som mu povedala, že je to asi nevyliečiteľne, nech si dá svoje pozemske statky na poriadok, vyberie miesto posledného odpočinku a ja si zatiaľ vypisem profil na zoznamke 😁

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
mirica
8. jan 2020

Na toto mi nedá nereagovať vtipom čo som raz počula:

" Na čo slúžia antibiotiká? ...No predsa na to, aby sa žena so zápalom pľúc mohla postarať o muža s nádchou! "😝

Strana
z2