icon

Manžel má kariéru a ja sa cítim trápne

anddelik
22. apr 2014

Ahojte baby chcem sa len vyrozpravať, mozno sme viacere, niekedy rozmyslam ze moj manzel je celkom uspesny dari sa mu co som velmi rada a som stastna ale ja sa citim niekedy menej cenna, VS mam aj ja o vzdelanie nejde ale nerobim nic moc svatoborne a plat teda tiez vobec nic moc...teraz cakame babatko takze sa velmi tesim ale uz aj predtym som mavala taketo myslienky a mozno aj koli jeho rodine , vzdy som mala pocit ze nie som pre jeho mamu moc dobra/ona tiez neni dr ani nic podobne/, ale predsa len ja nemam ziadne neviem ake skusenosti odborne, cize mozem robit skoro vsetko aj nic..mate aj vy podobne pocity niekedy?

zuzkaanicka
25. apr 2014

@yanni tak este pobehni a prid pozehlit aj mne 😅

yanni
25. apr 2014

@anatalia77 ty srandistka. Normalne som oplula comp 😕

anatalia77
25. apr 2014

Baby,co myslite,aka je sanca,ze raz zacne dokonca ignorovat aj seba?

zita19
25. apr 2014

@zuzkaanicka joj, vidis, to som uplne zabudla. Vies ja som fixovana na kompromisy a vlastnorucnu vychovu deti... 😀 😀 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 ja myslim, ze ona zamestnava nejake zeny z dalekeho vychodu 😀 ... ved predsa vies, ze velmi dobre ovlada ich kulturu, nabozenstvo a nesmieme zabudnut ani na zivotny styl 😀

katasa
25. apr 2014

@zita19
@zuzkaanicka ta de ste?? ste sa už dávno mali odpočítať 😀

anatalia77
25. apr 2014

@zuzkaanicka 😀 ja si myslim,ze teraz zamestnava personal na psychiatrii 🙂

zuzkaanicka
25. apr 2014

@katasa druha 😉

zuzkaanicka
25. apr 2014

@anatalia77 ja to vidim na tapacirovanu miestnost 😝 😀

zita19
25. apr 2014

@anatalia77 Nie teraz sa pobrala do kuta a zas cita nieco z cervenej kniznice... Nacerpa dalsie nove inspiracie a bude chvilu snivat svoj sen zatrpnutej starej dievky o studiu na Sorbone, nemeckom slachticovi, zamocku, zahrade, dietkach, sluzkach, guvernantkach, uzasnej kariere pravnicky... A zas sem pride natrepat par desiatok riadkov tym jej prisernym preklepopisom 😝

zita19
25. apr 2014

@katasa tretia 😉

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 no, si mi to vzala z klavesnice 😅 ... a myslim, ze nie sme daleko od pravdy 😉

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 a necitis sa volnejsie, ked vies, ze Ta ignoruje? 😀

zita19
25. apr 2014

Bude prilezitost v inej teme... Pani grofova sa urcite coskoro objavi a bude sirit svoje mudra

anatalia77
25. apr 2014

@zuzkaanicka nnormalne vam zavidim,ja som ju v inej teme tiez odignorovala..ale to sa asi nerata.To musi spravit pani velkomozna,inak to nema vahu.. 🙂

zita19
25. apr 2014

@zuzkaanicka Ja som sa volne a slobodne citila aj ked ma neignorovala... Za svojimi nazormi si stojim a tie jej fantazmagorie o manzelstvach co siri po MK ma uz ani nevzrusuju. Ja sa v podstate bud cudujem tolkemu negativizmu alebo bavim sa nad tou prostoduchostou v zmyslani

zuzkaanicka
25. apr 2014

@anatalia77 ak nemas modru krv, tak sa to nerata 😀

alexandramaria
25. apr 2014

@sirinka teba som tu dlho nevidela 🙂 som rada,že ťa vidím 🙂
@vejula Vejuš, vieš že teba ako človeka môžem a tvoje rady a celkovo reči si beriem k srdcu. Ja nikoho neodsudzujem, ale ja sa na detičky ešte necítim 🙂 je jedno, že biologicky je to fajn do 25, ja proste ešte vnútorne necítim, žeby som im bola dobrou mamčou...a dnešný svet je proste krutý, sama vieš ako to je, po 3 rokoch na materskej ťa má problém zamestnať hocikto, nehovorím po 6 alebo 9 rokoch . Preto uznávam, nech si každá žena urobí tak, ako ju srdiečko ťahá. Či mať deti v 25 a kašľať na kariéru alebo mať karíéru a deti naplánovať na 30tku. Hlavne nech je šťastná a cíti sa spokojná. Nikde som neuviedla,že odsudzujem ženy čo sa rozhodli mať detičky a uprednostnili ich pred kariérou 🙂 ja osobne taká niesom ,potrebujem sa cítiť pracovne docenená, makať na sebe a to hlavne v zamestnaní. Aj tak prosím Boha, aby mi raz detičky doprial a aby som im bola skvelou maminkou, takou akú mám ja 🙂

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 ved ja tiez 😅 ... mne sa na nej najviac paci to, ze ked Ti nevie odpovedat, tak napise, ze utocis a ukoncuje s Tebou debatu 😀

anatalia77
25. apr 2014

@zuzkaanicka ak ma nejake cudzinky v domacnosti,a tie jej nevedia odpovedat...tak tie tej ignoracii musia blahorecit 😀

alexandramaria
25. apr 2014

@zita19 ááále, nepamätáš, ako odtiaľto vyštvala tú sympatickú maminu anjelicek26?
Jendoducho nie, ja sama som právnik a vidím,že ona má od práva na míle ďaleko. Keby sa odokryla a aspoň dala do pasu mená detí a vek...ale ona nič.
Ono , najľahšie je posudzovať a robiť sa múdrou, bez možnosti aby si to druhí aspoň bimak overili 😉

zita19
25. apr 2014

@zuzkaanicka modra krv nemusi byt, staci pravidelne cita Jane Eyrovu... Ty si ju kedy citala?

yanni
25. apr 2014

Baby, ved nebudte take zakerne 😕
Inak, mna by fakt zaujimalo, preco sa ona ku vsetkemu stavia tak negativne. Moj muz ma tiez modru krv ale take hlasky ako ma obcas ona som z ust ani jedneho clena jeho rodiny este nepocula. To by bolo pod nasu uroven. 😕

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 jooj, v minulom storoci 😅 ... na ZS 😉

katasa
25. apr 2014

@yanni zákerné?? my sme naopak veeeeeľmi pozitívne, milé, láskavé, úprimné, priateľské a skromné 😉

zita19
25. apr 2014

@alexandramaria to bola ona? Mne sa zdalo, ze Marta tyzden pred odchodom obvinovala niekoho uplne ineho z cyber sikany

zuzkaanicka
25. apr 2014

@katasa 😀 este si zabudla na vesele a hrave 😀

yanni
25. apr 2014

@zita19 a ja som sa uz cudovala kde sa Martuska stratila. 🙄

yanni
25. apr 2014

@zuzkaanicka hraveeeee. A dufam, ze si hracky po sebe upracete 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@yanni u nas je to tak, ze kazdy si svoje hracky musi upratat sam 😅 ... to je ten iny zivotny styl 😀