icon

Manžel má milenku

klaudia333
5. okt 2016

Ahojte,potrebujem poradit neviem co dalej.Manzel sa na služobke asi pred dvomi mesiacmi zoznamil s jednou ženou,neviem či spolu spali on tvrdi že nie.Hovorila som aj snou povedala že mu da pokoj ked ma rodinu a aj tak bolo.Lenže ja viem že su v kontakte a o to horšie je že ta iniciativa je z jeho strany stale ☹ Neviem čo sa mu deje ,nerozumiem tomu čo ho tak taha.Co mam robit?

marfikchov
6. okt 2016

@gianall no a zas môj názor je, nakoľko seba poznám, že neveru by som nevedela odpustiť, ani jednorázovku ani nejaký milenecký vzťah partnera, ktorý by trebárs ukončil. Prosto by som sa nevedela odosobniť a tváriť sa, že sa nič nestalo. Neviem či je to o hrdosti, či sebaláske.... Prosto by sa mi zhusil a pocit krivdy by som tiež nevedela len tak z mysle vytesnať

0silvia0
6. okt 2016

@marfikchov presne takto to aj ja pociťujem... ten hnus z chlapa ktorý podviedol by som asi nerozchodila...

Ešte by som možno vedela fungovať v jednej domácnosti kvôli deťom, ale spať v jednej posteli a mať s ním opäť intímnosti, to určite nie...

mysga
6. okt 2016

Tiež by som to neprekusla, bol by to minimalne začiatok dlhého konca. Ale ma druhej strane. Nedávno sme na káve s kamarátkou riešili - kolko vzťahov stojí na tom, že niekto mlčí? Minimálne 40% vzťahov v našom okolí má nejaké "tajomstvo", ktoré by mohlo byť likvidačné. A teraz treba zarátať tie,kde o nejakom zlyhaní vedia len dvaja ľudia. Bohvie, čo máme doma. :D

sue
6. okt 2016

@marfikchov ver, že tvoj pocit je len preto, že si to našťastie nezažila 😉 tiež som si to o sebe myslela...a potom sa to stane
...a ty sa nestačíš diviť 😊

0silvia0
6. okt 2016

@sue diviť sa čomu? že človek po tom, čo sa to stane zrazu nie je taký zásadový ako prestým? ☹

sue
6. okt 2016

@0silvia0 že ti život ukáže, že nie je čiernobiely 😊

Nikdy sa nič nestane len tak...a vzťah je o tom, či sa dvaja rozhodnú byť spolu a makajú na tom a keď vidíš, že ten druhý chce a maká a ty chceš tiež, resp.v danej ubolenej chvíli ani nechceš, ale vnímaš deti a pod., tak sa na to dáš... Nezabudneš nikdy, ale si ochotná ísť ďalej. Samozrejme, že vzťah už nikdy nebude ako predtým, ale poznám aj prípad, keď je lepší 😊 (predtým bol braný ako samozrejmosť, teraz sa na ňom pracuje...)

0silvia0
6. okt 2016

@sue sama som 15 rokov vydatá, ale toto sme našťastie riešiť nemuseli, obaja sme maximálne čestné typy. Priznám sa, kríza bola, ale vykomunikovali sme si to a vzťah je oveľa lepší. Neveru vo vzťahu si fakt neviem predstaviť, nezažila som, a dúfam že ani nezažijem. Je to asi aj o zrelosti oboch zúčastnených v manželstve, resp. stačí aby jeden z nich bol menej zrelý ako ten druhý a problém je na svete...

sue
6. okt 2016

@0silvia0 stať sa môže hocikomu podľa mňa 😞 poznám manželstvo, kde je žena 30 rokov podvádzaná, pre mňa nepochopiteľné, no ona hovorí, že spolu prežívajú tak skvelé veci, že sa o ňu stará, je pozorný, rozumejú si, robia zázemie dospelým deťom a vnúčatám, že jej to za to stojí.

0silvia0
6. okt 2016

@sue ja niektoré veci na tomto svete asi fakt nepochopím 😨

lubkavargova1
6. okt 2016

Zeny....zeny....my sme riadne cisla. Tu ideme ukamenovat chlapa a vo vedlajsej teme teme co ma druheho, tak tam tej zienke fandime....aby sa boh v nas vyznal potom...

marfikchov
6. okt 2016

@lubkavargova1 no lebo chlap zahnúť nesmie, my za istých okolností môžeme 😀

lubkavargova1
6. okt 2016

@marfikchov aha....hej? Takten vyrok potom nech si opakuju pri rozvode, ked nas chlap vyhodi aj s holou ritou... 🙂 🙂 🙂

marfikchov
6. okt 2016

@lubkavargova1 ten zas patent na výrok by som tomu nedala, ak by šlo o patent na výrok na použitie pri súdnom konaní, tak by som naštylizovala niečo múdrejšie 😀

0silvia0
6. okt 2016

@lubkavargova1 no za všetko môžu chlapi, nie? 😎 Ale fakt majú asi ženy tendenciu ženám v tomto nadŕžať...
Ale veď v tej diskusii chlap je mumák, lenivec, hormóny ho prešli a nechce nič riešiť, tak si manželka našla milenca...
A v tejto diskusii sa zoznámil mladý pánko na služobke s paničkou a manželka nevie na čom je, ale nepriznala sa, či mali doteraz doma všetko ok...

zankaj
6. okt 2016

@sardinka336 presne tak. Urcite by ma to trapilo ale nechat sa ponizovat on si bude zit novy zivot a ja skapata doma v depkach?? No hovno daksi chlap a uzivat si. Nech vidi ze bol debil a ma smolu

lubkavargova1
6. okt 2016

@0silvia0 no ale vysledok je aj tak rovnaky: milenec/milenka.

Ale celkovo je to suma-fuk. Vsetko je tak ako ma byt.

tutu_1
6. okt 2016

@0silvia0 veď jasne ja som sa len tak zamyslela 🙂

cecilia68
6. okt 2016

@0silvia0 Väčšinou môžu, lebo aj keď je doma všetko v poriadku, tak jemu stačí, že vidí niečo krajšie a mladšie a už ho bijú hormóny ako pomätené 😀

sardinka336
6. okt 2016

@tutu_1 no ja nerozumiem ako to myslíš s tou fantaziou? S mojim mužom som od 16tich a ineho som nikdy nemala ...mame obaja 34 rokov a 11 sme manželia. Takze u nas to neplati ze ,,mali skusenosti, tak pracuje fantazia,,. U mna fantazia pracuje aj bez toho.

tutu_1
6. okt 2016

@sardinka336 v poriadku 🙂

natassa2
6. okt 2016

@marfikchov lahko sa nam to hovori, ale tozvie akoby to bolo keby sa dostaneme do takej situacie. Predsalen clovek sa v danej situacii moze zachovat uplne inak ako predpokladal, ze by sa zachoval 🙂

timea7
6. okt 2016

@sue nemyslím si to, že to je len preto, lebo to nezažila. Som na tom rovnako, poznám sa. Je tam určite aj trocha hrdosti, aj sebalásky, ale najmä neviem, prečo by som s mužom, ktorý by ma takýmto spôsobom zranil, ostávala. Viem, inak sa rozhoduje, keď ide len o mňa, inak, keď sú v hre deti, ale u mňa by ani deti neboli dôvodom na to, aby som s takým mužom ďalej žila. Veď mu neupieram možnosť byť otcom, mohol by byť s deťmi koľko by len chcel. Vždy som sa dokázala postarať sama o seba, takže by som neriešila odpustenie kvôli financiám. Ja si musím muža, ktorého milujem, s ktorým žijem, vážiť, muža, ktorý by si odskočil k inej, si vážiť nemôžem, hnusil by sa mi. Ja sa musím ovládať, aby som sa správala prirodzene, ak sa bavím s priateľom mojej kolegyne, ktorý si hľadal na nete bokovky....mne sa hnusí aj ten....asi diagnóza, neviem. Skutočne ma nenapadá jeden jediný dôvod, prečo by som vo vzťahu s takým človekom bola. Pri každom dotyku, objatí by ma to napadlo, u mňa určite nie.

timea7
6. okt 2016

@lubkavargova1 mám nulovú mieru tolerancie pokiaľ ide o neveru, je jedno, či je to muž, alebo žena.

kikikat
6. okt 2016

zienky verili by ste ze lutujem to dievcatko co s nou moj muz chrape? nevie nic o mne,o dievcatach,o mojich detoch,o nom co je zac.je toto normalne?

obsadenemeno
6. okt 2016

@kikikat no co ine ti zostava, len si nahovorit, ze ju lutujes..... seba by si mala lutovat, ze si mu za rohozku, do ktorej si utiera spinave topanky..... ved ako pises, chodi si vysmiaty po svete, ty sa mu staras o deti, domacnost, tusim aj vo firme pracujes, hubu drzis.... no komu lepsie ako jemu?

timea7
6. okt 2016

@kikikat tiež si myslím, že slová "ľutujem to dievčatko" ti slúžia na to, aby si uchlácholila sama seba. Ľutovať by si ju mohla, ak by si si našla inú prácu, poslala ho do čerta a tešila sa, ako bude dva krát mesačne celý víkend kmitať okolo vašich detí a ty budeš oddychovať. Takto sú to len silné slová, ktorými sa snažíš oklamať sama seba ako si nad vecou. 😉

0silvia0
7. okt 2016

@kikikat neverili by sme...

natalienka12
7. okt 2016

Nečítala som celú diskusiu, ale môj názor je, že takých manželstiev, kde jeden z manželov má milenca (milenku) je pomerne dosť. Žijeme rýchlu dobu, nemáme čas sa ani kedy porozprávať. Človek trávi v práci a na internete oveľa viac času, ako rozhovorom so svojím manželom, či partnerom. Za všetkým je nejaká príčina. Ale tá hlavná príčina je tá, že človek nie je stvorený na monogamný vzťah.

nikaella
7. okt 2016

Vysrala by som sa na neho... Mojmu chlapovi tiez preslo hocico, aj sme mali oddelenu domacnost ale toto by spravil len raz. Nemala by som zaludok sa pred nim uz ani prezliect nieto......

sardinka336
7. okt 2016

@natalienka12 to je hlavná pričina? No velmi ubohé... 😖 tak ked chce byt neverný tak nech je, ale nech nema doma ,,istotu,, v podobe manzelky čo mu vari, perie a stara sa o deti a on ,,vŕzga,, bokom vysmiaty jak lečo ako si to dobre zariadil, ale nech ide k tej druhej. To je potom bulo bez charakteru a nie chudačik čo nie je stvorený na monogamny vztah.