Manžel má milenku a ja čakám dieťa
Je to už mesiac, čo mi môj manžel oznámil, že sa zamiloval do inej ženy a povedal mi, že ju miluje a chce byť s ňou. Vôbec mu nevadí, že som v siedmom mesiaci tehotenstva a že máme ešte dve malinké deti! Tá „nová pani“ je tiež vydatá /bola, už sa rozviedla/ a pracuje s mojím manželom. Strašne ma bolí, keď mi o nej hovorí, aká je chudinka, že ju manžel dosť nemiluje a stále nás dve porovnáva.
Zatiaľ ale mlčím a čakám, až sa mu vráti rozum. Vôbec nerozumiem, čo sa stalo. Vždy som to bola ja, kto určoval, čo sa bude doma diať, kam pôjdeme, jednoducho hlava rodiny. A on zrazu urobí niečo, čo by som do neho nikdy nepovedala. Neviem, čo budem robiť, ak sa rozhodne pre ňu, ale tiež neviem, či by som mu dokázala odpustiť... Tá jeho slečna podala žiadosť o rozvod kvôli môjmu manželovi a je ž rozvedená!!!! Má 2 deti, 13 a 14 ročných chlapcov, ktorých majú s mužom v týždennej striedavej starostlivosti.
Mám o neho bojovať? A ako? Mám mu ju zakázať? Plakať a prehovárať? Alebo si povedať, že keď to urobil raz, urobí to znova a pokúsiť sa žiť bez neho? Aj keď mám pocit, že ho stále milujem a je to otec mojich detí? Píšte prosím, čakám na vaše názory. Som zúfalá.
Jedna kamarátka mi radí, aby som sa porozprávala s jeho milenkou, že žiadna „normálna žena“ neodvedie otca od detí a hlavne od tehotnej manželky. Veď sme v tomto období najzraniteľnejšie.
Iná mi radí, aby som ho vysťahovala, aby poznal, aké to je stratiť rodinu, že prvé dni s novou ženou bude opojený láskou k nej, ale potom pozná, že mu chýbame a vráti sa. Lenže ja sa bojím, že ho potom stratím úplne. Poradíte mi?
Ja by som ho kopla do riti a letel by z rodiny, podla by som žiadosť o rozvod a tiež navhrhla striedavú starostlivosť, nech si užije zatiaľ dve potom 3 deti, nech sa stará aj on a jeho milenka a potom sa uvidí aký hrdina bude.
@lindavista ty kokos neboj ju si karma nájde, viem že to máš ťažké teraz skús to riešiť hlavne s ním ja by som ho vykopla aký celý je to čo za chlapa a o nej ani nevravím veľa síl želám no chcela by si s ním ostať?
@lindavista ahoj ako si s odstupom casu natom?
@lindavista ano, chod sa milenkou a dones jej jeho kufor. Urobis tak 2 alebo 3 v jednom.
@lindavista ahoj môžem sa opýtať ako si to nakoniec vyriešila? Ako sa máte?
@lindavista ahoj ubehlo už pomaly 8rokov ako sa ti darí? 🙂
@veronikazigova
@22petruska
@siasis
Ahojte dievčatá. Ja sa mám super 😀 odsťahovala som sa s deťmi do Rakúska, sme tu už 8 rok. Deti majú v školách samé jednotky, vedia nemecky ako materinský jazyk, ja mám dobrú prácu.
Mám priateľa 7 rokov, 3 roky spolu bývame. Deti miluje ako svoje vlastné 🙂
Ja som si dokončila doktorát, spravila námorný aj riečny preukaz, precestovali sme s priateľom celú Európu 😀
Nikdy by som si nemyslela že toto napíšem, ale to že möj bývalý muž nás pred 8 rokmi opustil, bolo to najlepšie čo sa mi v živote mohlo stať!!!
A preto ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré 😀
Pozdravujem Vás dievčatá 🥰
@lindavista super som rada veľmi že ste ok po tom čo sa stalo, by ma zaujímalo ako dopadol ten ex “hajzel” na ntu
@lindavista wau 🙂
@111anjelik111 aj mňa ti napadlo ako sa darí tomu hajzlovi 😁.dúfam že je sám a strašne ľutuje čo spravil.
@lindavista muž vás "bez problémov" nechal odsťahovať do zahraničia?
@zuzanka.zuzu a prečo by ma nemal nechať sa s deťmi odsťahovať?? Veď on s tým súhlasil 😀 a sme 14 km od Bratislavy takže to nemá ďaleko.
@bimbambim
@111anjelik111
No je stále s tou jeho milenkou, žijú spolu s jej deťmi. Ja o ňom moc neviem, v kontakte sme len keď príde pre deti.
Čo mi deti hovoria tak tá jeho priateľka ich nemá rada, nerozpráva sa s nimi keď sú u nich a nijako sa nezaujíma.
On sa zaujíma, chodieva pre ne každý druhý víkend a cez prázdniny. Ja mu prajem len všetko dobré v živote.
@lindavista TY si jedna úžastna a šťastná Žena. Prajem ti v živote všetko len to najlepšie 💋
Normálne mám zimomriavky z tvojho príbehu 🤩 keď sa človeku rúca svet vidí všetko čierne, ale môže prísť nie o pekne
@lindavista ano bodaj by viac tych ubohych vztahov, ktore ludia ziju takto skoncilo....uzasne.
Myslis teraz z odstupom casu, ze tvoj zivot pred tym bol dobry? Bola si stastna?
@mackove ďakujem veľmi pekne 🥰🥰🥰
@derdia s odstupom času si myslím že ani ja a ani môj bývalý muž sme neboli spolu šťastní. To len vtedy som si myslela že som!
@lindavista zena zavidim ti....
@lindavista prosim ta kolko si mala rokov ked odisiel?
@derdia jeejda to musim pocitat 🙂 mala som 37 rokov. Stalo sa ti nieco podobne???
@modrykonik33 jasne ja som si vtedy myslela ze je koniec sveta 😀 ale práveže vtedy sa ešte len môj život začal 😍
@lindavista kokooos zimomriavky mám s malou dušičkou som čítala od začiatku, ako to máte my s mužom momentálne plánujeme druhé bejby a spomínam ako som bola precitlivrla keď som čakala nášho prvého vrabceka a nechápem ako si to dala ja by som sa zrútila aj keď tie decká ťa určite držali nad vodou kôli deťom je matka schopná prežiť hocičo, úplne mi slza padla pri predstave čo si musela prežívať ...a teraz takýto,, záver,, akože vážne v dobrom ti závidím tvoju silu a odhodlanie a neskutočne ti držím palce v tvojom živote , si úžasná mamina a silná žena a takým patrí svet , jednoznačne si inšpirujúca pre svoje deti a aj pre ostatné ženy čo ostávajú v smutnom agonickom vzťahu aby si začali vážiť samé seba a nebáli sa začať odznova trebárs aj s dvoma deťmi a jedným na ceste 🙏🙏🙏🙏veľa šťastia celej tvojej rodine 💐💐
@miskakyblik ďakujem za tvoje krásne slová. Veru máš pravdu, keď som čakala moju Emmku a toto som prežívala, sedela som v okne a chcela skočiť zo 7 poschodia.
V jednom momente sa mi zrútil celý svet. 3 deti, jedno z toho ešte v bruchu, nový dom... a on sa zamiluje ☹
Ako keby sa nič nestalo....
Ak by som vtedy neodišla preč asi by som tu už nebola. Veľmi mi pomohla moja mamina. Mala som obrovskú výhodu v tom, že som vedela nemecky. To ma podnietilo odísť preč, spraviť hrubú čiaru a začať odznova...
Mám pri sebe nového chlapa ktorý nás miluje všetkých 🥰🥰🥰
Aj ja ti prajem všetko dobré, hlavne aby sa ti podarilo druhé bábätko a aby si bola šťastná 🥰

@lindavista Je veľmi ťažké radiť vašej situácii.V dnešnej dobe sama vychovávať a uživiť deti je zničujúce. Ľúbite ho a o to je to horšie. Neproste,neprehovárajte!. Zbytočne by ste sa ponížila,keby ste išla za ňou.Je rovnako hlúpa ako váš manžel.Nič by ste nedosiahla.Zažila som to. Bola som zrelá na psychiatriu. Prišla som o vlasy z toho všetkého. Musíte byť hrdá.Pobaľte mu veci a vyhoďte pred dvere.Dajte žiadosť o rozvod,podajte si o výživné. Konajte,pretože už nikdy nebude vážne narušený vzťah fungovať aj keby ste ho po čase zobrala naspäť. Stále by ste mala pred očami ako sa váľa v posteli s tou druhou. Predstava jej pachu na ňom by vás privádzala k šialenstvu. Jeho to po čase prejde.On s ňou dlho nebude.Chémia rýchlo vyprší. Ani kvôli deťom neurobte ten krok,že ho budete prosiť,alebo ho po čase vezmete k sebe. Bude to veľmi ŤAŽKÉ no budete to musieť zvládnuť tak ako ja alebo ostatné ženy,ktoré si takýmto niečim prešli. Ide o to nakoľko ste silná a odolná.Mne síce slnko už nezasvietilo,no možno vám áno.Prajem veľa šťastia a zdravého úsudku.