Manžel ma nápadničku
Ahojte. Opisem vam moju situaciu. Mam 26, muz 28 mame dve male deticky. Mm popri praci robi cez vikendy Dj. Je jedna rodina ktora si ho zajednava pri kazdej prilezitosti, a v tej rodine je jedna zenska ktora sa mu neustale ponuka do postele! ma asi o 10 rokov viac ako mm, vie o tom ze je stastne zenaty, no napriek tomu vzdy je snou nejaky "problem". Naposledy mu povedala ze : podme si to rozdat do auta, on ju odmieta ale aj tak mi to niekedy neda spavat. Urcite ma chapete, co mam spravit? pisat jej nechcem, no chcem jej ukazat kde je jej miesto, nech mu da pokoj! teraz ju ignoruje ale bojim sa co bude casom, pretoze mu jasne povedala ze mu neda pokoj pokial ho nedostane...to mi nepovedal on ale jedna znama s jej rodiny. Dakujem vam za rady, ja som v tomto zufala. 😠
Najskor som sa na tom bavila ked povedal ako pred nim tancovala, tretrčala sa.. Mm je fešak, napadničky ma, ale tato jedina sa mu doslova ponúka. No najviac ma zarazilo to že s važnou tvarou mu povedala že ho chce, a neda mu pokoj pokial ho nedostane!! Nebudem do toho zasahovat ale tak veeeeelmi rada by som raz šla s nim a ukazala jej kde je jej miesto..
@maminka3746 Ja si myslím, že najlepšia je ignorácia a ani pred manželom by som ju nespomínala, aby nemal pocit, že ťa to žerie. Pozri sa ak on nechce, tak má diovka smolu.
Ked ho vola na víkend nech jej povie ok prídem aj s manželkou a detmi, konečne bude mat kto zabávať decká a my so ženou si užijeme. 😀
A tej rodine nech dvihnú cenu za "sťažené pracovné podmienky" 😉
@maminka3746 skus manzelovi poradit, aby prestal reagovat na smsky, fb statusy, cokolvek.
uplna ignoracia je najlepsi sposob, ako niekoho odstavit.
"bez divaka nie je divadlo"
teda pokial je to normalny clovek.
ked bude vidiet, ze je to bez odozvy, tak pochopi a prestane, lebo ju to nebude bavit komunikovat s hluchou stenou.
rovnako reagovat na pokusy posielat darceky, ak by to robila. neprebrat ich od postarky alebo kuriera.
alebo prikroci k dalsiemu kroku a to snahe za nim chodit a vynucovat si osobne stretnutia. a ak ano, tak mate docinenia s niekym, kto ma problem psychologického razu a budete vediet, ze toto uz treba riesit inak. ze nejde o zamilovanu babenku bez skrupul, ale o niekoho, kto ma pokruteny pohlad na realitu. take uchylky ako erotomania, stalking, a pod. (no a tam sa uz prestanes bat toho, ze ti vezme manzela, ale budes sa bat, ze urobi nieco jemu alebo tebe, takze budes riesit komplet iny problem, nez ziarlivost a obavy o jeho vernost v pokuseni.)
aspon jej reakcia, ze ziarli mi toto pripomenula. samozrejme, nemusi to nic znamenat, ale moze.
Nech nechodi na ich akcie a vyriesene tym jej da jasne na javo ze snou nechce mat nic spolocne a ze mu vadi iba jej pitomnost..tym ze na kazdu ich akciu chodi tak vnej sa vyburuje este viac a viac emocii a dohovie coho...ja by som mojmu zakazala tuto akcia a basta 😀 a tu fuktlu by som nakopala do piiiiiip 😀
Ked jej vadi ze jej napisal ze mate romantiku pri vinku tak nabuduce nech pri jej navrhoch na vikend u nej povie:Boze jak dobre ze vravis si mi pripomenula jak sme so zenou v tatrach sami na izbe vo welnese atd mali medove tyzdne.... ak sa bude pred nim pretrcat nech zahlasi: kokos vcera som zene kupil nove saty a taku rajcovnu ritku ma v nich... skoda ze tu teraz nieje. Plus zasneny pohlad a zenska bude sfuknuta jak pupava na jar 😁😁😁
Normalny clovek by uz davno isiel za nou a porozpraval sa s nou .. taky clovek ako ty tu bude vyplakavat na forach ...
@maminka3746 no ja by som jej tu hubu rozbila..tu nic ine nepomoze..vidim ze dáma trpí známym syndrómom ,,sebadôvera bez charakteru,, a takým treba ukázať vždy hranice 😎
@maminka3746 v kazdom pripade by si toto mal vyriesit manzel a co najkratsou cestou jej urcit hranice. preco vobec na nu manzel reaguje? zeby mu to predsa len lichotilo a uziva si to kusok? 😉

@maminka3746 Aha. No len on s ňou musí poradiť. Nechaj to na neho. Ver.