Manžel ma nápadničku
Ahojte. Opisem vam moju situaciu. Mam 26, muz 28 mame dve male deticky. Mm popri praci robi cez vikendy Dj. Je jedna rodina ktora si ho zajednava pri kazdej prilezitosti, a v tej rodine je jedna zenska ktora sa mu neustale ponuka do postele! ma asi o 10 rokov viac ako mm, vie o tom ze je stastne zenaty, no napriek tomu vzdy je snou nejaky "problem". Naposledy mu povedala ze : podme si to rozdat do auta, on ju odmieta ale aj tak mi to niekedy neda spavat. Urcite ma chapete, co mam spravit? pisat jej nechcem, no chcem jej ukazat kde je jej miesto, nech mu da pokoj! teraz ju ignoruje ale bojim sa co bude casom, pretoze mu jasne povedala ze mu neda pokoj pokial ho nedostane...to mi nepovedal on ale jedna znama s jej rodiny. Dakujem vam za rady, ja som v tomto zufala. 😠
Fuuuuha to co je uz toto, ze taketo drzane vobec existuju.. No neviem co poradit na to , hadam len tvoj muz vie co chce a rozmysla natolko aby to cele neskazil, a inac on na to reaguje? Spomina ju? Hovori o nej? Drzim palce
@maminka3746 je to riadna drzana, nadrzana slapka 🙂 O mojom muzovi keby sa takto vyjadrila, ze ho bude otravovat kym ho nedostane.... Tak by som jej vycistila zaludok 🙂 preventivne,hehe. Ale nie, tvoj muz ma rozum ked ju odmieta, nezahodil by azda vas rodinny zivot kvoli takej blbke 🙂 Drzim palce
Dakujem Vam 🙂 po ich prvej oslave si ho pridala do priatelov na facebooku. potom mu pisala a pozyvala ho k nej, vraj si spravia krasny vikend len oni dvaja... on jej na to odpisal ze je stastne zenaty a vymazal si ju nech ho neotravuje. Lenze odvtedy sa stretli vela krat a ona si vazne neda pokoj. (stretli sa len ked im hral) Ja viem ze ma rozum, ale vadi mi len ta predstava ako sa cely cas snazi a pretrca pred nim.
@zuzka_puska
@mia885
@katy1979
Dakujem Vam 🙂 po ich prvej oslave si ho pridala do priatelov na facebooku. potom mu pisala a pozyvala ho k nej, vraj si spravia krasny vikend len oni dvaja... on jej na to odpisal ze je stastne zenaty a vymazal si ju nech ho neotravuje. Lenze odvtedy sa stretli vela krat a ona si vazne neda pokoj. (stretli sa len ked im hral) Ja viem ze ma rozum, ale vadi mi len ta predstava ako sa cely cas snazi a pretrca pred nim.
@maminka3746 pozri, ak jej on povedal na rozum, ze s nou nechce nic mat.... Tak na tvojom mieste by som jej asi slusne napisala.... Ze sa k tebe dostala takato info, a ak je to pravda nech si dava pozor a nech si laskavo vyhliadne ineho muza. Jasne, tvoj muz je super,verny, atd atd.... Ale nikdy nevies - okrem toho nemusi s nou nic mat,ale vies ako rychlo sa siria aj nepravdive klebety......
@maminka3746 Nech tam uz Tvoj muz neberie zakazky s odovodnenim, ze ho obtazuje ta a ta zenska. 😉
neboooj 🙂 pokial muz nechce tak ta zena sa moze aj roztrhnut 😀 😀 😀
Ale chapem ze ta to zere .... 😀
ved to co je za zufalu zensku 😀 😀 to je na plac..... chudera 😀
Ale ja byt tebou jej nic nepisem... lebo by to mozno muza nasralo....
Proste biznis je biznis.... a nik nema rad ziarlivu manzelku bez ohladu na to ci ma na co ziarlit 😉
ver muzovi.... a daj mu to aj pocitit 😉 namiesto nervozity ci hadky ...ho riadne pomiluj a bud k nemu mila .... a o druhu ani len nezakopne... aj keby ju mal na zlatom tanieri !.😉
@maminka3746 laskavo si uvedom, ze si vo vitaznej pozicii a aj tak zacinas mat pocity toho, co prehrava.
Ze si kvoli tej babe rozbijas psychiku takto na dialku. A este vlastnorucne. Vsak ona nemusi nic. Ty jej zachvilu muza prihras aj sama.
Ak je ona rozhodnuta, tak jej nijak nedas najavo, kde je jej miesto. Iba sa na tebe zasmeje. A neprestane.
Zabudni na to.
Mas v robote mladsieho kolegu co sa ti smajchluje, nemas o neho vobec zaujem, hoci je to sarmantny fesak a povies to doma muzovi, ako ti onen zajacik nadbieha a komplimentuje ta tade kade. Co by si chcela aby tvoj muz urobil?
Podporil ta doma v zazemi, ze je to hlupak a nemas si ho vsimat?
Zasmial sa na tom s tebou?
Zneistel a mal obcasne stavy nepokoja, co ak predsa len casom dostanes chut v tmavom kumbaliku zazit horucich pat minut lasky?
Zacal mu pisat nech ti da pokoj?
Siel do roboty, verejne tam daval najavo: toto je moja zena, ruky prec?
Prisiel do roboty a urobil tam s mladym kraval?
Alebo v case vasich manzelskCh trenic ti dokonca vyhadzovat ze vsak mas bezat za tym zajacom? (lebo toto by bol dosledok tvojich obav z tej baby. Mas pocit, ze vlastne takto ma tvoj muz zadne vratka voci tebe. Aj ked ich neplanoval. Ale co ak ich pouzije?)
Tak si predsav takto vymenene pozicie, ujasni si, co by si cakala, ze bude mudre urobit a upokoj sa uz.
@maminka3746 na najbližšiu "aktion" k nej, by si mala ísť so svojím mužom 😀 ešte len potom by stará nádhera zírala 😀
Jaaa by som šla na akciu s mužom a stále ho stískala a bozkávala a cez prestávku by som šla rozkývať naše rodinné auto na parkovisku až by sa alarm spustil a volali by hasičov... Vtipkujem samozrejme 😁 ale manžel ju dal pekne dole a ignorácia je dobrá taktika. Ja viem že človeka to žerie no nemáš dôvod pochybovať o sile vôle manžela. Evidentne nemá ani štipku záujmu.
@maminka3746 a velmi by vam ubralo z fin. situacie keby do tej rodiny proste nechodil hravat a nech pekne na plne usta aj povie z akeho dovodu?
@melania1 tak naco robit zbytocnu sou, mozno jej to nepovedal razne, ale vyhybavo, zahanbene, ze nieee, ja mam manzelku, co ju este viac vyprovokovalo ho drazdit a dokazat si, ze na to ma. Treba s takou drazanou jednat dorazne. Pocujte vazena pani, nezelam si, aby ste mi tu davala nemiestne sexualne navrhy, pretoze o vas nemam zaujem. Pokial s tym neprestanete, pretoze mi to je neprijemne, budem musiet povedat tomu, kto ma tu objednava, ze kvoli vasmu obtazovaniu, budem musiet tieto zakazky odmietat.
keby som bola na mieste dotycnej a manzelka by so mnou prisla robit poriadky,vysmiala by som sa jej do oci a este viac by ma to nastartovalo 😀 takze ja radim - nechaj to na muzovi, ak je normalny, ta zenska sa mu uz sprotivila a nic ti nehrozi 😉
@maminka3746
Pani je očividne ľahká návnada, otázne je či tvoj manžel je tiež ľahká korisť aby sa jej podvolil. Ja mám taký pocit, že nie. Pani bude dlho skúšať, dokým nedosiahne svoje. A takéto typy idú aj cez mŕtvolky. Jediné riešenie, nechodiť tam.
@maminka3746 ty si hlavne v sebe vyries ci manzelovi veris....mas mu preco neverit?
Takych ako ta ochechula moze prist este zo 10 pri manzelovom povolani a na kazdu chces chodit stekat? Ved budes na smiech...
Super je ze manzel ti o tom otvorene hovori a hovori aj svoje reakcie aby si bola kludna...keby mal co skryvat tak ti to ani nespomenie... A ak budes robit sceny tak ti to nabuduce radsej zataji....
Zacina a konci to pri vasom vztahu...ak ste vy silni a verite si a lubite sa tak ani ona ani ziadna dalsia to nemoze ohrozit predsa...
Moj muz mal tiez otvorenu napadnicku a rovno v praci takze ju videl kazdy den... A na podnikovych akciach ked prespavali na hoteloch mal prilezitost keby chcel, ale ja viem ze nic nespravil, viem ze o nu nestal...doma mi o nej rozpraval od prveho pokusu a spolu sme sa na nej smiali...odvtedy uz pracuje inde, ale keby prisla dalsia, znova by som mu verila....viem co mam doma.... A keby nasi chlapi chceli tak ver tomu ze nase sceny by im duplovane nezabranili ;)
ja by som svojmu mužovi dala najavo, že ho milujem, a že si cením to ako sa správa, vážim si to a je to pre mňa od neho veľmi významné gesto 🙂 lebo to že odoláva a odmieta ju znamená aj to, že si cení a ctí teba 🙂 takže držím palce a voči nej by som nepodnikala žiadne kroky, tá trapka si po odmietaní tvojím mužom sama možno časom uvedomí kde je jej miesto 🙂
to musi poriesit tvoj manzel a na jeho mieste po viacnasobnom upozorneni a VAROVANI by som sla za jej rodinou a ozrejmila im celu situaciu a spravanie dotycnej - áno, hanba na mraky 😀 😀 😀 ale niekedy niet inej cesty....
a nebude to len vela reci a skutek utek? 😀 😀
@maminka3746 Nech je muz riadne povie od pluc ze nech da pokoj lebo je to od nej uz trapne a ma toho plne zuby.
@maminka3746 dievca, len ty nepodlahni radam typu chod za nou, nech jej muz verejne povie, napis jej, chod za jej rodinou,...
uvedom si, ze sa vôbec, ale vôbec, ale naozaj vôbec nic nedeje.
tvoj muz (aj tebe) jasne povedal, ze ju nechce, ze ju tam ignoruje, ze ju poslal x-krat do teplych krajov. ocividne na tych oslavách mu to prijemne nie je, ale je to robota a peniaze. verim, ze keby nemusel, nejde tam. ale predsa pre jednu nadrzanu babu nebude odmietat isty zárobok. navyse ked uz sa pre nich stal takpovediac pravidelnym dodavatelom.
a maju pravdu tie, co ti pisu, ze uplne vsade sa moze taka dalsia najst. jednu zotries a pride druha. to fakt
budes riesit kazdu jednu? pre kazdu mat sebavedomie v gatiach? urcite nie.
vezmi si to z tohto pohladu a prestan riesit.
@maminka3746 no tak pokial nezabera muzove odmietanie, asi by som si pockala na najblizsiu prilezitost, kedy by sa mali stretnut na nejakej akcii a tak den vopred by som jej napisala cez fb v milom style, ze si pocula, ze si velmi dobre rozumie s tvojim muzom ako kamoska a ze ju velmi rada spoznas a ze ked ma zaujem o pekny vecer, je viac nez u vas vitana 😉
to by bola asi moja reakcia, ale zas ja som sebavedoma a tlchuba, ale urcite by som nereagovala ako ohrdnuta, vystrasena manzelka, ze daj ruky prec, lebo uvidis, vacsinou to je pre baby tohto charakteru este vacsia vyzva 😉
kočky dakujem 😉 nebudem jej pisat, ani si ju niekde nepockam 😀 ale fakt mi lezie na nervy, ked pisala muzovi ze co robkas? on jej na to ze sedim zo zenou, mame pekny vecer, vinko a ona na to tak tymto si mi pokazil naladu! ziarlim na teba taketo veci mi nepis. No fuchtla hnusna. Neviem co si o sebe mysli, mam sto chuti jej rozbit hubu ako mi tu jedna s vas poradila 😀 😀 ale na jej uroven sa neznizim. Aj ked pravdu povediac ked ma akciu zrovna v tejto rodine, nie je mi vsetko jedno, bojim sa CO ZAS ta krava vymysli 😖
@maminka3746 A kde mu to napísala? SMS? Ona má jeho číslo?
@natalym nie pisala mu to na facebooku, to vtedy ako ho pozyvala k nej na vikend. Ale uz sa v priateloch nemaju, uz sa len "nahodne" vzdy stretnu na akcii.

podla toho co pises ma tvoj muz dost rozumu. Myslim ze to zvladne vyriesit sam bez toho aby si do toho zasahovala. Ale mozes jej aj rozbit hubu. potom by mala dat pokoj 😀