Manžel ma neľúbi
Ahojte.Pisem vam svoj velky problem,ktory ma ta zi uz pol roka.Manzel pracuje ako opatrovatel,2tyzdne praca ,2doma.vsimla som si jeho ine spravanie,uzavretost do seba.Na moje vypytovanue mi povedal ze sa zalubil do domacej pani,ktora ho tam vyplaca.je taka stara ako mi.My sme manzelua pomaly30 rokov.Ze on sa z toho dostane a ze bude vsetko oka.Cas plynula on riesi len seba nezaujem o dospelych synov,oblecenie.Ku mne je chladny,slova lubim ta vymizla,na moje naliehanie m i odpovie,joj ved vies,ze ta lubim.citim jeho velku zme n u.Vsimla som si ,ze kedje doma z prace a ja odidem na nakup,volava jej.tak som si kupiladiktafon,pred odchodom z domu zapla.A vsetok hovor som pocula ako ju vemi lubi.Mne pred spanim hovori dobru noc,co ma to velmi boli a myslienky,ze inej zene hovori ako ju velmi lubi strasne boli.Uz som asi vyplakala more slz,ale codalej
?On nevie o tej nahravke.Prosim,co mam robit,manzela milujem,ale nie takto,ze on.....Velmi ma to trapi,neviem sa nic sustredit,stale to mam v hlave,a len rozmyslam .co robit,povedat mu to,nechat tak..
.
@stellamaris no a možno sa aj velmi rýchlo vyriesi k spokojnosti je jedno koho
@oldman50plus nejde len o preklepy, tie ja robím ako na bežiacom páse, keď sa ponáhľam, ale o celkovú štylizáciu.
@maciatkolulu aj ja si to pamätám, niekde na statku pracoval, práve preto si myslím, že niekto nemá čo robiť.
@lucinka511 mila lucinka, ja som sa nestretla ešte s veľa vecami a prihodami a predsa nezovseobecnujem.. Nemam to rada..
@jana eyre mila Janka, to ze ty nieco nemas rada v tejto diskusii nemusi nikoho zaujimat.
@lucinka511 nemusí, ale to neznamena, že sa nemozem ozvat na tvoje zovseobecnujuce tvrdenia, všakže? Alebo mas nejaký problém s tým ak s tebou niekto nesuhlasi? Tak potom radšej neprispievaj 😉
Timea,nerobim gramaticke chyby,ale preklepy na mobile.Uz som to raz pisala na inej stranke.Vy sa tu vysmievate zo mna.O telefonate viem 2tyzdne.Predtym nepacilo sa mi jeho chladne spravanie,tak som naschval odisla prec z domu a nechala diktafon.Pocula som to ,co som prave pocut nechcela.Teraz viem aspon na com som.Ale ja sa z toho neviem spamätatRozmyslam,ci mam to povedat jej manzelovi? Alebo sms anonim poslat?Co by ste urobili?
@werocka67 Ja by som sa vybrala na vylet a manzela by som riesila tam, kludne by som tu panicku aj preplesla :D Aj oboch :D s tym ze sa moze manzelik prestahovat natrvalo ak sa mu daco nepaci, alebo okamzite taha domvo a spracou u nich skoncil
@simca06022011 a prečo preplesknut?Ved su to 50rocny ludia.S chladnou hlavou zapojit ostatných 3 učastnikov
Ona,jej manzel a deti sa idu bicyklovat a volaju jeho so sebou.Dedo uz o 7 vecer spi a moj manzel len nato caka ,kedy ho zavolaju .Napr.detska diskoteka bola,zase oni rodinka a moj cap s nimi bol.Ja len nevi e m pochopit,ze jej manzel si nic nevsimne.
M
@werocka67 verim ze manzela lubis a vsak ste spolu 30r to je krasne. Mozno ho chytila druha puberta😁😁😁ja by som mu praveze povedala ze bud bude doma pracovat a najde si pracu na SK ak mu na manzelstve zalezi a riadne mu vytmavila ze bud s tym skonci alebo pakuj sa a kym ta to neprejde !!! A ked ta to prejde ja ako manzelka kt si ublizil si velmi premyslim co spravim ked sa doplazis... Hlavne sa neponizujte mam malo rokov zrejme oproti vam a poviete si co ja vobec viem.... Ale prosenie sa tomu druhemu o pozornost lasku nestoji zato...
@werocka67 Dobre si urobila že si nechala ten diktafon aspon vieš na čom si ty si to aj tušila podla jeho spravania ženska 6zmysel 😉 a to že vieš po nemecky je fajn aspon so rozumela žienky neradte jej hned že sa ma rozviest ešte je v šoku a lubi svojho manžela 30rokov nie je len tak a že ma velke deti a nie je na nom finančne zavisla tiež nie je dovod na rozvod je tam laska a šok z nevery na tvojom mieste by som mu nič nehovorila zatial a ked pride sleduj jehospravanie a použi ešte raz diktafon uvidiš či v tom pokračuje myslim že to je len jeho očarenie unik zo stereotypu z dlhoročneho manželstva 😲 stava sa to asi dostal druhu pubertu a že nechapeš že jej manžel si nič nevšimol spravaju sa tak aby si nevšimol ona ho možno ani nehce len on je zalaskovany neverim žeby si zničila manželstvo a ked už tak skus to čo hovoria ine ženy dat mu ultimatum že vieš o všetkom a nech sa rozhodne je možne že s arozhodne pre nu a ty budeš trpiet ale nepohneš s nim v tej situacii ☹
@werocka67 Ja by som si položil otázku či vieš niečo aj o fyzickej nevere a či je to pre teba dôležité. Jej manžel si to nemusí všimnúť, ja som bol v podobnej situácii každodenne "slepý" niekoľko rokov (ak mi aj žiarlivosť niečo našepkávala tak som to potlačil rozumom čo je to za blbosť). Ja v tvojej situácii na záver som to nahrával z 8 uhlov aby som o tom vedel všetko ale celkovo je to aj tak nanič, maximálne ak by niekedy ma deti obvinili že mamičku som neoprávnene obvinil ak by im to ona im to tvrdila, alebo že to nič až také nebolo, tak im pustím zaujímavý program. Samozrejme mojej dnes už ex som to musel pustiť, prisahala že nič že Plzák by ju potľapkal po ramene. Možno ti aj ten tvoj nahovorí že máš videnia. Podľa mňa ak aj ona má manžela tak by som s tým diktafónom išiel za ním, najprv teda ale za manželom a v kľude sa ho opýtal či s ňou niečo nemá. Pokiaľ bude úprimný má to skôr šancu, ono človek sa zaľúbiť môže len je otázka čo s tým spraví, ak som ženatý musím sa byť schopný ovládnuť. Je to skutočne tak že ak si ten diktafón vypočuje tretia osoba tak je to jasné, nemôže sa vyhovoriť že to nie je nejaké flirtovanie alebo táranie? Ak je to tak tak by som to povedal najprv jemu a potom poinformoval jej manžela. To by som v takejto situácii nevynechal ani náhodou.
@werocka67 ja neviem co od neho ocakavas, ale ver mi, ked ju necha, do teba sa uz naspat nezamiluje. Nebude k tebe citit to co k nej...ak je to v takom stadiu,ze si vo velkom vyznavaju lasku, treba to ukoncit. Mna by zaujimalo, ze ked tvoj pride za panickou s tym, ze si ho vyhodila, ako sa ona zachova. Ci zostane v pomykove, ze teda to nie, ze jej vyhovuje ako to je a potom co on...
@oldman50plus Presne tak to je ked aj človek niečo tuši že ten druhy niekoho ma alebo ma ine spravanie tak nechce to vidiet mavne rukov a povie ved to nie je možne a ked pride kruta realita tak si trepe hlavu o stenu aka som bola slepa prečo som si nič nevšimla ☹ ačo sa tyka zatlkania je samozrejme že bude zatlkat nepovie hned pravdu 😠
Ma78.ona je vydata,ma dobre postavenie v praci.a skade ja to vsetko viem.On mi rozprava do telefonu,ze co rob atd.Na tom sa par krat chytneme,lebo tie vyletiky sai nepacia.On mi nato hovori,on na tomnevidi nic zle ,ze oni ho maju radi oni ho volaju.Ale ja uz teraz viem o co tam ide.Domauz mu teraz vsetko poviem.Ved sa nebudem asihrat na sprostu!!!
Zle som horenapisala.ma 48 rokov
O fyzickej nevere neviem.Mozno je to len take ako 15rocni sivyznavaju lasku
@janaeyre. samozrejme, ze mozes,ved si sa aj ozvala a vyjadrila mila Janka
Lasku si nemozes ani kupit ani nijako vydobit, mala by si sa s nim porozpravat a vsetko co vies mu povedat, stale mas sancu zacat novy vztah v ktorom budete stastny a aj on ma este sancu zit so svojou laskou. Mali by ste si podakovat za spolocne chvile ale pobrat sa asi kazdy svojimi cestami, lebo takto to bude zbytocne trapenie vo vztahu v ktorom jeden z vas ani byt nechce .
@werocka67 Ak mu dáš šancu (ja som dal hoci tam teda dlhodobá fyzická nevera teda bola hoci podľa mňa jednorázová príležitostná fyzická nevera je skôr odpustiteľná ako duševná) a rozhodne sa zostať s tebou ale za podmienok:
1/ Nebude vykrikovať kraviny typu je to jediná láska môjho života a nikdy som nikoho viac nemiloval (ako muž by mal mať na to dosť rozumu)
2/ Okamžite prerušiť všetky kontakty s ňou - našťastie ľahké ak je to v Rakúsku
3/ ospravedlniť sa ti a požiadať o odpustenie - nech si aká si určite nie si taký netvor aby ti toto mal robiť.
4/ V budúcnosti to neopakovať.
A ty zas mu to nebudeš smieť pri každej príležitosti obíjať o hlavu ak sa rozhodnete zostať. Aj tak na to budeš stále myslieť.
Ak nesplní tieto 4 body (no rozlúčiť sa s ňou určite teda bude chcieť) tak si musíš položiť otázku či chceš zostať s niekým kto ľúbi niekoho druhého. Je to chlap, ak je to len bežné zaľúbenie nás to prechádza rýchlejšie, to máš lepšiu nádej.
Ale tomu jej manželovi by som to aj tak dal vedieť, ak inak nie tak poslal nahrávku.
Vela krat som uz povedala tak ako naoko,vidim ze do nej zalubeny.chod zij s nou.nech sa tiez rozvedie a budete spolu.on nato to je nerealne,ona manzrla deti ,pracu .ze on nema kam ist,ze on ch e byt so mnou a ze to len cas vsetko napravi aj nase manzelstvo.hej v tom ma pravdu.Ale takto dalej??2tyzdnev praci 2tyzdne doma,? To zase ja tak nechcem
teba nemá čo zaujímať, že nemá kam ísť, to je jeho problém 😉
Podla mna ste asi 50nici. Ked on odite uplne, ty ostanes sama. A zaroven jemu ten jeho novy vztah s vacsou pravdepodobnostou nevide....takze tiez ostane sam.
Rakusky manzel to mozno aj vie, ale neriesi...
Myslim si, ze (aj vzhladom) na vas vek je blbost sa rozchadzat....prezili ste toho spolu fakt dost...skuste to spolu aj dozit...to co teraz zrejme preziva tvoj manzel je nieco ako druhy dych...a pochopitelne, kedze ty si mu na to prisla, on s tym musi prestat. alebo sa dohodnite, ze spolu ostanete no kazdy bude mat este niekoho. Ak si teda myslis, ze aj ty si schopna si niekoho najst...niektore pary funguju aj takto...aj ked chapem, ze v aktuálnej situacii ta tato varianta nenapadla, lebo si velmi sklamana...
ak tam su slova lubim ta, fyzicka nevera tam uz asi je.
@oldman50plus az na tu poslednu vetu, to bolo dobre
@mihula a co ze su 50 rocni? 🙂 Podla mna uz teraz sa spravaju presne ako v puberte ;) Podla mna nie je spravne vypisovat a vyvolavat manzelovi druhej zeny, ale zacat od svojho.. ja by som to s chladnou hlavou neriesila. To by osm dokazala uz maximalne pobalit vazenemu caki-paki a zakyvat..

@mihula hihi toto mna teraz napadlo,ze manzela treba navstivit. 🙂 Mozno to bude najlepsie a situacia bude zaujimava. 😅