Manžel ma neľúbi
Ahojte.Pisem vam svoj velky problem,ktory ma ta zi uz pol roka.Manzel pracuje ako opatrovatel,2tyzdne praca ,2doma.vsimla som si jeho ine spravanie,uzavretost do seba.Na moje vypytovanue mi povedal ze sa zalubil do domacej pani,ktora ho tam vyplaca.je taka stara ako mi.My sme manzelua pomaly30 rokov.Ze on sa z toho dostane a ze bude vsetko oka.Cas plynula on riesi len seba nezaujem o dospelych synov,oblecenie.Ku mne je chladny,slova lubim ta vymizla,na moje naliehanie m i odpovie,joj ved vies,ze ta lubim.citim jeho velku zme n u.Vsimla som si ,ze kedje doma z prace a ja odidem na nakup,volava jej.tak som si kupiladiktafon,pred odchodom z domu zapla.A vsetok hovor som pocula ako ju vemi lubi.Mne pred spanim hovori dobru noc,co ma to velmi boli a myslienky,ze inej zene hovori ako ju velmi lubi strasne boli.Uz som asi vyplakala more slz,ale codalej
?On nevie o tej nahravke.Prosim,co mam robit,manzela milujem,ale nie takto,ze on.....Velmi ma to trapi,neviem sa nic sustredit,stale to mam v hlave,a len rozmyslam .co robit,povedat mu to,nechat tak..
.
@werocka67 ale vsak ti povedal, ze sa zalubil...vies aky je rozdiel medzi tym:ked zena podvedie muza a ze je vinna viac akoon a ked muz podvedie zenu ye vlastne to nieje ayz take zle?zeny do toho davaju CITY!a preto my ženy sme kurvy a oni bejkovia!lebo oni potrebuju iba vydat"semienka z tela"lebo sa im to tam denno denne hromadí--- nechaj jej ho-to bude pre neho najvacsie utrpenie, ze sa už nebude mat kam vrátiť!láska je láska-ešte by som pochopila keby napr. ta podviedol ožratý na diskotéke to by sa dalo 1 ocko privriet ale ak ju lubi...smola podla mna, netrap sa viacej a ukonci to.
@simca06022011 a kam by si odišla? Lebo len to reálne vieš urobiť a našom veku už nie sú rodičia ktorí ťa prichýlia
@modraslza milenca nie - ale nový vzťah sa dá nájsť v každom veku. Teda možno nie nový, to už asi musí byť niekto o kom sa vie že je už znova voľný. Ja som to riešil takto a neľutujem, aj keď zmena v tomto veku je poooodstatne ťažšia ako v mladosti.
tiez si nemyslim, ze nie je nutne do toho zapajat vsetkych...naco narobit este viac zla?!
a co sa tyka riesenia problemov, tak jedine s chladnou hlavou...normalne sa s nim pozhovarat, nech sa k tomu vyjadri...tu nahravku mu pusti a samozrejme si daj pozor, aby ju nezmazal...poprípade si urob kopiu...nie preto, zeby si ju potom niekomu este pustala, to len tak...aby si ju proste mala.
ono autorka temy by si zrejme toho partnera/milenca zhanala tahsie a kamaratit sa /spavat s niekym z komunity partner na urovni a podobne nie je ziadna slava, ale stareho by to mozno nakoplo ....niekedy ukazat druhému, ze ho mame v pazi je tak trosku mala vyhra...a samozrejme je to len jedna z moznosti.
tolerovat to ale urcite nema!
@oldman50plus da sa to riesit aj takto, najdenim si nového len kamarata, ak uz teda nie milenca...
avsak taketo kamaratstva moze mat clovek aj ak je vo vztahu ...na tento typ vztahov nie je nutne ziarlit
@bale1rinka tak 50rocny pan na diskoteke uz asi nie ...to by som nepochopila zas ja...
ale je pravda, ze mu treba urcite veci vysvetlit a nezakazovat mu odist ...uvedomi si casom, ze mu chybas . a bude sa chciet vratit a ty potom uvidis ako sa rozhodnes.
@madeline1 Ja si myslím že rakúsky manžel pani so zapálenými lýtkami má právo vedieť na čom je, aby si náhodou nezlomil väzy ak sa niekde o parohy zachytí. Ja by som teda chcel vedieť o každej nevere svojej partnerky nezávisle od zdroja informácie (len ak je pravdivá, dôkazy musia byť) - a súhlasím aj s tým že ak by som sa ja dopustil niečoho nech to vykričí ktokoľvek komukoľvek sa o tom dozvie. Človek je zato človek lebo je zodpovedný za svoje jednanie, ak sa dopúšťam nevery musím byť pripravený prijať následky.
Ohľadom tvojej poslednej správy - som skoro 10 rokov starší ako manžel zakladateľky a s novou partnerkou máme celkom intenzívny sex, ak som mal lepší tak určite tomu 30 rokov je.
@oldman50plus ano urcite sa da najst si novy vztah, i ja posnam osobne ludi co si nasli, urcite netreba toto tolerovat.
@oldman50plus a ja si myslim, ze rakusky manzel to aj vie...myslim si, ze je od svojej zeny o nejaku dekadu starsi...ma zjavne dost penazi a je malo aktivny, teda rozhodne menej nez jeho manzelka...Mozno ona je s nim pre komfort a zaroven je reprezentativna...to su ale iba moje konspiracie...moze to takto byt...
avsak, myslim si, ze dolezite je, aby to autorka riesila so svojim manzelom a nie s manzelom tej druhej zeny. nech si ten rakusky manzel aj zlomi väzy, nie je to autorkina starost...
Nie je spravne do toho zapajat iných ludi...je to chulostive a takym spôsobom, posuvanim informacie sa ta informacia este hocijako spracuje a dostane sa aj tam, kam by sa nemala...a taktiez, dokazy nie vzdy musia byt...
Budem ti tykat 🙂 ...Ta tvoja posledna veta, no, zaskocil si ma 🙂....neviem si to predstavit...
Jej manzel je o 2 roky starsi ako ona,normalne pracujuci ziadny prachac.Ja si myslim,keby o tomvedel,urcite by tomu mojmu uz davno nasekal,ved by nechodili este v trojke aj s detmi na bicykel,posedenie vecer pri vinke atd.
@oldman50plus ja by som pobalila kufre jemu ;) preco by som niekam mala ist?? :D
@werocka67 som cca v tvojom veku a v takejto situácii by manžel neverník letel z domu cez zavreté dvere.....ak niekto má toľko drzosti či necitlivosti takto zlomiť srdce žene,s ktorou žije 30rokov v dobrom aj zlom,tak si nezaslúži žiadne odpustenie,súcit či dokonca doprosovanie....pustila by som mu tú nahrávku a kufre by už mal zbalené...mám svoju ľudskú hrdosť,...30 rokov sa starám o domácnosť,porodím a vychovám naše /nielen moje/ deti,podporujem ho,spím s ním...a on bude vyznávať lásku inej? nech ide do kelu,nebude mi nervy žrať,nemám pred sebou už ktoviekoľko "aktívnych rokov" v úplnom zdraví a pri sile,takže nebudem strácať čas s takým "charakterom",to radšej sama s deťmi,vnúčatami,kamoškami.....a keďže poznám pani,ktorá v 60tke sa vydala na Nový Zeland,tak ani v tomto sa život nekončí,vždy sa dá nájsť muž,ktorý si ťa zaslúži
Mas pravdu,co pises,ale ked je to take tazke zahodit tolko rokov len tak prec.strasne vela spomienok,zleho i dobreho bolo medzi.a najhorsie na tom je ,ze ho lubim,ale takto dalej nechcem
@werocka67 moje, lenže ty si uvedom jednu vec.. o čom to je keď ty ľúbiš dala by si mu aj modré z neba, nechceš zahodiť roky a on jediný dôkaz lásky ktorý ti vie dať sú dve slová a to ľúbim ťa? to nie je láska. Mrzí ma to, že ti to píšem ale je to tak. ☹ ubližuješ aj tak najviac len a len sebe
@krystofkal mas pravdu,ublizujem len a len sebe.ja som sprosta krava.vyrazim s nim dvere jak pride domov
@werocka67 nevyrazíš, technicky to nejde. To len ženy hovoria zbalím mu kufre ale ak to je spoločný byt tak zákonné právo nemáš a fyzicky predpokladám ho nezvládneš.
Musí odisť sám zo svojej vôle.
Okrem toho ak ho ľúbiš nemusí byť všetko stratené. Niekedy sa človek dá očariť ale nakoniec sa spamätá. Porozprávaj sa s ním. Možno nie je všetko stratené a uvedomí si že urobil chybu a bude ju chcieť napraviť a potom je to už na tebe či to prijmeš. Ak to nebude chcieť napraviť aspoň si sa pokúsila a nebudeš si nič vyčítať, v tom prípade ťa donúti a nebudeš mať inú možnosť takže ak máš len jednu možnosť nenačim váhať.
@werocka67 čestné pionierske hoci je to neuveriteľné má to jednoduchú príčinu - obojstranný záujem. A dohromady máme viac ako 110 rokov.
@oldman50plus máš pravdu, ak byt nie je ženin, sú to len silné slová, ako s ním vyrazí dvere....otázne je, na čo by sa žena v 50-ke pokúšala o zlepenie vzťahu, ktorý muž rozbil, netají sa tým a je mu fuk, ako tým svojej žene ubližuje. Žena totiž môže aj podísť, nemusí čakať, kým jej prinesie po dvoch týždňoch oprať spodky a bude popri tom vyvolávať svojmu novému objavu.
@timea7 Ale ona píše že ho ľúbi. Ak je to tak ak dostane rozum odpustí mu. Ja by som to tiež bol býval odpustil mojej ak by neporušila všetky 4 body ktoré som spomenul predtým. Až kým neprišiel bod zlomu kedy som si povedal že jednoducho nechcem byť s niekým kto vzdychá za iným nie za mnou a zariadil som sa podľa toho - ale to nebolo tak hneď po zistení nevery. 30 rokov je 30 rokov, to je puto ktoré má svoju silu.
@oldman50plus tie body sú veľmi dôležité, no u mňa bezpredmetné, u mňa by to bol definitívny koniec, aj keby to oľutoval a chcel by sa vrátiť. Nie preto, že som hrdá, ale preto, že by sa mi protivil, dvíhal by sa mi žalúdok, ak by sa ma dotkol. 30 rokov je tridsať rokov, no ja mám pri nevere nulovú toleranciu, nerozchodila by som to.
Vyrazit dvere s nim
Vymen it zamky
Vymazat si jeho falosny ksicht z hlavy
Dat mu cervenu maslu na krk a poslat ho doporucene prvou triedou k milenke..
To co on spravil tebe sa mu vrati aby este nelutoval a neostal s dlhym nosom....
@bale1rinka urcite by som neprivieral ocko keby slo o neveru na diskoteko pod parou, jednoducho ked raz niekoho milujes tak ho nepodvedies ani keby mi spravili lobotomiu mozgu! To si len naivne zenske , ktore si nechcu priznat ze je niekde problem takto ulahcuju situaciu, a ved co sa mu stalo ved to bolo len raz.... Hovno ked raz niekoho lubis take veci sa ti nestanu, lebo uz len myslienka na milovanu osobu by ti nedovolila zaparkovat vtaka v inej garazi!!!!
@werocka67 "vyraz" s nim dvere len v pripade, ze vies, ze to naozaj CHCES. to je dost dolezite.
prvotne nastvanie (aj ked opravnene) cloveka nabudi, vtedy porobi kopec tzv. "hurá akcií". pobali mu veci. niekedy dokonca lietaju z balkona. navrieska take tie definitivne rozhodnutia (napr. s tebou som NAVZDY skoncila! NIKDY VIAC ta nechcem vidiet! je mi z teba nagrcanie uz len ked si v mojej blizkosti! a pod.) posiela partnera za spolocnikom v nevere. ...
potom je zrazu partner teda fakt prec.
v byte ticho, jeho veci este stale na miestach, kde vzdy boli a zrazu sedis uprostred toho a dochadza ti, ze si prave urobila razny koniec, ktory si ani nechcela.
to je jedna vec, co hura akciie sposobia.
druhu vec, co sposobia:
zrazu je to cele otocene.
zrazu citis (ako kazdy slusny clovek citi), ze je hlupe teraz po nom chciet, aby sa este ospravedlnoval, vysvetloval, nebodaj sa snazil vratit a napravat chybu.
ze ak tu aj nadej bola, prave si si podpilila konar.
ze ste si akoby kvit. on ta podviedol, ty si ho vyhodila. vyrovnane. obaja ste urobili za manzelstvom raznu hrubu ciaru.
ak sa ma teraz nieco udiat, tak uz je to rovnocenne na vas oboch. a musis pocitat s tym, ze ti kludne povie: mas, co si chcela. vyhodila si ma, siel som. tak co teraz este chces?
a ak teda dojde k nejakej naprave, uz to bude len a len na nom a jeho chceni.
to sice bolo aj predtým, ale tam si mala este take to pomyslene pravo do toho hovorit. povedat, ze nie je rozumne teraz vsetko len tak zahodit. po tolkych rokoch. pre jedno pobluznenie. atd.
ked s nim vsak vyrazis dvere, uz tazko mu toto povies, lebo si vlastne za tymi rokmi urobila tiez hrubu ciaru. a je hlupe sa zrazu tvarit, ze si to tak nemyslela. resp. mozes to povedat, ale dostanes sa do pozicie toho, kto sa vlastne prisiel ospravedlnit za svoje unahlene konanie (aj ked pochopitelne v takej situacii, ze si vypenila. ved ti nerozbil po generacie dedeny a opatrovany cajovy servis po prababicke. on ti "naplul" do tvare za tvoju lasku a vernost.).
preto si to dobre rozmysli, ci skutocne chces podlahnut emociam a robit razne riesenia.
ja by som ho posadila do obyvacky, pustila mu kopiu dokazu (original by som si dobre schovala, keby po tom skocil a chcel to znicit v nadeji, ze bez dokazu je v bezpeci a ste si rovni, lebo pojde uz iba o tvrdenie proti tvrdeniu) a spytala sa ho, ci mi ma co k tomu vysvetlit.
ale predtým by si uz mala mat sama so sebou uzrozumene varianty, co urobis, ak zacne odprosovat, vysvetlovat alebo to zlahcovat, ci dokonca namiesto uvedomenia si svojej chyby, zacne on skakat do teba a nadavat ti.
mala by si jednoducho vediet, co chces.
a tiez sa pripravit aj na to, ze povie, ze ju miluje a ty si uz len dobra kamoska. ze za to nemoze, ale laska k tebe skoncila. a uz sa nemieni k tebe vratit. a to ani keby to s nou nevyslo. ze uz si potom bude hladat zase dalsiu. jednoducho si uvedomil, ze k tebe ho uz vsetky city presli.
@moonlight1210 velmi mudro napisane,ale aj pravdivo,chcem aby to ukoncil abol pri mne,ale nie ho ho o to prosit
Ved asi mu poviem ked chces ju tak chod za nou,bud s nou,zi s nou a ja tiez zacnem novy zivot,ale bez teba.Musim trosku aj takto na neho ist
Ved asi mu poviem ked chces ju tak chod za nou,bud s nou,zi s nou a ja tiez zacnem novy zivot,ale bez teba.Musim trosku aj takto na neho ist ale zabudnut na neho a na to vsetko je tiez tazke
@werocka67 tak to sa ti trochu čudujem a trochu ťa v istom zmysle obdivujem/že chceš,aby to ukončil a bol s tebou/....ja by som nezniesla pri sebe muža,ktorý ako adam písal,už zaparkoval v inej garáži....fyzicky by mi bolo zle...našťastie môj muž to vie a tak sa správa ako sa sluší a patrí 😉

@oldman50plus vascinou stebou nesuhlasim, ale teraz ano.