Manžel ma nemá rád, no ja čakám druhé dieťa, ako ďalej?
Ženy....ja to potrebujem niekde dať von. Náš vzťah...sa ani nedá nazvať vzťahom. Manžel sa ku mne správa ani nie že ako k cudziemu človeku, lebo k tomu ste ako tak milý... ale ako k niekomu, koho nemá rád. Cítiť to vo všetkom. Aj by som povedala že je bezcitný, ale nie je, keď sa niečo dotkne jeho osoby, tak zrazu má také city že až. Iba čo sa mňa týka, tak je ako kameň. Dnes má malá narodeniny, 2 roky a my sme sa tak pohádali, že som sa zobrala a odišla. Za mesiac rodím znova a druhé dieťa v tomto vzťahu rozhodne nebolo plánované. Super nie? O dôvod viac, prečo trpieť s takým chlapom, lebo veď dve deti. Kým som nemala dieťa, a počúvala som o takýchto vzťahoch, nechápala som prečo kvôli deťom tie sprosté ženy ostávajú. Už to chápem. Otec je veľmi dobrý. Pretože malú má rád a vidno to. Keďže mňa nemá rád, tiež to vidno... Ja už nevládzem fakt. Som žena a mám city, mám dušu. Ale on ma ničí.sedim v aute a rozmýšľam kde nabrať silu...
@puklica13 preco si všetky myslite, ze stale na neho krici a zuri? Urcite sa podľa mna snazi po dobrom a ked dlho nieco omielas a odpoveď neprichadza, tak proste vybuchnes. To, ze nanho nakrici aj ze ho buchla, chapem. Takym nevsimavcom mas chut dat panvicou po hlave, aby sa konecne zobudili. On si nevsimne ani ked sa ona upokojí, lebo zas pride moment, ked to vypukne. Tak ako jej každý naklada, ze sa ma ukludnit, tak by mohol niekto aj na jeho adresu povedať, nech sa zobudi, reaguje na nu, pocuva ju, rozprava sa a je po probléme. Lenze to sa nikdy nestane, lebo su to proste povahy. A bud to človek vydrží alebo nie.
@saskia_98 a ako vieš, ze jej ta poradna pomoze? Co to stále omielas? Ako spm uz pisala nepomozu. Jedine ze by fakt natrafila na dobreho, ale to je moze a nemusi najst. 40 eur hodina stoji u takého psycho. Kto ma na to peniaze? Aspon na 5 sedeni? A co mate s tymi poradnami? Je minimum chlapov, ktorych tam dotiahnete. A takéhoto flegmu, ktorý vlastne nikdy nema problém...
@natycaga to je základná premisa nášho nepochopenia... Ty čakáš, pytas sa ako sa dá zmenít ten druh,y.. Lebo si presvedčená že ty žiadnu zmenu na sebe vykonať nemusíš, lebo všetko čo robíš je dobre a správne... Ale ono to tak prosto nefunguje.. Zmeň seba a zmeníš jeho.. A nečakaj zázraky.. Vzťah ktorý sa kazil roky sa bude roky aj naprávať..
@natycaga pozri, ja chapem, ze sa Ti moje prispevky nepacia, sme evidentne uplne ine typy. Ja ked mam problem, tak mne isto nestaci vediet, ze aj niekto iny ma taky problem, ja ten problem chcem riesit. My tu zakladatelke navrhujeme rozne sposoby riesenia, Ty jej navrhujes, ze si s nou potrkoces a naivne si budete mysliet, ze vam bude lepsie, nebude, ale to nechcete pocut, lebo je jednoduchsie tliachat hovadiny, ako problem vyriesit.
@dskjhfdlkdjhl lenže ty ten problém absolútne neriesis! Iba posudzujes a odsudzujes. Nic prinosne
@natycaga ja som jej hned na zaciatku radila, keby si citala moje prispevky a nesla si len svoje trapne urazanie, tak by si mozno chapala.
@dskjhfdlkdjhl no možno su tie tvoje rady o nicom. A mozno ich ani od teba nepotrebuje, evidentne.
@puklica13 potrebuje rady, ale nie odsudzovanie a posudzovanie. A nikto sa v nicom nerochni. Ved toto je diskusné forum, kde sa mozu zeny aj postazovat. Mne sa zda, ze tie co nekonaju podla zaužívaných noriem su hned odsúdené. Kazdy mame iny názor a každý sa môže podeliť o svoj postreh. Nikoho názor nie je ten najlepší
@evittam mozno ma u neho bezpecny pristav ako ja. Zrejme ma ine prednosti, ked s nim stále je. Pisala, ze je dobrý otec, ma domov. Ja detto. Okrem iného mi pomáha inak. To je ťažko. Su hrdinky, co mavnu rukou a take co hned odchadzaju. Mame ine zivotne zazitky skúsenosti, z ktorých vychadzame. A preto kazdy moze ponúknuť svoj postoj, ale tváriť sa, ze je najspravnejsi je smiesne

@natycaga a teba vôbec nenapadlo ze tie naše rady môžu vychádzať s konkrétnej zažitej skúsenosti? Ze až keď sme samé pochopili že pre fungujúce a dobre manželstvo musíme aj zapracovať a zmeniť svoj jednostranný pohľad na vec a získať nadhľad a empatiu tak sme získali omnoho viac..?
Aši nie.. Ty máš len urazajuce komentáre..ale žiadnu konštruktívnu radu.. Kedze podľa svojich slov ju viac chápeš tak co? Si lepší človek ako ja? No keď si to myslíš, kľudne.. Ale ako konkrétne to pomohlo zakladateľka témy zlepšiť jej vzťah?