Manžel ma neuznáva, len diriguje
Dobrý deň, rada by som poprosiť o radu. Mám 5 ročnú dcerku a malého synčeka. Sme manželmi 8 rokov. Chcem sa spýtať, je to normálne? Žijem v manželstve, kde manžel má neuznáva, neustále diriguje, hádky pre kvapku vody na stole, hádky pre to, že vetram okno.potrebuhem sa spýtať, s dcerou majú takú hru, že ju celú celicicku v tvári oblizuje. Dcéra kvici, prosí.... A on jej ako pes o lize celú tvár, líce, inokedy len čelo a 1 líce, dcéra skuci, kričí, keď ja zasiahne, hned na mňa vykrici, že sa hrajú. Kedysi to robieval aj mne pri sexe. Nevládzem. Som s nervami v koncoch. Teraz v čase korony duplovane. Ale vzd, lx je mi to nepríjemné. Aký je váš názor na to?
@dada4 myslím že v momentálnom stave je to možno skôr až povinnosť . Ako prepáč čo sq na tomto chce radiť ? Sak tu nejde o to že muž ju podviedol a chce vedieť názor ostatných či s ním zotrvávať vo vzťahu . Tu ide o dieťa a očividne sexuálne obťažovanie a keď nemá pani mentálne problémy (bez urážky) tak takáto téma nemala ani vzniknúť a okamžite to mala riešiť na iných miestach
@arianagal Toto vôbec neznie dobre, či je to úchyl alebo nie, už ako bolo spomenuté, je to nejaký magorko, toto sa deťom nerobí, musíš svoje dieťa ochrániť, keď vidíš, že sa jej také oplzlosti dejú proti jej vôli. Ona je slabšia a nemá také postavenie v rodine, aby sa sama dokázala ubrániť a správne zhodnotiť situáciu. Musíš ty, je to tvoja zodpovednosť. V živote by som takto nenechala svoje dieťa osamote s takým človekom a nedovolila, aby sa s ním tak zaobchádzalo, aj keby som sa za to musela s takým debolkom pobiť. Držím ti palce
Nemyslim si, že sociálka bude riešiť že otec pri hre olizuje dieťa. To že sa tamarke hnusí, ok. Ale to určite nie je sexuálne zneužívanie
Keby to robil 15 ročnej tak to je úplne iná situácia, ale pri 5 ročnej nie
Ale to je môj názor
Teraz cez lockdown mám troška voľného času tak čítam, že čo všetko sa to tu deje a nemôžem uveriť, že niektorí ľudia sú takto psychopaticky zvrátený. Nechutným spôsobom sa odbavovať na žene proti jej vôli, a potom v tom pokračovať na bezbrannom dieťati? No tak to nie. Taký človek ti dobrovoľne nepôjde ani na psychoterapiu lebo si to nepriznáva ako chybu. Ja som chlap, keby som počul o nejakom kamarátovi, že toto robí, hodím si s ním vážnu kamarátsku reč bez jediného úsmevu, z ktorej by si odniesol poriadneho zdrba, aby s takým správaním okamžite prestal, a on by prestal.
@arianagal v prvom rade to normálne nieje a co ma striaslo? Prestal v sexe to používať v čase, keď sa narodilo zrejme tvoje mladšie dieťa, ja by som sa bála, že dcéru bude zneužívať a bude jej vnucovať ideu, že ty ho neľúbi, že ak ho ona lubi, tak mu určite veci dovolí a potrvá, kým si dievča uvedomí, že to nieje normálne, ako jej ublížil a bude vyčítať tebe, ze si tomu nezabránil. Rozhodne to normálne nieje. Takto sa správajú pedofili a dochádza aj k takýmto záležitostiam medzi príbuznými. Ale často žena mlčí, lebo sa bojí, že zostane na deti sama a nemá kam ísť a často sa to prehliada. Sú matky, ktoré popierajú aj keď to vedia, lebo "mužom už nedokážu dat to, čo potrebuje".....
Vies co? Sexovala si s nim tak si zjedz co si si navarila... Naozaj nemam co pekne by som ti napisala... 2 roky si nejakeho psychopata prehovarala aby ti neoblizoval pri sexe tvar a potom si sa za neho vydala a porodila deti... No neviem sexi ani vzrusujuce sa mi to nezda 🤮
@kitycat takze ona je na vine? To je co za odpoved? Chlapa ospravedlnime tym,ze vsak si za to zena moze sama? Predtym ako odsudis,vzi sa do jej koze. Bol to jej prvy chlap,mozno nemala skusenosti,mozno nevedela,ze tak to nema fungovat. Nemal ju kto naucit ako sa ma muz spravat k zene...
Coze? Dcera krici a ty mas vysvetlovat? Okamzite by som zdrapla dieta, navrieskala na neho, ja by som teda bola schopna ho aj udriet (nie, nebijeme sa s muzom) a bud by som odisla s detmi alebo vyhodila jeho. Odbavoval sa pritom na tebe a teraz myslis zs preco to asi robi???? No nie, nie je to normalne a ty este dovolis, aby si tvoja dcera myslela, zs takto sa prejavuje laska!!! Potom ked ju bude zneuzivat a povie jej, ze to je normalne prejavovanie lasky a TY tomu nerozumies, potom co spravis???
@marca12 ten chlap sa na nic nehral... Olizoval jej tvar pri sexe a teraz to robi dcere, ak sa jej tento prejav lasky nepacil mala s nim prerusit kontakt a nie sa za neho vydat... Ano myslim si,ze si to sposobila sama... Upla sa na preveho co o nu zavadil. Pise ze 2 roky(!) ho prosila aby s tym prestal... Kontrolky jej blikali uplne vsetky ale nic viac neurobila.. Aj nadalej sa s nim stretavala tak nech si poradi... Vlastne nie ona sa sem prisla uistit, ze ci to je naozaj divne
@marca12 mna tvoj nazor nezaujima. Autorku zaujimaju nase nazory na olizujuceho chlapa... Mam jej snad povedat, ze chlap ma pravdu, ze on iba takto prejavuje otcovsku lasku?
Ale tu treba len autorky potlapkat po ramene... Povedat im ako ony za to nemozu a ako nemohli predvidat co sa stane... Tato to mala vidiet a nie si to tu overovat.. davno mala byt prec od toho cloveka
@marca12 Ono je to velmi jednoduche napisat "utekaj od neho".
Autorke sa vcera asi obratil cely sved na ruby. Teraz nielenze ma zacat zit sama s dietatom ale pravdepodobne aj rozvod, stahovanie, trestne oznamenie, vysetrenie dietata u psychologa ci nahodou uz nebola znasilnena, mozne natahovacky z uradmi, ktore jej mozu zobrat dieta.
Autorka si zrusila konto po tom ako sa zacalo hovorit o socialke... skoda.
Urcite prospesnejsie by bolo ak by tu zostala a mohla ziskat podporu v tazkom rozhodnuti a pomocne rady ako tento problem riesit.
@amelia000 To s tou socialkou bolo podla mna zbrkle. Chapem ze si chcela pomoct dietatu ale zjavne to chcela aj autorka.
Preco je to nechutné ?
V sexe je dovolene to co vyhovuje obom v pare.avsak autorke to nevyhovovalo, ani ich dcére sa to nepáči, oslintavat tvár. Takze riešiť muža.
Nielen za túto činnosť, ale aj za to ostatne zhadzovanie a buzerovanie.
Autorka potrebovala podporit aby sa osmelila a riesila adekvatne, nie ju zdrbat.
Poniektore tu necitate s porozumením, napr.momentalne/mentalne a pod....
Dufam ze si dobré rady a podporu precita aj ked sa zmazala

@arianagal ja sa pridávam na jej stranu . Toto je cez až moc . Či chceš aby ti z dcéry vyrástla delikventka čo sa necháva olizovať hocikde a od hocikoho lebo to je akože prejav lásky ?