Manžel ma neuznáva, len diriguje
Dobrý deň, rada by som poprosiť o radu. Mám 5 ročnú dcerku a malého synčeka. Sme manželmi 8 rokov. Chcem sa spýtať, je to normálne? Žijem v manželstve, kde manžel má neuznáva, neustále diriguje, hádky pre kvapku vody na stole, hádky pre to, že vetram okno.potrebuhem sa spýtať, s dcerou majú takú hru, že ju celú celicicku v tvári oblizuje. Dcéra kvici, prosí.... A on jej ako pes o lize celú tvár, líce, inokedy len čelo a 1 líce, dcéra skuci, kričí, keď ja zasiahne, hned na mňa vykrici, že sa hrajú. Kedysi to robieval aj mne pri sexe. Nevládzem. Som s nervami v koncoch. Teraz v čase korony duplovane. Ale vzd, lx je mi to nepríjemné. Aký je váš názor na to?
Autorka potrebovala podporiť, nakopnúť, poradiť... Nie všetky ženy sú také akčné. Mohla sa na to pripraviť.. natočiť to,a tak konať. Čo ak to začne tá sociálka riešiť,bez dôkazov a potom doma žena od muža schytá ešte viac?
Chápem,že chcete pomôcť,ale niekedy sa netreba starať do cudzích vecí,alebo riešiť za iných ich vecí. Určite by nám autorka napísala ako to rieši/poriešila.
Každopádne autorka ak to čítaš, budem rada,keď mi do správy napíšeš čo si podnikla- čo sa deje...

@arianagal a ze mama nevie lubit... Manipuluje ju proti tebe, robi jej veci ktore su jej neprijemne. Na co cakas? Kym ju zneuzije? Odid od xuja lebo budes rovnako vinovata ak sa daco dietatu stane.