Manžel ma nevie podporiť
Dala som si žiadosť k polícii a môj muž sa z toho neteší. Spravila som testy z telesnej výchovy ale on ma z toho depky. Hovorí ze on nechce policajtku, že sa mu policajti hnutia atď.
Ibaže on sa netešil nikdy, keď som si našla nejakú prácu, ktorá má bavila.
Co s tým?
Mam pocit, že sa cíti menejcenny. :(
Snažím sa mu milo vysvetliť ale stále si ide svoje.
Si chlap v ženskom tele. Začnete mať problém v posteli, lebo ho nebudeš priťahovať. Policajtku nemôže robiť ženská žena, len chlapská a to nevzrušuje normálneho muža.
@anonym_1c901c tak teraz si tomu dal 🤦. Asi si ešte nevidel fest sympatickú policajtku, ktorá si vie vyslúžiť rešpekt. Cítim z toho príspevku troška závisti a frustrácie,taktiež testosterónu nie v dobrom prevedení 😏.
Si chlap v ženskom tele. Začnete mať problém v posteli, lebo ho nebudeš priťahovať. Policajtku nemôže robiť ženská žena, len chlapská a to nevzrušuje normálneho muža.
@anonym_1c901c myslím, že vyzerám žensky aj keď som športový typ. Uniforma na Tom nič nezmení. ;)
@anonym_1c901c ale páči sa mi, ako si hneď napísal, že som chlap v ženskom tele :D ako samozvaný pseudo odborník.
@anonym_1c901c tak teraz si tomu dal 🤦. Asi si ešte nevidel fest sympatickú policajtku, ktorá si vie vyslúžiť rešpekt. Cítim z toho príspevku troška závisti a frustrácie,taktiež testosterónu nie v dobrom prevedení 😏.
@zuzanita1609 to bude preto, že ako jej manžel si myslím, že to nie je ženská profesia a bude ju to oberať o ženskosť. Tam nič sexi nie je. Chlap má mať rešpekt, žena má mať jemnosť. Nepostavil by sa mi pri domine.
@zuzanita1609 to bude preto, že ako jej manžel si myslím, že to nie je ženská profesia a bude ju to oberať o ženskosť. Tam nič sexi nie je. Chlap má mať rešpekt, žena má mať jemnosť. Nepostavil by sa mi pri domine.
@anonym_1c901c no tak moja intuícia bola správna, testosterón, ktorý má radšej "subinky"😁 typu,držať ústa a krok 😏.
@anonym_1c901c no tak moja intuícia bola správna, testosterón, ktorý má radšej "subinky"😁 typu,držať ústa a krok 😏.
@zuzanita1609 ozvala sa feministka, ktorá má problém s testosterón sama, preto potrebuje komentovať. Je to mužský hormón. Máš chlapa? Či žiadny pri tebe nevydrží, lebo mu chceš šéfovať? Autorka po čase sama uvidí, kto mal pravdu. Keby jej chlap s tým problém nemal, tak by ju asi podporil. On sa s chlapom milovať nechce. Nebude mať na ňu chuť, ale keď jej to stojí za to.
@zuzanita1609 ozvala sa feministka, ktorá má problém s testosterón sama, preto potrebuje komentovať. Je to mužský hormón. Máš chlapa? Či žiadny pri tebe nevydrží, lebo mu chceš šéfovať? Autorka po čase sama uvidí, kto mal pravdu. Keby jej chlap s tým problém nemal, tak by ju asi podporil. On sa s chlapom milovať nechce. Nebude mať na ňu chuť, ale keď jej to stojí za to.
@anonym_1c901c 🤦 mám chlapa a viem dokonca chytať býky a dať do kľudu stádo koní, kráv a vypadať ako žena,v šatách a klobúčiku 😂. Och ☺️🙄🤭
@anonym_autor nepočúvala by som vôbec názor typu "je to mužská robota". Osobne poznám veľa policajtov aj policajtiek, dokonca policajné páry doslova. A teda každá jedna z tých žien policajtiek sú typicky ženské- chodia každý mesiac na vlasy, nechty,nosia makeup a vo voľnom čase sú čisto ženské. Jednoducho si len vybrali toto povolanie, každá na to má svoje dôvody prečo túto prácu chce robiť aj napriek tomu ako je náročná či už psychicky alebo fyzicky. Pozri, niekto nechce nikdy pracovať za pokladňou, niekto si nevie predstaviť prácu v kancelárii celý deň na zadku, niekto zase nechce pracovať v gastre, každý má niečo čo si nevie predstaviť sám robiť. Ale zaškatuľkovať hocijakú prácu je zbytočné, keď to chceš robiť ty,tak chod do toho. 🙂
@veronikah96 ano to je pravda, ja tu pracu neznevažujem... len hovorim, že len divní ludia toto chcu kazdy den riesit.. aj ked za niekoho ineho.. vystavovat sa agresii, davat pokuty, a vyzadovat co co casto nedodrziavaju sami
@anonym_95a090 chápem tvoj postoj, ale zároveň je to diskutabilné. Napr niekto radšej bude robiť policajta ako sedieť za pokladňou alebo obsluhovať ako čašník. Každý má jednoducho nejaké povolanie,ktoré by nikdy nechcel robiť, akurát pri polícii je to o väčšej fyzickej a psychickej zaťaži ako pri iných povolaniach. Poznám veľa policajtov aj policajtiek a oni by ti presne dali tento názor, že radšej budú robiť toto ako sedieť za kasou (a to hovorim tých,ktorí nesedia v kancelárii,ale každú službu chodia na zákroky)